muhammet abi senin askerlige kac gun kaldı ya kortej organizasyonu yapmak lazım simdiden![]()
![]()
küçük bi kortej yapıcaz inşallah.. küçük derken mütevazi oluyorum.. motor sayısı beni mutlu eder tabiki :rendeer:
muhammet abi senin askerlige kac gun kaldı ya kortej organizasyonu yapmak lazım simdiden![]()
![]()
İşte karşınızda Cansu (biraz geç oldu herkesten özür diliyorum) Bir Bursa MT gecesinde Gemlik'te amatörce çektiğimiz deneme kaydı ama beni mest ediyor ...Tebrikler Cansu... ::haapppy:
http://s485.photobucket.com/albums/rr217/feromen/?action=view¤t=DSCN5023.flv
bluejazzist gitarı seven bir tip deildim ancak senden sonra hoşuma gitmeye başladı ve müziklerinin hepsini dinledim.
ßanada öğretir misin
canım benim öncelikle teşekkür ederim. ne demek öğretirim tabiki.sen yeter ki gönüllü ol.
hocam müsadenizle sizi en fanatik dinleyicim olarak ilan edicem.sizlere teşekkür borcumu buradan ödeyeyim.iki senedir müzik olayına uzakdık.tekrardan eteşlediniz. sonu hayır olsun. sanırım kaset yolu gözüktü gibi.:cat: uğraş için ayrıca :rendeer:
Salvano ve banus sizede teşekkür ederim tebriklerinizden dolayı...
Bende Mami neden o gece eğlenmiyo böyle sinsi neyim duruyo diyodum:cherry:Meğersem gizli çekim paparazilik işleriyle meşgulmüşama o gece çok eğlendiğimi söylemiştim.Cansu umarım yarında gitarını tıngırdatma ve bize böyle bir eğlence yaşatma fırsatını daha bahşedersin,Faruk o gece belli etmedi eğlendiğini ama evde 3 gün durmadan senin şarkıları söyleyerek gezdi...
Geziye gelemesem de sırf senin resitalini dinlemek için akşamına yetişmeye çalışacağım benden tam destek sana....
Geziye gelemesem de sırf senin resitalini dinlemek için akşamına yetişmeye çalışacağım benden tam destek sana....
Bursa Mt ulaştınız mı hedefe??
Evet her şey harikaydı Barış kardeş...O kadar kalabalık bir kortej beklemiyorduk doğrusu.Heralde 150 civarına yakın motor vardı ve sonrasında bizleri ağırlayışınız,çay bahçesi,yemek,her şey ama her şey mükemmeldi.Altta kalmamak isteriz ve muhakkak sizleride buraya bekleriz.Her şey için en içten teşekkürler,sizi ve camianızı seviyoruz...
Güzel bi geziydi gerçekten özellikle gemlik faslı mükkemldi.Gezi boyunca bana artçım olarak eşlik eden, rüzgarı benimle birlikte yutan. montumu düzelten, çantamı taşıyan damlayada çok teşekkürederim. Bizde beklioruz fotoları heyecanla :cat:
hoşbulduk genenevin hocam çılgın sendin valla
baya bi güzeldi ya hatta süperdi hayran kaldım.zakokk mustafa abimi tanıyamadımda...?
mustafa abinin mesajını gördüm evet zakok oymuş.damlada çok memnun kalmış senden abi.bu arada bende benimle abim kadar ilgilenen cansu abime sonsuz sevgiler o olmasa kardankız olurdum vallaherşey mükemmeldi hakkınızı helal edin.en şanslı benim 2 kişiye artçılık yaptım
2side süperdi herkez sağolsun.görüşmek üzere...
mami ve sado dün akşam çakırhamamda görüldünüz![]()