Freniniz Patlasa Ne Yapardınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
motor frenı arka fren...ama cok acılse o zaman hakkaten yapacak baska bısı yok demektır...dua etmekten baska...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ayaklarimi yere surterdim :cherry:

Peki 200 ile giderken hem ön fren hem arka fren patladı,devriyaj teli koptu,bide vites değiştiremiyorsunuz,vites takılı kaldı,ve hızla bi duvara yaklaşıyosunuz,gaz koluda açık akldı gazıda kısamıyorsunuz...

Ne yapardınız...

Hey Allah'ım ya...:cherry:

Bu kadar terslik aynı anda Azrail'in benimle olduğunu düşünüp kelimei şahadet getiririm.

Panik yapmadan sürati azaltıp (kompresör vites arka fren) dikkatli bir şekilde yola devam.

Ayaklarımı asvalta koyarım ve topuklarımdan kıvılcım çıkana kadar durmuş olurum

hortum kopma tehlkesi yok bende nasıl olsa kampana :D kopsa kopsa tel kopar ozamnda egilirim on freni elimle sıkarım :p oda olmadı ayaklarımı yere koyarım durdurmaya calısırım o aradada motr frenı le yws yawas vıtes dusr sonra devam et:mrgreen:

nasip buraya kadarmış deyip gülümseyeceksin

Montun fermuarını açıp içine hava dolmasını sağlayarak paraşüt işlevi yapmasına çalışırdım. Tabi bu öğüdüm sadece ön fren patladığında değil motoru durdurabilecek tüm ekipmanlar iptal olduğunda yapardım :)

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Ön fren patladıysa motoru arka frenle durdur, arka fren patladıysa ön frenle durdur.:)

İkisi birden patladıysa yaşama zaten arkadaşım, bu şansla gökten meg ryan yağsa senin başına er ryan düşer, yaşayıpta napıcan.:p

Peki 200 ile giderken hem ön fren hem arka fren patladı,devriyaj teli koptu,bide vites değiştiremiyorsunuz,vites takılı kaldı,ve hızla bi duvara yaklaşıyosunuz,gaz koluda açık akldı gazıda kısamıyorsunuz...

Ne yapardınız...

Hey Allah'ım ya...:cherry:

Şu senin abuk sabuk fantazilerin yokmu :mrgreen: sen git en iyisimi yönetmen falan ol :p

Böyle durumlar olmazda varsayalım oldu kendini motordan atacan sonra dua edecen......:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaw otobanda giderken hic senin saginda solunda onunde araba yokmu uc sipidir men gibi ustlerine gerisi allah kerim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar