iyi akşamlar adana
iyi akşamlar,şahin bey tanışıyormuyuz :silent:sanırım ilk kez gördüm hoşgeldiniz
Boracım geçmiş olsun,şimdi okudum kötü bişey yoktur umarım veyis hocamın dediğini yap bugün üstüne basma
AĞRI KESİCİ
Bir ölçü balı 2 ölçü ılık su içerisine koyup üzerine bir çay kaşığı toz Tarçın ilave ederek bir krem elde edilir. Bununla vücudun ağrıyan yerlerine masaj yap,ağrın azalmazsa parasını geri iade ederiz.
Boracım geçmiş olsun,şimdi okudum kötü bişey yoktur umarım veyis hocamın dediğini yap bugün üstüne basma
AĞRI KESİCİ
Bir ölçü balı 2 ölçü ılık su içerisine koyup üzerine bir çay kaşığı toz Tarçın ilave ederek bir krem elde edilir. Bununla vücudun ağrıyan yerlerine masaj yap,ağrın azalmazsa parasını geri iade ederiz.
ABİCİM BU NEYA KOCAKARI İLACI GİBİ NORMAL MERHEM FALAN YOKMU
G Ü N A Y D I N Adana MT :rendeer:
Bora kardeş geçmiş olsun, bak üzüldüm şimdi :salut:
Allah daha beterinden korusun :cat: Bence sen kan akıt, mesela tavuk kes bi garibana ver sevinsin...
dün akşam sağolsun veyis hocamın dediği kuru/siyah üzüm formulünü uyguladık.
bu akşam da yağlı hamur formulü uygulandı.
senin formulü de yarın akşam yapacağız.
ilgine teşekkür ederim,sağolasın.
onuda gündüz uyguluyorum.:queen:
:queen: :queen: :queen: yav arkadaşlar sizede mavra malzemesi lazım ha yani:mrgreen:Bora abi geçmiş olsun, bir dr.a görünsen fena olmaz. Ben bakayım dicem ama anlamam![]()
sende herşeye yorum yapma kardeşim.yorum yapacağına ilaç olbora abi büyük geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur ama sen yınede istersen bir doktora görünmende fayda var derim :rendeer:
abilerin abisi biz senin gibi düşüncelimiyizbenimde başım agrıyor arkadaşlar neyapmam lazım ..birde avcumun içi agrıyor hemde nasıl.doktora gitsem faydası olurmu yorumlarınızı bekliyorumayıptır yav madem sizin için degerli niye tlf açmıyonuz kardeşime loo ben sabah ilk işim boracıgıma tlf açtmmm
sanada canım benim:rendeer:, balık arkadaşım:mrgreen:iyi akşamlar adana
ABİCİM BU NEYA KOCAKARI İLACI GİBİ NORMAL MERHEM FALAN YOKMU
Bora abim geçmişler olsun nazara geliyorsun valla o motora bir nazarlık şart oldu...
Geçmiş olsun Bora abi, bir an önce iyileşmen dileğiyle. :rendeer:
degerli kardeşim genel lüzum üzerine agrı ve sızıların için araştırma yaptım ve sonunda şifacılardan aldığım bilgi şöyle....hamam otu,bal ,keçi boynuzu,karabiber, yumurtayanık yag.kuru incir. bunları bir yemek kaşıgı koy .bilendırdan geçir akşam sür..sabaha 100m koşusuna katıl.:queen::queen:
BORA ABİ BE SORDUM BUGÜN HOROZ 15 YTL İMİŞ
muzaffer abi bu karışımı aç karına mı sürecek yoksa tok karınamı onu belirtmemişsin,yan etkisi yapar sonacıma
benimde başım agrıyor arkadaşlar neyapmam lazım ..birde avcumun içi agrıyor hemde nasıl.doktora gitsem faydası olurmu yorumlarınızı bekliyorumayıptır yav madem sizin için degerli niye tlf açmıyonuz kardeşime loo ben sabah ilk işim boracıgıma tlf açtmmm
Günaydııııııııın Adana MT. Herkese hayırlı uğurlu işler.
arkadaşlar tünaydın.nasılsınız iyimisiniz iyisinizdir. işşallah maşellah yarin geneleksel çarşamba akşamı buluşma noktası geçmiş olsuna bora ya gidelim nedersiniz..hocam teklifim caizmidir nedersiniz.