eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

yazlıkta kuzenimle dedemin bws iyle geziyoruz.ikimizde kalıplıyız.motor altımızda yok gözükmüyo:)su içmek için durduk köylü ufak kızlar abi abi o motora 2 kişi nası sığıyonuz motor gözükmuyo altınızda dedi.bende sana öle geliyo dedim ve gülüp gazladım:))

2 sene evel antalyadayım bws yi satıp beati almıs babam ilk kez biniyirorum daha beate bole bır bayırdan asagı dogru bastım gıdıyorum yolda her gun gectıgım yol bır tane delik gibi bisi war asfaltta bws ili gecınce bısı olmuyodu beatin lastikleri daha ince oldugu ıcın sole bır savruldum saga sola yatmaya basladım bole dengem kayboldu zar zor toparladım bır baktım arkadan araba korna calıyo bana yawasladım yanıma geldı bole 30 yaslarında abiler brawo ya nası yaptın o hareketleri filan diyolar supersın filan demeye basladılar ben dumur :)

Geçen yaz evin önünde babam arabasını temizliyo ben motoru,ak sakalllı bir dede geldi selam verdi motora baktı inceledi
- bendede var bi tane dedi
he he dedim vardır hesabı,
-gel bende sana motorumu gosteriyim dedi,tamam lan dedim (içimden tabi )
-evin ne tarafta dedim
-yakın yakın gel senın motorla gidelim dedi(şaşırdım inanamıyorum dede en az 70)
neyse dede bindi arkama kasketide ters çevirdi gittik yakınmış 2 üst sokak.
bahçeye girdik köşede bi motor var brandalı ama buyuk boy bişey.Kaldırdım brandayı MCT 250.Tabi bi şok daha sonra amca anlatmaya başladı.
-Ben bunda zorlanıyorum vites değiştirmek zor oluyo yengeni arkaya aldığımda
,satıp scooter alıcam ama çoluk çocuk biniyo onlarada dedi.
Şimdi hangisine güleyim amcanın bi cesaret mct almasınamı yoksa arkasına eşini almasınamı hadi onuda geçtim gençler daha fazla kullanıyor diye scooterları beyenmemesinemi ?
::150::::150::::150::::150::::150::::150::
Beni en dumur eden olay heralde,
Amca sen çok yaşa emi
kazasız sürüşler herkeze

Oda bişemi burda hatay/iskenderunda aynı senin dediğin gibi 65-70 yaşlarında tombiş bir amcamız arkasındada sürekli eşi oluyor oda amcamız gibi tombiş altlarında kawasaki chopper siyahlı sarılı yanlarında çantaları elciklerden yerlere kadar sarkan püsküller motora aşık olduğumlamı kalim yoksa bu motoru böyle bi amcanın kullandığınamı gel bide buna cevap verelim :queen:

2 sene evel antalyadayım bws yi satıp beati almıs babam ilk kez biniyirorum daha beate bole bır bayırdan asagı dogru bastım gıdıyorum yolda her gun gectıgım yol bır tane delik gibi bisi war asfaltta bws ili gecınce bısı olmuyodu beatin lastikleri daha ince oldugu ıcın sole bır savruldum saga sola yatmaya basladım bole dengem kayboldu zar zor toparladım bır baktım arkadan araba korna calıyo bana yawasladım yanıma geldı bole 30 yaslarında abiler brawo ya nası yaptın o hareketleri filan diyolar supersın filan demeye basladılar ben dumur :)

:queen::queen::queen:

2-3 ay önce benzinliğe girdim yere yağ dökülmüş silinmiş ama ben gaza basınca arka geldi yanıma ben motoru düşürmeyim diye ecel teri döktüm durdum pompacıninda dediği cümle şu abi nasıl yanladın o motorla:mrgreen:

öncelikle herkeze slm arkadaşlar bu geçtigimiz yaz asya 125t vardı namı diyar sarı civ civim o ara degiştirmeyi düşünüyodum bi bayiyle telefonda anlaşdık biraderle bi akşam bastık çıktık e-5den maltepeye gidiyoz gittik bayii ye konuşuyoruz hoş sohbet muhabbet motoru anlatıyorum işde şööle iyi bööle iyi 150ccye çevirdik amcam ordan patlattı espiriyi senin sarı civ civ in horoz olmuşda haberimiz yok:mrgreen: derken anlaşamadık çıktık yola tekrar e-5 girdik saat oldu 22:30 ana bi baktım benim sarı civcivin farlar gitti sinyal gitti stop derken bütün elektrik tesisatı ortadan kayboldu her geçen araba korna selektör en sonunda biraderi hem sinyal hem stop olarak kullanmaya başladım o can havliyle verdigi savaşı görseniz gülmekden yıkılırdınız.....

Ben benim schooteri okadar çok yatırıyorumki dönerken sola yatırınca yan ayaklığın demiri sağa yatırıncada orta sehpanın ayakları sürtüyor yere ışıklarda duruncada adamlar diyorki ne biçim yatırıyosun öle motoru manifolta kadar gördüm :queen: tabi sallıyor okadar görünmez ama inanmayan arkadaşlar buyrdun gelsin yanaklı lastikle motor ne kadar kaymadan yatırılır gösterebilirim tabi kendi motorumda başka motorlara güvenmem :wiinkk:

Son düzenleme:
3 motor bi yerlere gttik adres soruyorum o ara herkes kaskını çıkarmış soluklanıo arkadaşın yanına 7 8 yaşlarında bi kız çocuğu geldi replik şuu abi siz çetemisinizz?bide ufaklığın ses tonunu kafanızda canlandırın ilk başta gülmekten kırıldık ama o yaşta bi çocuğun kafasında çete olmak durumuda trajikomikti aslında

3 motor bi yerlere gttik adres soruyorum o ara herkes kaskını çıkarmış soluklanıo arkadaşın yanına 7 8 yaşlarında bi kız çocuğu geldi replik şuu abi siz çetemisinizz?bide ufaklığın ses tonunu kafanızda canlandırın ilk başta gülmekten kırıldık ama o yaşta bi çocuğun kafasında çete olmak durumuda trajikomikti aslında

işte çocuklara motor çeteleri olan filmleri izletirlerse böyle olur :queen:

kadıköydeki buluşmaya giderken ara sokağa girdim önümde bi taksi duruyo
bende arkasında durdum adam geri taktı vitesi korna çalıyorum mesafede az,
ne oldu dersiniz?
ayağımla tampona o refleks tekmeyi bi kodum :mrgreen: zannetti ki bana çarptığını . . indi pardon bişey yok dimi felan dedi kurtardım bi tekmeyle :mrgreen:

kadıköydeki buluşmaya giderken ara sokağa girdim önümde bi taksi duruyo
bende arkasında durdum adam geri taktı vitesi korna çalıyorum mesafede az,
ne oldu dersiniz?
ayağımla tampona o refleks tekmeyi bi kodum :mrgreen: zannetti ki bana çarptığını . . indi pardon bişey yok dimi felan dedi kurtardım bi tekmeyle :mrgreen:

ben cama yumruk atmıştım . yandan giderken sıkıştırdı dürzü muhafazalı eldıvenle

adam : kardes cok ozuur dılerım dalmısım serıtten cıktıgımı farketmemısım

bugun bir abime elemanın biri soruyor ( abinin motoru 600RR )
abi şu siyah olan motor kaçlıkk??
cevap : 70 lik
kısa süreli bir sessizlikten sonra kahkahayı patlatıyorum :mrgreen: :queen:

Bugünde benim başıma çok ilginç bişey geldi valla hala çözebilmiş değilim adamında günahını almıyım:
Yer İzmir'de bir kırmızı ışık durdum doğal olarak, yanıma siyah bi doblo yada caddy yanaştı emin değilim tam olarak sonra sürücüsü camı açtı bana döndü:
Nasıl memnun musun motorundan dedi?
Benim kafada kask tabi hem evet dedim(duymamıştır büyük ihtimalle)hemde evet manasında başımı salladım.
Sonra amca gayet ciddi bir şekilde iyi güzel dedi ve ekledi bunun mühendisi benimde:cyclopsan
Bian düşündüm doğru mu duydum diye doğru duydum yani aramızda yarım metre var sonra bişeyler söylemeye çalıştım ama başaramadım o arada ışık yandı zaten en öndeydik ikimizde bastık gittik:mrgreen:
Eve geldim hala düşünüyorum acaba amca benimle maytap mı geçti yoksa gerçekten ciddi miydi:silent:

maytap patlaamış haberin yok :p:p :queen: :wiinkk:

