[İzmir - MT]

manisaya giden dostlarıma hayırlı yolculuklar.bol sohbetler güle güle gidin güle güle gelin

biz neeeeeeeee havalar gürdük sen rahat ol rahat uyu rahat yaşa oğuz abicim tabaklarıma iyi bak :wiinkk::queen:

yok yok uyuyamam sizgelene kadar uyanık kalacam hem bu gece hem king box var onu seyretmeden uyumam hem sen gelince bi çagrı atta sag salim geldiğinizi anlayayım aklım sizlerde kalmasın be abim:rendeer:

Son düzenleme:
manisaya giden dostlarıma hayırlı yolculuklar.bol sohbetler güle güle gidin güle güle gelin

yok yok uyuyamam sizgelene kadar uyanık kalacam hem bu gece hem king box var onu seyretmeden uyumam hem sen gelince bi çagrı atta sag salim geldiğinizi anlayayım aklım sizlerde kalmasın be abim:rendeer:

sağ salim geldik abicim bizi düşündüğün için çok sağol :rendeer:

evet abim okadar ıslandımki cebimde kurbağa çıktı :queen:

uykum geldi iyi geceler arkadaşlar .:queen::rendeer:mustafa abim taşın üstüne yatma belin tutulmasın sonra

kubağa KERMİTe iyi bak:)
öp okşa sev O nu:mrgreen:
bakarsın YAKIŞIKLI PRENS oluverir:queen::queen::queen:

telaşlanma zaten TAŞın üstüne yatmayım diye sabaha kadar sandalye tepesindeyim:mrgreen:

evet arkadaşlar öncelikle tüm arkadaşların gecesinin hayırlı geçmesi dileğiyle.cesur kardeşim anlattı çok yagmur varmış dönüş yolunda çok ta ıslanmışlar allaha şükür sag salim geldiler.işin kötüsü o yolda uzun yoldan gelen kamyon şöförleri çok. ve bir kısmıda malesef uykusuz oluyor.ve dikkatleri dagılıyor yada gözler açık ama içi uyuyor.onun için o yol tehlikeli hele hele gece birde yaymur vay anam vay.ben sülemiştim unlara yapmayın etmeyin diye sakalım yokki anlatayım.resimler atıldımı daha bakamadım atmadıysanız nöbetteyim:cat:

Güzel bir manisa toplaşması vesilesi ile hem eski izmirli hem eski manisalı hemde bir çok yeni manisalı arkadaşla görüştük hoş vakit geçirdik. biz Arap Kadrinin sepetli motosikletinde sauna etkisi altında fanilalarımızla otururken diğer arkadaşlarımız çok fena yağmur altında sürdüler. allahtan ekip sağ salim izmire girmiş.
Neyse izmir herkese iyi geceler

Gökalpim yeni gördüm çok geçmiş olsun. bu ara bu senin kaçıncı olayın farkında mısın kardeşim? aman dikkat et kendine

evet arkadaşlar öncelikle tüm arkadaşların gecesinin hayırlı geçmesi dileğiyle.cesur kardeşim anlattı çok yagmur varmış dönüş yolunda çok ta ıslanmışlar allaha şükür sag salim geldiler.işin kötüsü o yolda uzun yoldan gelen kamyon şöförleri çok. ve bir kısmıda malesef uykusuz oluyor.ve dikkatleri dagılıyor yada gözler açık ama içi uyuyor.onun için o yol tehlikeli hele hele gece birde yaymur vay anam vay.ben sülemiştim unlara yapmayın etmeyin diye sakalım yokki anlatayım.resimler atıldımı daha bakamadım atmadıysanız nöbetteyim:cat:

resimler yavaş yavaş geliyor yorumları bekliyor resimler :queen::cat:

sana da iyi akşamlar Cesur abim :wiinkk:

gükalp sesin çıkmıyor gürünmüyon bir kaç gündür bir yaramazlık yok deyilmi .:wiinkk:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
cici pazarlar İZMİR MT ahalisi:rendeer:

benim gibi pazar çalışan varmı:silent::pale:

sana da cici pazarlar Mustafa abi
yine TAŞ OCAĞIndamısın :p

sanada cici pazarlar .mustafa abim .:rendeer:
iş olsada çalışsak pazar günüde fark etmez :p

al sana bir çalışan daha fırsat bulamıyormuş çalışmaktan nette girmeye :queen:
bir benmiyim boş gezenlerin boş kalfası :queen:

aman ne calışmak ne çalışmak hiç sorma
gezmekten desek daha iyi olacak :cherry:

Son düzenleme:
Az evvel ALİAĞA dan geldim yagmura yakalandım tabii ki yagmurluk almıştım bir baktım bingooo yanlış tarz ve yagmur altında karşıayakaya geldim harika bir deneyimdi yagmur altında 80 90 yapmak gerçekten harikaymış ::fool::ama hala üşüyorum ::crying::fotoları atacagım ama dosya sistemi bozuk diyor alet fotograf makinası için ::ranntign

Hayırlı akşamlar kardeşlerim:wiinkk:
Güzel,rahatlatıcı ve tembel bir Pazar gününü arkamızda bırakıyoruz....
İnşallah önümüzdeki hafta güzel,sağlık dolu ve bereketli olur:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar