[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
valla veyis hocam meğer dün hiçbirşey yokmuş.bugün çok daha acı çekiyorum.dediğiniz karaüzüm işini yaptım.sabah daha çok ağrı ile uyandım.demek soğuyunca ortaya çıkıyor.ilginize teşekkür ederim.

valla veyis hocam meğer dün hiçbirşey yokmuş.bugün çok daha acı çekiyorum.dediğiniz karaüzüm işini yaptım.sabah daha çok ağrı ile uyandım.demek soğuyunca ortaya çıkıyor.ilginize teşekkür ederim.

Günaydın arkadaşlar.

Bora abi büyük geçmiş olsun, kendine çok dikkat et sen bize daha çok lazımsın :)

Mümkünse bugün pek ayakta durma. O bölgeyi de sıkıca sar. Gerekirse dizinin bükmeyecek şekilde sar ve az hareket et. Geçmiş olsun. Selamlar.

G Ü N A Y D I N Adana MT :rendeer:
Bora kardeş geçmiş olsun, bak üzüldüm şimdi :salut:
Allah daha beterinden korusun :cat: Bence sen kan akıt, mesela tavuk kes bi garibana ver sevinsin...

Sabah şerifleriniz hayır olsun Adana MT.

sanada çok geçmişler olsun Bora abi.

Son düzenleme:
Adana İl Temsilcisi
teşekkürler ediyorum can dostlarım.işte TEK TEK BASARAKTAN türküsünü söyleye söyleye sekerek geziyorum.:queen:

hayırdır abi ne oldu :silent: geçmiş olsun umarım önemli bişey degildir:pale:

Adana İl Temsilcisi
dün kızıldağ'da,mucura bastım ve ayağım dışa doğru ters döndü.dünden beri acı içinde seke seke geziyorum cenkisim.sağolasın.

G Ü N A Y D I N Adana MT :rendeer:
Bora kardeş geçmiş olsun, bak üzüldüm şimdi :salut:
Allah daha beterinden korusun :cat: Bence sen kan akıt, mesela tavuk kes bi garibana ver sevinsin...

+1 Bütün bunlar kan akıtılmadığı için oluyor. Deve kanı lazım Lady'ye. :)
Hocam geçmiş olsun. Ayağın ters döndü ya... Bilek bağlarında sorun olmasın? Ağrın sızın artarsa ihmal etme... Bir ortopediste görün mutlaka...

Bora abi geçmiş olsun, bir dr.a görünsen fena olmaz. Ben bakayım dicem ama anlamam :)

merhaba

bora abi büyük geçmiş olsun umarım kötü birşey yoktur ama sen yınede istersen bir doktora görünmende fayda var derim :rendeer:

benimde başım agrıyor arkadaşlar neyapmam lazım ..birde avcumun içi agrıyor hemde nasıl.doktora gitsem faydası olurmu yorumlarınızı bekliyorum:p ayıptır yav madem sizin için degerli niye tlf açmıyonuz kardeşime loo ben sabah ilk işim boracıgıma tlf açtmmm

benimde başım agrıyor arkadaşlar neyapmam lazım ..birde avcumun içi agrıyor hemde nasıl.doktora gitsem faydası olurmu yorumlarınızı bekliyorum:p ayıptır yav madem sizin için degerli niye tlf açmıyonuz kardeşime loo ben sabah ilk işim boracıgıma tlf açtmmm

muzaffer abiciğim geçen günkü gibi bir hamam sefası yaparsak hiç bir ağrın kalmaz :queen:

Adana İl Temsilcisi
Hocam geçmiş olsun. Ayağın ters döndü ya... Bilek bağlarında sorun olmasın? Ağrın sızın artarsa ihmal etme... Bir ortopediste görün mutlaka...

gökhancığım,büyük bir ihtimalle diz bağlarım zarar gördü.:pr:şimdilik doktorluk birşey olmasa gerek,umarım geçer yakında.

tüm arkadaşlarıma ilgilerinden dolayı teşekkür ederim.:rendeer:

bora abi hayırdır:cyclopsan kaza deyil deyilmi:silent:

çok şükür kaza değil gürselim,tam durmuş motordan inerken,yerde de mucur var,basarbasmaz ayağım dışa doğru ters döndü.şimdilik sekerek geziyorum.bakalım birkaç güne kadar ne olacak.sağolasın.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar