Sağol sanada hayırlı cumalar akşam gelmiyon mu ?
biz neeeeeeeee havalar gürdük sen rahat ol rahat uyu rahat yaşa oğuz abicim tabaklarıma iyi bak :wiinkk::queen:
manisaya giden dostlarıma hayırlı yolculuklar.bol sohbetler güle güle gidin güle güle gelin
yok yok uyuyamam sizgelene kadar uyanık kalacam hem bu gece hem king box var onu seyretmeden uyumam hem sen gelince bi çagrı atta sag salim geldiğinizi anlayayım aklım sizlerde kalmasın be abim:rendeer:
iyi ıslandınız ha Cesurum![]()
evet abim okadar ıslandımki cebimde kurbağa çıktı :queen:
uykum geldi iyi geceler arkadaşlar .:queen::rendeer:mustafa abim taşın üstüne yatma belin tutulmasın sonra
iyi akşamlar millet .:rendeer:
evet arkadaşlar öncelikle tüm arkadaşların gecesinin hayırlı geçmesi dileğiyle.cesur kardeşim anlattı çok yagmur varmış dönüş yolunda çok ta ıslanmışlar allaha şükür sag salim geldiler.işin kötüsü o yolda uzun yoldan gelen kamyon şöförleri çok. ve bir kısmıda malesef uykusuz oluyor.ve dikkatleri dagılıyor yada gözler açık ama içi uyuyor.onun için o yol tehlikeli hele hele gece birde yaymur vay anam vay.ben sülemiştim unlara yapmayın etmeyin diye sakalım yokki anlatayım.resimler atıldımı daha bakamadım atmadıysanız nöbetteyim:cat:
sana da iyi akşamlar Cesur abim :wiinkk:
gükalp sesin çıkmıyor gürünmüyon bir kaç gündür bir yaramazlık yok deyilmi .:wiinkk:
cici pazarlar İZMİR MT ahalisi:rendeer:
benim gibi pazar çalışan varmı:silent:ale:
herhangi bir sorun yok ama nete girecek zaman yok :cat: :wiinkk:
cici pazarlar İZMİR MT ahalisi:rendeer:
benim gibi pazar çalışan varmı:silent:ale:
sanada cici pazarlar .mustafa abim .:rendeer:
iş olsada çalışsak pazar günüde fark etmez
al sana bir çalışan daha fırsat bulamıyormuş çalışmaktan nette girmeye :queen:
bir benmiyim boş gezenlerin boş kalfası :queen:
sana da cici pazarlar Mustafa abi
yine TAŞ OCAĞIndamısın![]()