Erhan'a yeni motoruyla (YBR) saygı sevgi esenlik dileriz

o notere gelen şeye bende çok takıldım ama ukalalık olmasın diye söleyemedim:mrgreen:

güle güle kullanın ALLAH kaza bela vermesin buarada bi yatak var hemde 2 kişilik kullanmıyorum istersen özelden mesaj at vereyim sna ?? :) ;) ;)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ağız tadı ile binmen, güle güle eskitmen dileği ile.. hayırlı uğurlu olsun :)

Abi, Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Gerçekten güzel ve temiz makina.:rendeer:

ii güzel de taşımazki seni o motor olm .. hani dicemki izmirde yollar hep yokuş aaaagı ... ama bunun dönüşü oldugu gibi her inişin bi çıkışı var.

bak erhanım . hayat müşterek .. inerken o çıkarken sen taşırsın :D sırayla bu işler

kardeşim hayırlı ugurlu olur inşallah.... kazasız belasız binersin istanbullara gelirsin .. bizleri görürsün .. sonra nereye istersen gidersin :D

ooo hayırlı olsun erhan abim.

masallah Allah nazardan saklasin kazadan beladan korusun..

Abi, Allah kazasız sorunsuz kullanmayı nasip etsin.Gerçekten güzel ve temiz makina.:rendeer:

tşkler arkadaşlar :rendeer:

ii güzel de taşımazki seni o motor olm .. hani dicemki izmirde yollar hep yokuş aaaagı ... ama bunun dönüşü oldugu gibi her inişin bi çıkışı var.

bak erhanım . hayat müşterek .. inerken o çıkarken sen taşırsın :D sırayla bu işler

kardeşim hayırlı ugurlu olur inşallah.... kazasız belasız binersin istanbullara gelirsin .. bizleri görürsün .. sonra nereye istersen gidersin :D

göremiyorum kör olduuuuuuum,

olum izmirde yol yokki zaten :p deli çekeri var, arka kolutuğun üstündekini görmedin herhalde :queen:

Abi kawasakimi bu
abi kac basıyor ?
abi kac model?
abi kaca aldın?
abi kac hp bu?
abi 2 şişkoyu tasırmı bu ?
abi banada alırmısın :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar