eğlenceli bir konu olcağını düşünüyorum motor ve trajıkomik olaylarımız:

haftalık ıl grubu toplaşmasına gıtmıstım dolastık bıraz sonra bı yerde kaybolan bı arkadası beklemeye basladık assa yukarı 10 motor fln vardık elınde dua kıtaplarıyla bı cocuk geldı ısıkta duran arabalara bıseyler falan satmaya calısanlardan cocuklardan.abi nolur alın falan dedı bıkac defa sonra motorlarla ılgılenmeye basladı.aradan bıkac dk. gectı yola koyulmak ıcın hazırlandık herkez marş bastı bnde pedallayıp calıstırdım gıtmeye baslayınca cocuk benım pırpırı gordu elıyle ısaret edıp kahkahalar atmaya basladı cocugun bu halıne bızım gruptakılerde guldu.cok bozulmustum..:pr:

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçen yaz evin önünde babam arabasını temizliyo ben motoru,ak sakalllı bir dede geldi selam verdi motora baktı inceledi
- bendede var bi tane dedi
he he dedim vardır hesabı,
-gel bende sana motorumu gosteriyim dedi,tamam lan dedim (içimden tabi )
-evin ne tarafta dedim
-yakın yakın gel senın motorla gidelim dedi(şaşırdım inanamıyorum dede en az 70)
neyse dede bindi arkama kasketide ters çevirdi gittik yakınmış 2 üst sokak.
bahçeye girdik köşede bi motor var brandalı ama buyuk boy bişey.Kaldırdım brandayı MCT 250.Tabi bi şok daha sonra amca anlatmaya başladı.
-Ben bunda zorlanıyorum vites değiştirmek zor oluyo yengeni arkaya aldığımda
,satıp scooter alıcam ama çoluk çocuk biniyo onlarada dedi.
Şimdi hangisine güleyim amcanın bi cesaret mct almasınamı yoksa arkasına eşini almasınamı hadi onuda geçtim gençler daha fazla kullanıyor diye scooterları beyenmemesinemi ?
::150::::150::::150::::150::::150::::150::
Beni en dumur eden olay heralde,
Amca sen çok yaşa emi
kazasız sürüşler herkeze

motor almama cok az kaldi(hyo250r) ve koyde oturuken babam bi adamla geldi
-oglum bu adam sana biraz ogretir dedi ve bi mondial scooter getirmisler
(adamın uzaktan bi akraba derler ya onlardan) neyse

ilk bindigimde fazla gaz verince dustum yerlerde çamur felan

babamda cok heves etti, oğlum bide ben sureyim bakayım nasıl dedi(yaş55ve ilk kez 2 teker)
bindi motorun sesini dinle ayni arabadaki gibi dedi ve bastııı gaza gitti
artik gozden kayboldu ve aradan yarim saat gecti anneme gecmıs olsun anne dedim babam gitti ve gelmedi:D:D
aradan 1 saat gecti ve guler yuzlu bi ifadeyle cok guzelmus bu yaa dedi

İki yıl önce ilk kendi motorumu aldım benzeri başıma geldi. Daha önce 125 ybr kullanmış olduğumdam küçük bir motor alıp iyice alışim dedim.

Babam(55) ve annenm(48) özelliklede annem; oğlum gel araba alalım sana.
yok motor alınırmı. Allah korusun ya sana bişiy olursa... gibi hepimizin duyduğu türden konuştular. (Sözlümde cabası)
Baktılarki vazgeçmiyorum, 37 yıllık ve eski araba motor ustası babam düştü peşime bir kaç ay motor araştırdık, neticede motor aldık. Sonradan baktım ki babam da motoru önce denedi ilk defa binmesine rağmen kullandıda. Sonra gebzeye gidip gelmeye başladı.
daha sonra annemle beraber gezmeye başladılar :mrgreen::mrgreen:
geldiğimiz son nokta. Babam tatil günlerinde önce motoru bir güzel temizliyo ve sonra anahtrarı alıp kayboluyo :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Adı lazım değil bir alışveriş merkezinin yeni açıldığı dönemlerdi... Kız arkadaşımla turlarken birden feci bir yağmura yakalandık! Ama mübarek öyle bir yağıyorki, sucuktan hallice olucaz sürmeye devam edersek.. Hemen alışveriş merkezinin önüne çektik ve içeri attık kendimizi.. O arada güvenlik görevlisi halimizi gördü. Montlar sırılsıklam falan. "Islanmışsınız" dedi.. Bende "evet ya, fena yakalandık.. makineyide kapının önüne çektim, otoparka dolaşmak çok uzun iş şimdi.. sorun olmaz dimi" dedim..
Hiç beklemediğim bir karşılık aldım.. "Seninki canda onunki patlıcanmı..? Al onu burayada, ıslanmasın" dedi! Biranlık şaşkınlıktan sonra "Ciddimisiniz?" diye sordum.. "Tabiiki, bende motor kullanıyorum.. Yağmur iyi gelmiyor bunlara, hastalanabilir" dedi ve gülümsedi. Bende hemen fırlayıp ufaklığı alışveriş merkezinin otomatik kapılarından geçirip güvenlik kontrolünün yapıldığı sensörlerin yanına kadar çektim. :) en son millet şaşkın şaşkın; "oldu olacak içeride de bunla gez" diyordu.. tekerlekler ıslak olmasa onuda düşünmüştüm ama.. :p

Adı lazım değil bir alışveriş merkezinin yeni açıldığı dönemlerdi... Kız arkadaşımla turlarken birden feci bir yağmura yakalandık! Ama mübarek öyle bir yağıyorki, sucuktan hallice olucaz sürmeye devam edersek.. Hemen alışveriş merkezinin önüne çektik ve içeri attık kendimizi.. O arada güvenlik görevlisi halimizi gördü. Montlar sırılsıklam falan. "Islanmışsınız" dedi.. Bende "evet ya, fena yakalandık.. makineyide kapının önüne çektim, otoparka dolaşmak çok uzun iş şimdi.. sorun olmaz dimi" dedim..
Hiç beklemediğim bir karşılık aldım.. "Seninki canda onunki patlıcanmı..? Al onu burayada, ıslanmasın" dedi! Biranlık şaşkınlıktan sonra "Ciddimisiniz?" diye sordum.. "Tabiiki, bende motor kullanıyorum.. Yağmur iyi gelmiyor bunlara, hastalanabilir" dedi ve gülümsedi. Bende hemen fırlayıp ufaklığı alışveriş merkezinin otomatik kapılarından geçirip güvenlik kontrolünün yapıldığı sensörlerin yanına kadar çektim. :) en son millet şaşkın şaşkın; "oldu olacak içeride de bunla gez" diyordu.. tekerlekler ıslak olmasa onuda düşünmüştüm ama.. :p
Abi süpermiş ama bu :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Güvenlikte bizden çıktı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Yeni girdiğim şirketin güvenlik görevlisi motorumu öğlen arası temizlerken yanıma gelip;

-İlgileniyorsun galiba motorlarla
-Evet ilgileniyorum
-O anlamda sormadım yani merakın var
-Evet meraklıyımdır.
-O zaman niye RACER makine almıyorsun
-hergün işe gidip gelmek masraflı olur. Bu yetiyor
-O da doğru.! Bende alıcam bitabe Kawasaki ama hız yaparım diye almıyorum.

:)

Dün;

Güvenlik aynı mallede oturuyoruz.
O:Murat bu gün kaçta çıkıyosun.
Ben:4 te abi.
O:Tüh saatin uymadı.
Ben:Zaten motorla gelmedim abi.
O: O zaman bu gün görüşmeyelim, ne zaman kara şimşek otoparka girer o zaman selam veririm...
Beni ve çevredekileri gülme alır. Cevap veremedim tabii :mrgreen:

mahallenin veletleri başıma toplanıp -çocukları okula getirip götürdüğüm ramzey cup modeli için- önceki motorun daha iyiydi keşke satmasaydın diyorlar.
ben de ne yapalım sattık bir kere diyorum artık. kırılmasın dünya tatlıları.

