M T | Antalya Basın toplantısı

çok Güzel Bir toplantı olmuş bütün forumu kıskandırdınız vallaha :)
tekeriniz Düz Bassın :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hulen gelmeyi çok istedim ne yazıkki durumum mağlum keşke gelebilseydim..

kambersiz düğün olmuş..:p

mt antalya gurubunun sticker ,, t-shirt vs logosunu taşıyan veyahut o gurubun üyesi olan arkadaşlar kesinlikle tam bir kural düşkünüdür herkez trafik kurallarına uyar koruyucu ekipmanlarını eksik etmez motosikletinin gerekli tesisatını aksesuarını sökmez çevresine saygılıdır..

gurubumuzun kurallarına uymayan arkadaşlarımızın üyelikleri iptal edilecek bahsi geçen MT ANTALYA ismini lanse edemiyecek gurubumuzun aktiviteleri,, toplantıları,,gezilerine katılamayacaklardır gurubumuz polisle anlaşmalı olup kurallara uymayan üyemiz hakkında yönetim ciddi kararlar alıcaktır (örnek; üyelik iptali) amacımız daha saygılı daha düzenli görmek görülmek saymak sayılmaktır yardıma ihtiyacı olan yolda motosikleti boşulmuş olan vs durumlarda karşılaşan arkadaşlarımıza en yakın arkadaşımız yardım eli uzatacaktır yedek parça, benzin borç para gibi yardımlara açıktır tabiri caizse birbirimizi kollayıp bağımızı koparmamak birbirimizi tutmak yardıma ihtiyacı varsa koşmak bizim görevimizdir..

bazı arkadaşlar bu yazılarımı okuyup belki (hade len,, tam bir saçmalık,,böyle birşeyi rüyanda görürsün) gibi söyleyebilir..(ne düşünürseniz düşünün dert değil)
:cat:

mt antalya--06bluedragger

hulen gelmeyi çok istedim ne yazıkki durumum mağlum keşke gelebilseydim..

kambersiz düğün olmuş..:p

mt antalya gurubunun sticker ,, t-shirt vs logosunu taşıyan veyahut o gurubun üyesi olan arkadaşlar kesinlikle tam bir kural düşkünüdür herkez trafik kurallarına uyar koruyucu ekipmanlarını eksik etmez motosikletinin gerekli tesisatını aksesuarını sökmez çevresine saygılıdır..

gurubumuzun kurallarına uymayan arkadaşlarımızın üyelikleri iptal edilecek bahsi geçen MT ANTALYA ismini lanse edemiyecek gurubumuzun aktiviteleri,, toplantıları,,gezilerine katılamayacaklardır gurubumuz polisle anlaşmalı olup kurallara uymayan üyemiz hakkında yönetim ciddi kararlar alıcaktır (örnek; üyelik iptali) amacımız daha saygılı daha düzenli görmek görülmek saymak sayılmaktır yardıma ihtiyacı olan yolda motosikleti boşulmuş olan vs durumlarda karşılaşan arkadaşlarımıza en yakın arkadaşımız yardım eli uzatacaktır yedek parça, benzin borç para gibi yardımlara açıktır tabiri caizse birbirimizi kollayıp bağımızı koparmamak birbirimizi tutmak yardıma ihtiyacı varsa koşmak bizim görevimizdir..

bazı arkadaşlar bu yazılarımı okuyup belki (hade len,, tam bir saçmalık,,böyle birşeyi rüyanda görürsün) gibi söyleyebilir..(ne düşünürseniz düşünün dert değil)
:cat:

mt antalya--06bluedragger

kerem döktürmüşün gene helal olsun:cat:

Teşekkurler arkadaşlar yorumlarınız için. umaırm her ilde böyle bır faalıyet olur.

ßasın toplantımız gerçekten çok güzeldi...MT Antalya'ya da yakışan buydu hepimizi tebrik ediyorum...(ßiraz geç oldu ama...)

sizin ekibin daha çok büyüyeceğini görebiliyorum.Allah neşenizi bozmasın:rendeer:

İyi diLekLeriniz için tşk... Biz de öyLe düşünüyoruz.. Daha fazLa büyüyüp, daha fazLa kişiye hitab etmeyi.. ve Daha çok eğLenmeyi istiyoruz... Ve Buna Hepimiz gönüLden inanıyoruz.. Umarım yanıLmıyoruzdun... :cat:

Evet Rmzn abi sana katılıyorum..Her geçen gün toplantılarımız daha da zevkli hale geliyor..Yeni arkadaşlarımız da katıldıkça yeni yüzlerle tanışmak daha güzel oluyor :cat:

:mrgreen:ben resimleri yeni gördüm.ama çok güzel çıkmışşız.bizede bu yakışır

bugun okan abiyi gördum yolda gazete işi bu hafta sonu cuma cuamrtesi veya pazar günü takip edıon dıoo reklam yuzndne basamamıs gazateyi

fahrettin ne o laaa gazeteyemı çktık habermz ykmu yoksa bizim
yksa nrmal resimelrimi dıorsun

guzel organızasyon bende katılmak ısterdım ama nasıp degılmıs daha da guzel gunler gecırmenız dılegıyle

guzel organızasyon bende katılmak ısterdım ama nasıp degılmıs daha da guzel gunler gecırmenız dılegıyle

yazın beklerız kardesım senıde mısafır ederız senı burda ıstedıgın zaman cık gel.. bende 3 gun once aldım super8. msn e ekle konusuruz bılgı alısverısımız olsun superl8 lerden..
[email protected]

çok daha güzel çok daha kalabalık buluşmalar dilerim antalya mt
resimler gerçekten süper :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar