tam ters şeritteydik çok geç farkettim sizi.. ama sadoya artçı olmak zor yani biliyorum.
o değilde engin abi yok istanbuldan dönmedi mi daha?
İŞTE GELDİM BURDAYIM
DÖNDÜM KARDEŞİM DUN OLE Bİ UFAKTAN ASFALTLA HAŞİR NEŞİR OLDUK BİŞEY YOK ŞÜKÜR
AMA SADOYA HAKSIZLIK ETMEYİN BENİDE GECEN EVE BIRAKTI COK GÜZEL GİTTİK VALLA
öle deme abi yaaa... acelemiz var diye kan kusturttu bana arkada bağırış çağırış gidiyoduk zaten :cherry: yok bende aynı kullanıyorum yeri gelince ama önde olmayınca iş çok farklı lanet olsun sadonun artçısı olduğum güne:queen:
inanırmısınız halk dilinde kalça diye tabir edilen kısımlarım hala ağrıyo kasılmaktan... iyide artçıyımdır aslında ama yattığımız yerden kalkıp diğer tarafa yatmak aynı sn.ler içinde olunca ben terste kalıyom hep :mrgreen:
İŞTE GELDİM BURDAYIM
hayırdır abi düştün mü yoksa?
hoşbulduk genenevin hocam çılgın sendin valla
baya bi güzeldi ya hatta süperdi hayran kaldım.zakokk mustafa abimi tanıyamadımda...?
mustafa abinin mesajını gördüm evet zakok oymuş.damlada çok memnun kalmış senden abi.bu arada bende benimle abim kadar ilgilenen cansu abime sonsuz sevgiler o olmasa kardankız olurdum vallaherşey mükemmeldi hakkınızı helal edin.en şanslı benim 2 kişiye artçılık yaptım
2side süperdi herkez sağolsun.görüşmek üzere...
OLE Bİ UFAKTAN ALIŞTIRMA YAPTIKSALVANODA VARDI ARKAMDA EN COKTA ONA ÜZÜLDÜM ZATEN ONUN KOLDA VAR BİRAZ SIYRIK BUNUNLA ATLATTIK ŞÜKÜR
Hoş geLdin.artık bende üyeyim benden kurtuldum diye sevinen ve bu siteye üye olanlara duyrulur.herşey harikaydı.başta haldun ebim olmak üzere herkeze teşekkür ederim bize misafir ettiğiniz için.resimlerimizi beklioruz![]()
evet Durumu Mami anLatmışmami ve sado dün akşam çakırhamamda görüldünüz![]()
görüldükte niye dürtülmedik kardeşim... insan kaskımıza taş atar önümüze atlar falan filan...
muhtemelen benim telefonun kulaklığını almaya gidişimizin dönüşündedir o görüntü... kulaklığı topcase in üstüne koydum sonra yola çıktım şaka gibi :queen:
sonra bi baktım aaa yok... sonra sado ile almaya gittik ölümlerden döndürdü beni pis herif... hayır yani motorcuyuz falanda artçı olmak zor iş... artçıılar bilmez tabi :cherry:
İŞTE GELDİM BURDAYIM
AMA SADOYA HAKSIZLIK ETMEYİN BENİDE GECEN EVE BIRAKTI COK GÜZEL GİTTİK VALLA
Abi geçmiş olsun inşallah problem yoktur hiç birinizde..
Düşmek çok pis bişi iyi bilirim:cherry::cherry:
iLk CümLeyi hatırLıyor Musun ? hısLı GideLim Diyen Sendim
ßirde yoL tarif ediŞin ßittim oRada![]()
COK SAĞOL ERDEM YOK ABİ ÖNEMLİ BİRŞEY YAVAŞTIK MOTOR KAYINCA SALDIM GİTTİ ZATEN BİZDE OLE HEMEN AYAĞA KALKTIK DÜŞMEK DEĞİLDE POPMUZUN ÜSTÜNE ORTURDUKNEVİN HOCAM ARKADAN GELİODU ZATEN O DAHA İYİ GÖRMÜŞTÜR BEN SADECE MOTOR DÜŞÜNCE MOTRUMLAN VEDALAŞMAYI HATIRLIYORUM BİRAZ ZOR OLDU AYRILMAK NEDE OLSA İLK KEZ AYRILDIK
PİS MOTOR GELİNCE İSTANBULDAN BU SEFER KESİN KALDIRACAĞIM ONU
![]()

Arkadaşlar pazar günü için düzenlemiş olduğumuz korteje katılan katılamayan herkese çok teşekkür ederim, aramıza yeni katılan arkadaşlara da hoş geldiniz.
Diğer gezilere de katılmanız dileği ile...
Yapmış olduğumuz geziden " Senol Bey " ' i değil ayakta - amuda kalkıp alkışlatacak bir poz yakaladım umarım sizlerinde hoşunuza gider :queen:
![]()
soda mıçok ayıp mami giderayak isim takma insanlara. ayrıca dün gece çok net gördüm sizi motosikletin üzerinde
![]()
Ben tasvip etmiyorum gruptaki kimsede kask yok bune yaa...
(grup mu??:silent::silent![]()