Çok önemli bir hareket ,kimbilir kaç görünmez:)kazayı önlemişsinizdir:cat:...
Muhtemelen fark etselerde açma fırsatı bulamıyorlar...

Bayanlar aynaları hatta ayna görevi gören herşeyi sadece makyaj ve saçlarını kıyafetlerini düzeltmek için kullanıyorlar :)

motoru aldığım gün bizimkilerin yanına gittim annem babam pencerede ben motordan indim motoru gösteriyorum annem koşarak aşagı indi. ben bekliyorum aman oglum nerden çıktı bu şimdi, dikkat et yavaş git diyecek falan diye ama canım annem -beni ne zaman gezdirecen?dedi.içinde hep uhde varmış.eh anasının oğlu....

:cat:

motor almama cok az kaldi(hyo250r) ve koyde oturuken babam bi adamla geldi
-oglum bu adam sana biraz ogretir dedi ve bi mondial scooter getirmisler
(adamın uzaktan bi akraba derler ya onlardan) neyse

ilk bindigimde fazla gaz verince dustum yerlerde çamur felan

babamda cok heves etti, oğlum bide ben sureyim bakayım nasıl dedi(yaş55ve ilk kez 2 teker)
bindi motorun sesini dinle ayni arabadaki gibi dedi ve bastııı gaza gitti
artik gozden kayboldu ve aradan yarim saat gecti anneme gecmıs olsun anne dedim babam gitti ve gelmedi:D:D
aradan 1 saat gecti ve guler yuzlu bi ifadeyle cok guzelmus bu yaa dedi

:cat:

Geçen yaz evin önünde babam arabasını temizliyo ben motoru,ak sakalllı bir dede geldi selam verdi motora baktı inceledi
- bendede var bi tane dedi
he he dedim vardır hesabı,
-gel bende sana motorumu gosteriyim dedi,tamam lan dedim (içimden tabi )
-evin ne tarafta dedim
-yakın yakın gel senın motorla gidelim dedi(şaşırdım inanamıyorum dede en az 70)
neyse dede bindi arkama kasketide ters çevirdi gittik yakınmış 2 üst sokak.
bahçeye girdik köşede bi motor var brandalı ama buyuk boy bişey.Kaldırdım brandayı MCT 250.Tabi bi şok daha sonra amca anlatmaya başladı.
-Ben bunda zorlanıyorum vites değiştirmek zor oluyo yengeni arkaya aldığımda
,satıp scooter alıcam ama çoluk çocuk biniyo onlarada dedi.
Şimdi hangisine güleyim amcanın bi cesaret mct almasınamı yoksa arkasına eşini almasınamı hadi onuda geçtim gençler daha fazla kullanıyor diye scooterları beyenmemesinemi ?
::150::::150::::150::::150::::150::::150::
Beni en dumur eden olay heralde,
Amca sen çok yaşa emi
kazasız sürüşler herkeze

Süpermiş (süper babanenin kocası olmasın?) amca teker falanda yapabilir :)

İki yıl önce ilk kendi motorumu aldım benzeri başıma geldi. Daha önce 125 ybr kullanmış olduğumdam küçük bir motor alıp iyice alışim dedim.

Babam(55) ve annenm(48) özelliklede annem; oğlum gel araba alalım sana.
yok motor alınırmı. Allah korusun ya sana bişiy olursa... gibi hepimizin duyduğu türden konuştular. (Sözlümde cabası)
Baktılarki vazgeçmiyorum, 37 yıllık ve eski araba motor ustası babam düştü peşime bir kaç ay motor araştırdık, neticede motor aldık. Sonradan baktım ki babam da motoru önce denedi ilk defa binmesine rağmen kullandıda. Sonra gebzeye gidip gelmeye başladı.
daha sonra annemle beraber gezmeye başladılar :mrgreen::mrgreen:
geldiğimiz son nokta. Babam tatil günlerinde önce motoru bir güzel temizliyo ve sonra anahtrarı alıp kayboluyo :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

E ne güzel benimkiler sabitken üzerine bile oturmuyorlar.

Güvenlikteki arkadaşa :rendeer:

Yeni girdiğim şirketin güvenlik görevlisi motorumu öğlen arası temizlerken yanıma gelip;

-İlgileniyorsun galiba motorlarla
-Evet ilgileniyorum
-O anlamda sormadım yani merakın var
-Evet meraklıyımdır.
-O zaman niye RACER makine almıyorsun
-hergün işe gidip gelmek masraflı olur. Bu yetiyor
-O da doğru.! Bende alıcam bitabe Kawasaki ama hız yaparım diye almıyorum.

:)

Bu bahaneleri kızılay dağıtıyor galiba. Kimse yemiyor demiyor yada insanların aldıkları motorlara kulp takıyorlar ya neden bundan aldın şundan alsaydın diye.

Sıra bende, Eski motorum Gilera DNA 180 çok sevimli bir motordu halada içimde uhtedir ama satmak zorunda kalmıştım :(. Her sabah işe giderken veya akşam gelirken özellikle evimin yakınındaki çocukların giriş çıkış saatlerine denk geldiğimde.

-Üfff işte motor bu olum
-Bak bak bak kawasaki geçiyor
-Abi yarış motoru dimi bu
-Abi önünü kaldırsana

Gibi tacizlerle karşılaşıyordum...
:):):):):)

Gerçekten büyük keyifle okudum, anılarını paylaşan herkese teşekkürler :rendeer:

Dün başıma gelen şey acayip utandırdı beni paylaşayım: Zincirlikuyu köprüsünden boğaz köprüsüne giren virajı geçtim. İnanılmaz bir trafik ama anlatamam. Akşam saatleri tabi. Neyse, ben yandan yandan giderken, içimden de diyorum ki "ne güzel, trafik falan vız gelir bana". Abi bir arabayı geçtim, arabayı geçince yol bozukmuş derin çukur falan, benim denge bir bozulur. Hoop! yana doğru düşüyorum, motorun fazla önüne doğru kaydığım için ayaklarım yere tam basmıyor.içimden neler geçiyor. Tam o sırada sağımdan da bir yaya(adam) karşıya geçiyor. Ben düşerken "Abi tut! abi tut! tut! diye bağırdım. Allah razı olsun. Adam bi omuz attı bana, yere yapışmaktan son anda kurtuldum. Ama büyük rezillik. Sol tarafımda halk otobüsü içi tıka basa insan dolu herkes dışarı benim tarafa bakıyor. her taraf araç sürücüsü dolu. Ne utanç, ne utanç. Başımı öne eğip hemen aralardan toz oldum. Yüzüm domatesin rengiyle eş değer bir hal almıştır herhalde. Eminim:p

Gerçekten büyük keyifle okudum, anılarını paylaşan herkese teşekkürler :rendeer:

Dün başıma gelen şey acayip utandırdı beni paylaşayım: Zincirlikuyu köprüsünden boğaz köprüsüne giren virajı geçtim. İnanılmaz bir trafik ama anlatamam. Akşam saatleri tabi. Neyse, ben yandan yandan giderken, içimden de diyorum ki "ne güzel, trafik falan vız gelir bana". Abi bir arabayı geçtim, arabayı geçince yol bozukmuş derin çukur falan, benim denge bir bozulur. Hoop! yana doğru düşüyorum, motorun fazla önüne doğru kaydığım için ayaklarım yere tam basmıyor.içimden neler geçiyor. Tam o sırada sağımdan da bir yaya(adam) karşıya geçiyor. Ben düşerken "Abi tut! abi tut! tut! diye bağırdım. Allah razı olsun. Adam bi omuz attı bana, yere yapışmaktan son anda kurtuldum. Ama büyük rezillik. Sol tarafımda halk otobüsü içi tıka basa insan dolu herkes dışarı benim tarafa bakıyor. her taraf araç sürücüsü dolu. Ne utanç, ne utanç. Başımı öne eğip hemen aralardan toz oldum. Yüzüm domatesin rengiyle eş değer bir hal almıştır herhalde. Eminim:p

amaan boş ver ya...
zaman zaman hepimizin başına geliyor. ne utanacağız nasıl düştüm ama falan demek lazım Nasrettin Hoca misali :cherry:

Yıllardır içimde grup halinde motora binme hevesi vardı taki ehliyetsizlikten motorumu bağlatıp benimle birlikte motorunu bağlatan 8 kişi ile yunusların arkasında takılıp otopark a gidene kadar. yıllardır içimdeki hevesi bu şekilde almış oldum İlk grup motor sürüşüm Yunusların arkasında Otoparka kadar ve motorunu benim gibi bağlatan 8 arkadaşım gibi

Komik olan bende sadece ehliyet yetersizdi Benden sonra bağlanan motorda plaka yok ruhsat yok ehliyet yok Polis kızdı tabi kimlik istedi Kişi kimliğimde yok diyerek cevap verdi herkez koptu tabi:queen:

bana soru soranlar fazla yok zaten olanda klasik ama geçenlerde G.ANTEP e gitmiştik arkadaşlarla orda motorlu bir amca vardı bizi gördü durdu sohbet ederken bizim şakacı bir arkadaş ;amca arka teker ön tekere yetişmiyor git bi baktır dedi amcamda inandı tamam hemen baktırmaya gidiyorum dedi :)))

Yıllardır içimde grup halinde motora binme hevesi vardı taki ehliyetsizlikten motorumu bağlatıp benimle birlikte motorunu bağlatan 8 kişi ile yunusların arkasında takılıp otopark a gidene kadar. yıllardır içimdeki hevesi bu şekilde almış oldum İlk grup motor sürüşüm Yunusların arkasında Otoparka kadar ve motorunu benim gibi bağlatan 8 arkadaşım gibi

Komik olan bende sadece ehliyet yetersizdi Benden sonra bağlanan motorda plaka yok ruhsat yok ehliyet yok Polis kızdı tabi kimlik istedi Kişi kimliğimde yok diyerek cevap verdi herkez koptu tabi:queen:

bu güzeldiii :p:p:p
grup halinde marş marş :queen::mrgreen::mrgreen:

Bugünde benim başıma çok ilginç bişey geldi valla hala çözebilmiş değilim adamında günahını almıyım:
Yer İzmir'de bir kırmızı ışık durdum doğal olarak, yanıma siyah bi doblo yada caddy yanaştı emin değilim tam olarak sonra sürücüsü camı açtı bana döndü:
Nasıl memnun musun motorundan dedi?
Benim kafada kask tabi hem evet dedim(duymamıştır büyük ihtimalle)hemde evet manasında başımı salladım.
Sonra amca gayet ciddi bir şekilde iyi güzel dedi ve ekledi bunun mühendisi benimde:cyclopsan
Bian düşündüm doğru mu duydum diye doğru duydum yani aramızda yarım metre var sonra bişeyler söylemeye çalıştım ama başaramadım o arada ışık yandı zaten en öndeydik ikimizde bastık gittik:mrgreen:
Eve geldim hala düşünüyorum acaba amca benimle maytap mı geçti yoksa gerçekten ciddi miydi:silent:

Son düzenleme:
olabilir bu gün pegeot da 206 yı yapan forda da yeni focusu tasarlayan bmw ve mercedesde audide bir ton türk mühendisler var

:mrgreen::cat:
olabilir bu gün pegeot da 206 yı yapan forda da yeni focusu tasarlayan bmw ve mercedesde audide bir ton türk mühendisler var

İzmir'de bulunup caddye binmesi benim garibime gitii?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar