Freniniz Patlasa Ne Yapardınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bildiğin Tüm Duaları Okuyup Daha Sonra Vites Küçülmeyi Deneyerek Ve Arka Freni Kullanarak Emniyetle Durmaya çalışmak Olurdu...

Bildiğin Tüm Duaları Okuyup Daha Sonra Vites Küçülmeyi Deneyerek Ve Arka Freni Kullanarak Emniyetle Durmaya çalışmak Olurdu...

Son düzenleme:
kaskımı kız arkadasıma verırdım ....... son kez senı sevıyorum demesını ısterdım..:)

Peki 200 ile giderken hem ön fren hem arka fren patladı,devriyaj teli koptu,bide vites değiştiremiyorsunuz,vites takılı kaldı,ve hızla bi duvara yaklaşıyosunuz,gaz koluda açık akldı gazıda kısamıyorsunuz...

Ne yapardınız...

Hey Allah'ım ya...:cherry:

nirvanaya ulasirdim :queen::queen::queen:

Peki 200 ile giderken hem ön fren hem arka fren patladı,devriyaj teli koptu,bide vites değiştiremiyorsunuz,vites takılı kaldı,ve hızla bi duvara yaklaşıyosunuz,gaz koluda açık akldı gazıda kısamıyorsunuz...

Ne yapardınız...

ismail abi patlattın yine bombayı :mrgreen:

Ne yapardınız...

bölyle bir durumda en uygun yerde önce duamı eder sonra da motoru yatırırdım:rendeer:

geçen gece spordan çıktım vucudumda güç kalmamış biran önce ewe gitme amaçlı yardırıyorum tam viraj ve feci bi bayırı döner ve inerken aşağıdan araba geldi arka fren ne oldu bilmiyorum iptal olmuş önece dokunamazdım köy yolu parke ve toprak bende vitesi 3 ten 1 e attım =) arka biraz kaydı ama sonunda tuttu yolu Allaha şükür, herhalde 200 de fln olsa böyle bişey saniyede 20 tane dua okurdum :)

Ne yapardınız...

of sonum yaklaşmış demektir.Madem motor bilgisayar gibi takılı kaldı bende fişini çekerim.Yani benzin musuluğunu kapatırım hatta benzin borusuna asılır koparırım.Benzin bittiğinde teker kitlenir kaymaya başlarım ve motoru yatırır düşerim.Teker kitlendiği için hızın 2-3 saniye içinde 100 km/h civarına inmiş olur.Sonra sürüklenerek şahedet getirmeye başlarım :cyclopsan:cyclopsan:cyclopsan

şaka bi yana zor bir durum gerçekten.

Ya arkadaşlar bunun kolay bir yolu var hiç mi çakmaktaşları izlemediniz onlar nası duruyodu ayaklarıyla sizde aynen öle yapcaksınız koycan asfalta ayakakları tabi 200 km ile sütünmeden dolayı dize kadar ayağınız gidebilir ama durursunuz :p :p

200 km hıza çıkmışsam niye dyrmak isteyimki madem kaderimde bu varmış der son gaz açar allahım yettim gari die barırım :queen:

hiç bişey olmaz nolcekki arkayla felan durulur 200 km yi mahalle arasında yapacak deilsin ya otobandasındır mutlaka bırak kendisi durana kadar gitsin :)

bakımını düzenli yaptırdıktan sonra bu frenler kolay kolay bozulan sistemler değil sanırım freni patlayan motorda hiç duymadım genelde kamyonlar patlatıyor oda bakımsızlık ve fazla yüklenmeden olsa gerek eğer motoru freni patlatıcak kadar bakımsız ve haşin kullnadıysan bırakda birazda o seni kullnasın :D

motora inat daha çok hızlanıp dursun diye bi duvara çarpardım:queen:..sonra da ilk sapaktan Tahtalıköy'e :cherry:

allahım sana geliyoruuummm
:queen::queen::queen::queen::queen::queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar