Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Abi öncelikle geçmiş olsun.Honda'nın da bu tutumunu kınıyorum.Motosiklet gerçekten çok çok güzel olmuş.Allah bir daha bu ve benzeri olaylar yaşatmasın; ne sana ne de diğer motosikletçilere.Yanmış halini görünce gerçekten içim sızladı ama toplanmış halini görünce yüreğime su serpildi.Kazasız sorunsuz sürüşler.:cat:Saygılarımla.
kardeş stickerların çizimlerini buraya eklersen CBR cı arkadaşlara faydası olur kaza yapan boyatan çizilen o çizimlerden reklamcıya bastırır
anlatabildimmi
walla ne yalan söliyim benim motorum öle yansaydı heralde birdaha yüzüne bakmazdım
ama sen baştan aşagı yenilemişsin helal olsun sana kardeşim
umarım birdaha asla sorun yaşamazsın
hayırlı olsun yeni motorun
kardeş stickerların çizimlerini buraya eklersen CBR cı arkadaşlara faydası olur kaza yapan boyatan çizilen o çizimlerden reklamcıya bastırır
anlatabildimmi
ben sticker yapıştırılmış halini görmemiştim.. vallahi orjinalden güzel duruyor dostum.. ellerine emeğine sağlık... cok güzel olmuş.. allah kaza bela vermesin...