bence otomatik vites daha az yakar, viteslide yakıt kullanıcıya göre çok değişir. şahsi kanaatim, emin değilim, kalıbımı basmam, tersi çıkarsa inkar ederim bu tezi ortaya attığımı![]()
Kesinlikle Cbf diorum.. 35Lira ile 450 km yapmak zor deil.. iyide gidiyor.. sorunsuz bi honda .. yolda kalmazsın..
ben de işi iyice karıştırıp cup motor al diyorum...yarı otomatik...
yok şaka tabii ki...gerçi cuplar da çok ekonomik ve güzel ama,sen düşünmemişsin...aynı süreci ben de yaşadım ve scooteri seçtim..
nedeni ise devamlı vites degiştirmekle ugraşmak istemiyorum ve scooterin önünde bi çok şey taşıyabiliyorum...tabii zevk meselesi bu...
aslında vitesli motor scootera göre çok az yakıyor ve büyük tekeriyle daha güvenli...rahatıma düşkünüm,vitesle ugraşamam basar giderim diyosan scooter...
yok ben vitesle oynamaktan,aragazdan,düşük yakıttan hoşlanırım diyosan vitesli...
nacizane önerilerim ise sırasıyla...scooterda honda beat,suzuki an125,yamaha cygnus rs,kymco agility
viteslide ise cbf150,ybr125,tvs apache
biraz uzun oldu ama,umarım yardımı olur......
bence otomatik vites daha az yakar, viteslide yakıt kullanıcıya göre çok değişir. şahsi kanaatim, emin değilim, kalıbımı basmam, tersi çıkarsa inkar ederim bu tezi ortaya attığımı![]()
scooterda evet belki belli bir zaman sonra değiştirmak isteyebilirsin ancak bu muhtemelen tarz değişikliğie gitmek istemenden olur. daha güçlü bir motor için olacağını sanmıyorum hız tutkunu değilsen.. scooter için yazdığın motordan kullanıyorum ben. storm 150. 4000 km oldu. istediğim her yere gidiyorum. ve kullanımı çok keyifli bence. ancak dediğin gibi depo can sıkıyor. 6 Lt
Ben bu motora daha binerim. ama değiştirecekmiyim evet. belki yine 150 lik ya da 250 lik bir alet alacağım ama bu cruiser olacak.
Anlatabildim mi? değişiklik istememin sebebi sanılanın aksine yetersizlik değil başka bir tarza ilgi duymam
bunları da hesaba kat. ayakları yese basan bi scooterıda yabana atma.. hatta paran varsa maxi al.
uzun yol için vitesli daha ekonomik ve rahat olur
bence güzel bir scooter al 2 kişi ile de rahat rahat biniliyo konforlu derim şuna gelelim motorunu koyacak yerin yoksa benim gibi bir motor brandası alırsın kapının önünde durur motorun şöyle birde kilitlersin ön arka lastiği motor tavsiyesine gelince ise kendi motorumdan yani asya 150 t 19 a al hiç pişman olmazsın bir arkadaşımda war hergün urlaya gidip geliyor hiç pişman değil parçalarıda ucuz bunuda düşünmelisin 0 motor gibisi yok 2 el alma derim.