Freniniz Patlasa Ne Yapardınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gözümü kapatır hiç bişey yapmazdım zaten olacakları biliyom :queen:
tabi bu arada dua etmeyi ihmal etmemek gerek. yaw nerden çıktı bu kadar arıza be. olabiler mi acaba ?:cyclopsan

Bu kadar üst üste arıza benim motorumda olmaz sanırsam çok iyi bakarım çünkü.

ama olursada heralde gazı bırakıp, (debriyajda koptuysa) vitesi tekmeleyip, olabildiğince güvenli düşmeye çalışırdım.

200km/saati zaten korumasız yapıyosam bana müstahaktır o an :queen::queen::queen:

ön fren boşalsa beni etkilemez. ben kullanmıyorum ön freni. arka freni kullanıyorum genelde. yanlış mı yapıyorum acaba. ön frende mi kullanılmalı.

hangi durumda virajdamı düz yoldamı patladı o önemli virajda vites küçültmekte arka frende zor olmadı atlican üstünden düz yolda wites küçült arkaya hafif hafif dokun durmazsa ver gazı cesedin yakışıklı olsun:)

ön fren boşalsa beni etkilemez. ben kullanmıyorum ön freni. arka freni kullanıyorum genelde. yanlış mı yapıyorum acaba. ön frende mi kullanılmalı.

Arkadaşım :S Cok Yanlış İşler Bunlar Ön Fren Herzaman Kullanılır Zorda Kalmadıkca Arka Freni Kullanma

2 side kullanılır. Arka fren eğer disk değilse durana kadar bayağı mesafe gerekir. Ve bunu tekerleği kitlemeden yapmak gerekir.

İki frende dengeli olarak kullanılır.

Arkadaşım :S Cok Yanlış İşler Bunlar Ön Fren Herzaman Kullanılır Zorda Kalmadıkca Arka Freni Kullanma

ya ön frenden ağzım yandı bi kere. o günden beri dokanmıyorum bile ön frene, dokanamıyorum daha doğrusu. bisiklette durarken iki freni birden kullanırım ama motosiklette işler değişiyor tam ayarlayamıyorum

gaz verip dooru karşı duvara uçarım en kısa zamanda duabilmenin formülü =)

tadını çıkarırdım :) mesela koltuğun üstüne çıkıp ayağa kalkardım,sonra inip motoru sırtıma alıp koşmaya başlardım..hadi beni durdur diye bağırırdım cıbıra :)

ayağını ön tekere sıkıca bastıracaksın:mrgreen::p

kaskımı kız arkadasıma verırdım ....... son kez senı sevıyorum demesını ısterdım..:)

Ya arkadaşlar bunun kolay bir yolu var hiç mi çakmaktaşları izlemediniz onlar nası duruyodu ayaklarıyla sizde aynen öle yapcaksınız koycan asfalta ayakakları tabi 200 km ile sütünmeden dolayı dize kadar ayağınız gidebilir ama durursunuz :p :p

dortluleri yakardim:queen:

motora inat daha çok hızlanıp dursun diye bi duvara çarpardım:queen:..sonra da ilk sapaktan Tahtalıköy'e :cherry:

allahım sana geliyoruuummm
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

ayaklarimi yere surterdim :cherry:

Ayaklarımı asvalta koyarım ve topuklarımdan kıvılcım çıkana kadar durmuş olurum

nasip buraya kadarmış deyip gülümseyeceksin

Ön fren patladıysa motoru arka frenle durdur, arka fren patladıysa ön frenle durdur.:)

İkisi birden patladıysa yaşama zaten arkadaşım, bu şansla gökten meg ryan yağsa senin başına er ryan düşer, yaşayıpta napıcan.:p

sırtımdaki paraşütün pimini çekerdim

İşter en kral cevaplar...tebrik ederim herkesi :queen::cat::p:mrgreen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar