Şimdi konu ülkedeki ehliyet sınavlarına gidecek

Sorunlu sadece ehliyette değilki , ehliyetin yanında bonuslarda var, ruhsat, plaka ve sigortası olmaması
Şimdi konuyu genişleteyim madem ehliyette ısrarcısın.. İşe girerken niye diplomasız adam almıyorlar? Bir şey bil ya da bilme önce diplomaya bakılır.
Sistem kötü kabul ediyorum, ama böyle. Senin olan hakkı savunman için önce seninle alakalı olduğunu belgelemelisin, kimlik gibi..
Araç kimliksiz, sen ehliyetsiz peeh.. Araç çalıntı bile olabilir :S
Ninjet, ehliyetsiz kazaya karışsak gelip sorucaklar mı sen bilinçli misin abi kültürlü müsün saygılı mısın

. Dediklerinden yola çıkarıyorum, bilinçli birinin de kaza yapmaması lazım. O zaman hepimiz lüzumsuz ehliyetli şapşileriz:queen:
Bende ehliyetsizlik kazaya sebebiyet verir diye bir şey savunmuyorum ama, sana böyle bir seçenek sunuyor devlet. Araç kullanacaksan bunu alacaksın diyor almadığın takdirde araç kullananın suçlu olması gerekir. Ehliyet almak eskiden çok zordu, günümüzde de vasat durumda açıkçası çok çok kötü bir eğitimimiz var diyemem. Ama bir sürü eksiği var. Hiç yoktan %60'lik bir topluluğu eleyebilecek bir durumda bunu görmezden gelemezsin. Ve gulumse de o %60'lik kısmın içinde, lise diploması olmadığı için. Dediğin gibi belki bilinçlidir , ruhsatsızi plakasız ehliyetsiz bir bilinçli!:silent:
Aygül evet işin özü bu
gulumse gerçek olsun ya da olmasın çok güzel bilgiler yerini aldı.. O yüzden kendine teşekkür ederim