hulen gelmeyi çok istedim ne yazıkki durumum mağlum keşke gelebilseydim..
kambersiz düğün olmuş..
mt antalya gurubunun sticker ,, t-shirt vs logosunu taşıyan veyahut o gurubun üyesi olan arkadaşlar kesinlikle tam bir kural düşkünüdür herkez trafik kurallarına uyar koruyucu ekipmanlarını eksik etmez motosikletinin gerekli tesisatını aksesuarını sökmez çevresine saygılıdır..
gurubumuzun kurallarına uymayan arkadaşlarımızın üyelikleri iptal edilecek bahsi geçen MT ANTALYA ismini lanse edemiyecek gurubumuzun aktiviteleri,, toplantıları,,gezilerine katılamayacaklardır gurubumuz polisle anlaşmalı olup kurallara uymayan üyemiz hakkında yönetim ciddi kararlar alıcaktır (örnek; üyelik iptali) amacımız daha saygılı daha düzenli görmek görülmek saymak sayılmaktır yardıma ihtiyacı olan yolda motosikleti boşulmuş olan vs durumlarda karşılaşan arkadaşlarımıza en yakın arkadaşımız yardım eli uzatacaktır yedek parça, benzin borç para gibi yardımlara açıktır tabiri caizse birbirimizi kollayıp bağımızı koparmamak birbirimizi tutmak yardıma ihtiyacı varsa koşmak bizim görevimizdir..
bazı arkadaşlar bu yazılarımı okuyup belki (hade len,, tam bir saçmalık,,böyle birşeyi rüyanda görürsün) gibi söyleyebilir..(ne düşünürseniz düşünün dert değil)
:cat:
mt antalya--06bluedragger