Yeni ehliyet yasası

stajyer işi ne zaman kabul edilecek ? Öyle olursa sanırım avrupadaki gibi ehliyet yaşı 16 ya düşecek. Benim doğum tarihim 12.12.1992, 17 yaşını doldurunca 12.12.2009 dan sonra sınava girmem lazım o da 2010'un ilk sınavına denk geliyo. Stajyer olursa 2 ay sonraya giriyorum ?

kesin ve net bilgisi olan varsa paylaşabilir mi ? :pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu hadiseyi kimse tam olarak bilmiyo.. yıllardır stajyer diye bişeyler dönüp duruyo ama hala yasalaşmadı.
bu konuyu kursların da bildiğini sanmıyorum.haberleri takip etmekten başka şansın yok.
he bu arada eğer yaşın müsaitse (ki baktım değil ) olaylar başka şeylere dönüşmeden ve bu mevzu zorlaşmadan kapağı bi kursa at da düşüne düşüne kafayı yeme derim. :)

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Yaşın küçük güzel kardeşim acele etme.

Yaşın küçük güzel kardeşim acele etme.

tabi sen unu eleyip eleği astın :bounce:

şimdi içi kıpır kıpırdır kardeşin tamercim.
zaman çabuk geçer kardeşim tamer abin haklı bi bakmışsın ehlıyetini almışsın'da seneler geçmiş üzerinden :cat:

neyse, beklemekten başka şansım kalmıyor :pale:

cevap veren herkese teşekkür ediyorum.

dostlar ben ehliyeti 2005 yılında aldım. alsammı almasammı diye düşünürken aman yeni yasa çıkıyor stajyere kalma diyorlardı kurs sahipleri. ben ehliyeti aldım şimdi reklam panolarında hala stajyere kalmayın diyor. anladığım kadarıyla ehliyet kurslarının kullandığı bi silah bu müşteri beklemesin acele yazılsın kursa sonra gelsin paralar :) ...

waybe benden 10 gun buyuksun bilader walla bende bekliyorum ins olurda bende alirim :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
neyse, beklemekten başka şansım kalmıyor :pale:

cevap veren herkese teşekkür ediyorum.

hay kaderdaşım benim yaa aynı durumdayız bende 92 liyim mecbur bekleyecez aynı durumdayız bea:salut::rendeer:

bu ŞEHİR EFSANESİ yıllardır bütün sürücü kursalarında dönmekte camlarını süslemekte =) tamamen par tuzagı olmakla birlikte askerliğin kısalması deikodusu gibidir ve her duyan inanmak ister =) bence biraz bekleyin zaten daha sonra o geçen yıllar geri gelsin diye üzlceksiniz =(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar