ybr 125 mı celık crown 150 mı

arkadaslar ben de celık crown 150 var ama cok kararsızım memnunum ama cevrem pek memnun deıl sız ce satıp ybr mı almalıyım son care sıze soruyorum yakın zaman da karar vermelıym yardımınız ıcın tskkurler sımdıden

ya allah seversen söyle donup bır pıyasa bak sen dıyorsunkı
ak mı karamı tabıkı ak yanı ybr
senın celıkle yamahanın arasında cok fark var artık acmayın böyle konuları
sıkıntınız varsa bana mail atın ben sızınle özel ılgılenırım yeterkı forumu böyle hergun aynı kkonullarla doldurmayın

çevrenin ne söylediği seni pek ilgilendirmemeli sonuçta motorunu almışsın ama çelik ybr nin yanına yanasamaz

cevabın ıcın saol uslubuna katılmıyorum kanal cok mesgul bır kanal deıl zatı bak bakam kac kısı kac maııl atar. ıkıncısı bu kadar sert ve soğuk cevaplarr ınsanlardan senı uzaklastırır ...en azından benı uzaklastırdı...yolun acık ola

celil sna yazmadım yanlıs anlana dogru dıyon da sım dı ınsan etkılenıyo zevk bıle alsam celık ten bınerken dua et dıye yorumlar alıyorum ben de farkın dayım ybr kıyasa gerekmez amacım celık hallın da yorum almak ıcın ıkı ucurum motorun arasın da kı farkı sordum ama anlamayan lar oldu zatı onlarıda uslubu nedenıyle uzuldum

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cevabın ıcın saol uslubuna katılmıyorum kanal cok mesgul bır kanal deıl zatı bak bakam kac kısı kac maııl atar. ıkıncısı bu kadar sert ve soğuk cevaplarr ınsanlardan senı uzaklastırır ...en azından benı uzaklastırdı...yolun acık ola

bence arkadaşın üslubu gayet normal...
bi kere tarzları farklı iki motoru karşılaştırmaya çalışıosunuz,
ki birini zaten almışsınız.
hergün mutlaka birleri bu tip konular açıyor tabiri caizse gına geldi,
şimdi diceksiniz ki bu site neden var ben sorularıma yanıt alamıyorsam?
o zamn ybr topcine gider bakarsınız,sonra crown topicine yada türevlerinin olduğu bi topice uğrarsın derdini anlatırsın...
hady kolay gele

tarzları farklı olsada ybr daha iyi bir makina sonuçta...karar senin

celil sna yazmadım yanlıs anlana dogru dıyon da sım dı ınsan etkılenıyo zevk bıle alsam celık ten bınerken dua et dıye yorumlar alıyorum ben de farkın dayım ybr kıyasa gerekmez amacım celık hallın da yorum almak ıcın ıkı ucurum motorun arasın da kı farkı sordum ama anlamayan lar oldu zatı onlarıda uslubu nedenıyle uzuldum

Açtığın başlığı görünce "Böyle konular açılırmı. Yahu bu iki motor kıyaslanırmı hiç. Ybr kalitesini anlatan onlarca yazıyı OKUMUYORLARMI" diye hışımla, sana aynı mesajın belki daha farklısını ama aynı duyguları paylaşan benzerini yazacaktım . Uslup bence gayet normal, sorun bence senin açtığın başlığın uslubunda.:bounce:

capırcı genc kusura bakma senı uzduysek ama ınan gına geldı artık anket yap ozmn fark olur ama gunde en az 10 konu acılıyor böyle

ben ters adamdır kızdıgımda ıcımdekıler bat dıyede söylerım uslupla alakalı bısey dgıl bu forum benımiş gıbi davranıyorum herkes öyle ok uzme kendını ybr al

Mercedes mi fiatmi die sorsak donup bakarlar dunya markasi bir motorla cin mali bir motorla asla bir tutulmaz kalitesini kanitlamis bir motor

arkadaslar ben de celık crown 150 var ama cok kararsızım memnunum ama cevrem pek memnun deıl sız ce satıp ybr mı almalıyım son care sıze soruyorum yakın zaman da karar vermelıym yardımınız ıcın tskkurler sımdıden

bune dengesizce bir soru ya:queen::queen::queen::farao::farao:

lan ben kızıncada rafel cok asabı adamsın dıyorsunuz gelde kızma hadı

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Uzuuuun süre çelik ine biner eleman.... :queen: Tavsiye veremeden attırdınız.... :queen:

hiç üşenmiyorlarda... araştırmak daha basit...allah akıl fikir versin...ama bunları çapırcıya değil...çapırcı gibi yazanlarada söylüyorum.

Geçmiş oLSuN Kardeş Forumdan Atılman Üzdü Beni. aMa Üyelerde Haklı Günde 10 Kişi Aynı Topiği Açıyor Moto Sohbet Bölümüne Gir Orada Araştır. Sen YBR iLe Zaten Kıyaslayamazsın. Zevk Senin Yolun Açık oLSuN.

ya ybr belkş dah kaliteli fakat elinde 150 lik makine warsa sorunda yoksa ne gerek war.. diorum ben benim zevkime göre ybr daha eğlenceli bir makine gerek yok ama değiştirebilirmde başlka işim yok diosan değştir gör..

Mercedes mi fiatmi die sorsak donup bakarlar dunya markasi bir motorla cin mali bir motorla asla bir tutulmaz kalitesini kanitlamis bir motor

ne merco fiatmı öldür beni daha iyi böle soru sorulurmu

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar