sabahtan beri bakıp bakıp gülüyom annem artık şüphelenmeye başladı deli misin sen neye gülüyon bakıp bakıp söyle bakıyım diyo:queen:
Bende yazdım ılk sakayla karısık ama anlamadı :mrgreen:
cadıcım saol :rendeer: darısı basınahayırlı olsun erhan![]()
Hayırlı olsun kardeşim..Çok temiz motosiklet gerçekten kazasız belasız kullanman dileğiyle.:cat:
"Erhan"ın şifresini anca çözdüm
Güle güle, iyi günlerde, bol keyifle, rüzgara doğru kullanmanı dilerim Vasco... :cat:
Hayırlı olsun vasco.. :rendeer:
ee, haysung ne olmuş ??
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız tekerin düz bassın :rendeer::rendeer:
Bende yazdım ılk sakayla karısık ama anlamadı :mrgreen:
bide cümle baştan sona kopmalık 196 liraya o şekilde bişey görünce ölüyodum gülmekten hala daha gülüyom:mrgreen:
neyse erhan kızma sakın topiği geyiğe çevirdik ama![]()
Adasım siteye sık giremiyorum girsemde konulara pek bakamıyorum sayda oylesine acık kalıyor.
Senin 250r a ne oldu ?
neden sattın ?
yeni motorun hayırlı ugurlu olsun adasım.
Gule gule bin kazasız belasız insallah.:rendeer:
tşkler :rendeer:Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler....
Hadi hayırlı olsun gt 250rden sora seni kesmez amaKazasız belasız bol km'ler İNŞ
hayırlı olsun, güle güle kullan:rendeer:
erhanım lolipop şekerim hayırlı olsun pek bi yakışmışsınız :cherry: bekliyorum buraya ybr ile![]()
Erhanım hayırlı olsun,Allah kaza bela vermesin kardeşim temiz makine güle güle eskit..
Hayırlı uğurlu olsun Erhan.Ben aylardır biliyordum ama dur burada da tebrik edeyim:rendeer:
Benden bir uyarı: Motorun resimleri MT'de çıkmış, mundar olmasın da gayrı:queen::queen:
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler...
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin maaşallah çok temiz makina ama egzosun altını gör....![]()
Hayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim.
hayırlı olsunn
kazasız belasız güzel sürüşler