Son düzenleme:
bugun bir abime elemanın biri soruyor ( abinin motoru 600RR )
abi şu siyah olan motor kaçlıkk??
cevap : 70 lik
kısa süreli bir sessizlikten sonra kahkahayı patlatıyorum :mrgreen: :queen:

maytap patlaamış haberin yok :p:p :queen: :wiinkk:

ya ben rakı sandım o an rakı şişeside ellimdeydi kaçlık deyince 70. lik dedim bende :queen:

sene 98 dayim almanyadan izmire gelirken motorla (kawasaki 1100 ile), bir yerde ufak bir mola verdiginde karsisina yasli bir dede cikiyor ve dayimla biraz muhabbet ediyor, hemen ardindan dayima bir tutam dal veriyor ve diyor ki bu bitkileri atma senin hayatini kurtaracak!! dayim inanamiyor ama bitkiyide atmiyor depo ustu cantasina konuslandiriyor dedeye inanarak, gel gorki birkac yuz kilometre sonra (dayimin anlatisi) bir anda arka tekeri bir saginda bir solunda goruyor hatta oyle oluyor ki; dayim arka ve on teker neredeyse yanyana geldi diyor; ama gel gor ki hicbir sey olmuyor, bir sekilde o durumdan dayim kontrolu saglayarak kurtuluyor ve yola devam ederek duruyor, biraz soluklandiktan sonra akli o dede'nin verdigi bitkiye gidiyor ve cantasindan cikardiginda yarim saat once yemyesil olan dallarin artik kupkuru oldugunu goruyor...
ne trajik ne de komik ama sapina kadar bir motorcu anisi ve paylasmak istedim... (dallar hala bende :) )

Son düzenleme:
Mersin İl Temsilcisi
sene 98 dayim almanyadan izmire gelirken motorla (kawasaki 1100 ile), bir yerde ufak bir mola verdiginde karsisina yasli bir dede cikiyor ve dayimla biraz muhabbet ediyor, hemen ardindan dayima bir tutam dal veriyor ve diyor ki bu bitkileri atma senin hayatini kurtaracak!! dayim inanamiyor ama bitkiyide atmiyor depo ustu cantasina konuslandiriyor dedeye inanarak, gel gorki birkac yuz kilometre sonra (dayimin anlatisi) bir anda arka tekeri bir saginda bir solunda goruyor hatta oyle oluyor ki; dayim arka ve on teker neredeyse yanyana geldi diyor; ama gel gor ki hicbir sey olmuyor, bir sekilde o durumdan dayim kontrolu saglayarak kurtuluyor ve yola devam ederek duruyor, biraz soluklandiktan sonra akli o dede'nin verdigi bitkiye gidiyor ve cantasindan cikardiginda yarim saat once yemyesil olan dallarin artik kupkuru oldugunu goruyor...
ne trajik ne de komik ama sapina kadar bir motorcu anisi ve paylasmak istedim... (dallar hala bende :) )

bence bu topiğin en anlamlı anısı diyebilirim....

Bugünde benim başıma çok ilginç bişey geldi valla hala çözebilmiş değilim adamında günahını almıyım:
Yer İzmir'de bir kırmızı ışık durdum doğal olarak, yanıma siyah bi doblo yada caddy yanaştı emin değilim tam olarak sonra sürücüsü camı açtı bana döndü:
Nasıl memnun musun motorundan dedi?
Benim kafada kask tabi hem evet dedim(duymamıştır büyük ihtimalle)hemde evet manasında başımı salladım.
Sonra amca gayet ciddi bir şekilde iyi güzel dedi ve ekledi bunun mühendisi benimde:cyclopsan
Bian düşündüm doğru mu duydum diye doğru duydum yani aramızda yarım metre var sonra bişeyler söylemeye çalıştım ama başaramadım o arada ışık yandı zaten en öndeydik ikimizde bastık gittik:mrgreen:
Eve geldim hala düşünüyorum acaba amca benimle maytap mı geçti yoksa gerçekten ciddi miydi:silent:

regal raptor kopya zaten, tasarlasan ne olur tasarlamasan ne olur. koya değil, spontan birşeyler üretse tamam dicem de, model hırsızlığıyla tasarlamanın farkını bilmeyen adam onu tasarlamış olamaz, olsa olsa KLONLAYAN olur :bounce:

Son düzenleme:

İlginç bir olay :queen:

Sır kapısı.. :p :p

yada

Samanyolu TV - Beşinci Boyut- :queen:

bir gün küzenimin mondial 100 luğu kullanırken yolda yanıma bi cbr600rr yanaştı bana dediki sana 3. vitesi göstermem hadi kapışalım, bende ona soğuk kanlılıkla sen git ben sana yetişirim... ama çok kızmıştım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar