Lisedeyken başladı,her model araba-jip hastasıydım,hele bir yan sokaktaki simsiyah 69 model Corvette Stingray vardı ki..ama almam imkansızdı.Sonra motorların daha ucuz olduğunu farkettim.O güne kadar hiç dikkatimi çekmiyordu,birdenbire ne kadar çok olduklarını farkettim.Arkadaşımın babasının BMW r80 i ansızın o corvettein yerini almıştı.Hem belki babam alırdı...
Almadı tabii,iyi ki de almadı.Bir sürü badire atlattım,elimde bir türlü para tutamasam da,vazgeçmedim.Bir süre sonra yeter ulan dedim,sahibindende yakaladığım hurda bir R26 yı aldım

Toplaması oldukça zahmetli bir motor,sorunlu da.Ancak dert etmedim.5 ay evvelki maaşımla bir tane de MZ aldım,ikisine bakıyorum da,babam o zamanın dergilerinde çok begendiğim honda twister ı,hatta komşunun BMW sini alsa bu kadar değerli gelmezdi herhalde gözüme.
Çoğu gencin motor alma-aldırma konusunda karşı karşıya geldiği anne babalarla ilgili de bir dipnot:Ne kadar geniş,ne kadar rahat olursa olsun,her ilgili ebeveynin,hele ki istanbul trafiğinde bir gözü muhakkak dışarda kalacaktır.Bu konuda yapılacak birşey yok;en azından ehliyetle,korumalarla güvende olduğunuz hissi verilebilir.