KGS Hk. ( Acil )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selam arkadaşlar...

Sabah bi delilik yapıp yanyana çalıştığım we aynı zaanda ew arkadaşım olan artçımla maslaktaki işyerlerimize motorla qeldik...Bu vesile ile KGS almak istiyorum 2. köprüden qeçicem...Taze bilqileri olanlar yazarsa sewinirim...Çünkü akşamüstü KGS almış olmak istiyorum...neler qerekli ne kdr para ödüyoruz ?

Saat: 17:50' ye kdr yazın bişiiiler... :)

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ruhsatlar işbank vakıfbank yada ziraat bankasına git 5 dk veriyolar

kart 3,5 lira ondan sonrada istediğinin kadar yükletiyosun kardeşim

Son düzenleme:
ewren bitmedi... :) çünkü saat 18:00' de çıkıoorum :) bankalar kapalı...hayde bakalım beyin fırtınası :)

o zaman yardimsever bi arkadas atliyip gelip yanina alacak ruhsatini ve bitirecek hadiseyi..
ha o da olmuyo kapatacaksin plakani kacak gececeksin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yakınlarda halk yada ziraat bankası varsa giriyosun kgs istiyosun 3.5 lira kart 5 lira ve katlarıda kontur yükletiyosun. olay 5 dakkada bitiyor. ruhsata gerek yok ama ben 1. sınıf araçlar için kgs kullanıyorum bireaz pahalı. zaten burdan karşıya geçerken genelde sirkeci haremi kullanıyorum :)

Kaan en sagdakı gişeye yaklaş orada kartını kullandıran bır gorevlı oluyor yalnız 5 ytl alıyor.Yada bır arabanın veya tırın sagına yanaş onunla bırlıkte gec oda olmaz dersen hıc hoş olmasada plakanı kapat ve gec...

ewren bitmedi... :) çünkü saat 18:00' de çıkıoorum :) bankalar kapalı...hayde bakalım beyin fırtınası :)

Eğer 2. köprüden geciyorsan; 30.00 YTL veya 50.00 YTL karşılığında gişelerden KGS alımını gerçekleştirebilirsin. Yanında ruhsat fotokopisi olması yeterli olacaktır.

Dostum 2. köprüyü bilmem ama 1. köprüden gecersen köprüyü geçince sağa yanaş gişelere girmeden karayolları binası var içerde Ziraat bankası var saat 20:00 a kadar açık ordan alabilirsin biraz sıra beklersin ve ordan alabilirsin 3 ytl kart bedeli 27 ytl de karta yüklüyor ilk başta 30 lira total sonra akbil gibi ordan yüklersin ben en son 10 ytl lik doldurdum. Birde bu DIT olayı malum banka varya o da oraya banka açmış hemen kredi kartı veriyor istersen olay böle birde olurya insanlık hali üstünde fazla para olmaz vs. gene orda dur oraya yanaşıp kgs çıkartan motorcu dostlardan rica et (cebinden cüzdanında çıakrtıyor orda durup) ücretini ver tek seferlik kullan o arkadaşın kartını ok... Herkezin en azından Bir KGS artı alması lazım heleki şu istanbulda yaşıyorsa
Not unutma 6. sınıf Kgs veriyorlar motosiklete 2,25ytl geçiyorsun ok.

boğaziçi köprüsü çıkışında gir ruhsatını ver sanırım alt limit var bi miktar para yatırıyosun yatırdığın para zaten kgs içinde oluyo ihtiyacın oldukça kullanırsın dostum :cat:

dostum 30 ytl ni cebine koyuyorsun ikinci köprüde kgs satışı yapan birkaç gişe var oradan alıyorsun kgs ni, ruhsat fotokopiside istemiyorlar ben iki kere aldım tecrübeliyim :D

bende fazla var bi tane veririm sana

bu konulara qirmeyelim...
olay bitmiştir büyütmeyelim... :)

eywallah kutu kutu pense arkadaşım...o zaan ewin 2 adım akşam qetirirsen pek bi memnun olurum :)

belki bişiiler de ısmarlarsın...hani sözün wardı...sene 2007' den :D

okan bi de şu imzandaki THİS İS ler çok qözüme battı...i ler büyük olunca I' ya dönüşüyo hani... :)

bu konulara qirmeyelim...
olay bitmiştir büyütmeyelim... :)

eywallah kutu kutu pense arkadaşım...o zaan ewin 2 adım akşam qetirirsen pek bi memnun olurum :)

belki bişiiler de ısmarlarsın...hani sözün wardı...sene 2007' den :D

okan bi de şu imzandaki THİS İS ler çok qözüme battı...i ler büyük olunca I' ya dönüşüyo hani... :)

offff sacmalamakta ustune yok birincisi sen gel al ikincisi hep ben ismarlıyorum eskidostları flan birazda sen ısmarla :p :mrgreen:

haklısın o çikolatalı pastayı hiç gitmediğim yerde ilk sen yedirdin bana...Erenköy GAYBUCKS' ta...:cherry:

bu arada olum okan işe giriyim soz sana yemek ısmarlıycam ilk maasımla en kral yerde dediginde seneeeeee 98miydiiii 99 muyduuu neydı yaw

o kdr uzağa qitmeyelim...

hyo yu alınca yemek sözü weren kimdi...bikaç ay önce...

o zaan sucuklar senden... :cherry::cherry::cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar