ybr 125 mı celık crown 150 mı

evet tekrar karsınızdayım atıla atıla sıte kurallarına ogrencez artık ıkı gun yoktum ama bu sıte den ıkı gun ayrı kalmak cok kotu ne olur ben ı atmayın bıda...yorumlara gelınce evet kabul edıyorum komık bır karsılastırma ıdı ama amacım farklı ıdı anlatamadım kımseye ve atıldım neyse onumuze bakalım ....bol ruzgarlar...
.

tekrar geldım ıste ıkı gun ayrı kalmak cok zor bu sıtede konuyu ben actım anlatmak ıstedım bu deıldı konu cok dagılmıs bne yokken yıne de saolun konuyu bne actım ben kapatıyorum sadece celık uzerıne yoruma ıhtıyacım var celık kullanmıs kullananlar yorumlarsa sevınırım sımdıden tskkrler

Son düzenleme:
ben ybr yi öneririm fakat fiyat performans açısından ikiside fena motorlar değildir. unutmayın arkadaşlar ybr lerde çinde üretiliyo fakat yamah standartlarına göre daha önce bende çin motor kullanıyordum açıkcası bakımlarını yaptıktan ve hor kullanmazsan problem yaşamazsın çin motorlarda tabi bu tüm motorardada geçerli :Dkeyifli sürüşler herkeze

ben ybr yi öneririm fakat fiyat performans açısından ikiside fena motorlar değildir. unutmayın arkadaşlar ybr lerde çinde üretiliyo fakat yamah standartlarına göre daha önce bende çin motor kullanıyordum açıkcası bakımlarını yaptıktan ve hor kullanmazsan problem yaşamazsın çin motorlarda tabi bu tüm motorardada geçerli :Dkeyifli sürüşler herkeze

sanki cbf150 çinde üretilmiyor ? :farao: durup durup arı kovanına çomak sokmanız beni delirtiyor resmen.açmayın şu tartışmayı. YAMAHA YBR 125 ÇİNDE DE ÜRETİLSE (Kİ ÖYLE DEĞİL ZATEN) JAPONYA'DA ÜRETİLSE DE JAPON MALIDIR. !!!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar