Esiniz motorunuzu kiskaniyor mu?

Onunla daha cok zaman geciriyorsun,motorunu benden cok seviyorsun veya
korkupta 45 km bile bu kadar hizli gitme diyenler var mi yoksa ben yanliz miyim?:bounce:

EMİN OLKİ YANLIZ DEĞİLSİN HA BEN EVLİ DEĞİLİM AMA ARKADAŞIM AİLEM ÇOK DIRDIR YAPIYOLAR ARKADAŞIMIN MOTORU OLMASINA RAĞMEN BENİM KENDİME AİT MOTORUMUN OLMasını istemiyor çünkü ben motorru alınca onu unutacağımı sanıyor onun artık artçısı olmayacağımı düşünüyor vs.vs.vs

Onunla daha cok zaman geciriyorsun,motorunu benden cok seviyorsun veya
korkupta 45 km bile bu kadar hizli gitme diyenler var mi yoksa ben yanliz miyim?:bounce:

Benim hanım da motoru kıskandığını söyler ama bence saece gerçek payı olan bir şaka :)

yok benim hanım ciddi kıskanıyor..
geçen sölediği '' ben istesem gidip 100 metre öteden bişi almasın ama motorun içn taaa nereye gidiyosun ''
e bende diyecek biişi bulamadım :):):):):)

evli olsam eşim kıskanmaz eminim ben motorla ondan daha çok ilgilenmem :) :p gibi geliyor :)

ama eşim motor tutkunu olursa sevgilim de olabilir farketmez ben çooookkkk kıskanırım:pale: ama benimle ilgilenmezse ilgilenirse sorun yok

bayanlar kesin kıskanır :) şaka derler ama degildir

benim erkek arkadaşım kıskanmıyo, bende onun arabasını kıskanmıyorum çünkü. ama mantıken kıskanabilir bayan eşler. benimki motorlu araçlar manyağı olduu için yırtıyos :D

benim erkek arkadaşımda motorcu ama nedense beni aşırı kıskanıyor ama ben o motoruyla fink atarken ben kıskanmıyorum ee ne olcek şimdik....

yok benim hanım ciddi kıskanıyor..
geçen sölediği '' ben istesem gidip 100 metre öteden bişi almasın ama motorun içn taaa nereye gidiyosun ''
e bende diyecek biişi bulamadım :):):):):)

kardes benim ki de motora aksesuar icin para biriktiriyorsun bana hediye almaya biriktirmiyorsun dedi ama isin asli her bayram dogum gunu felan benim hediyem eksik olmaz napcan iste:):):)

bencede artık bi ara motorcu olmazsa evlenmicem diyodum ama neyse eski erkek arkadaşımla barıştımda biraz olsun rahatım benle ilgilenmiyosun falan gibi şeyleri deme hakkına sahip değil çünkü her zaman beraberiz ikimizde motorumuzla gidip geliyoruz veya motorla gezmenin bi motorcu olmanın motorcu arkadaşlarınla takılmanın ne demek olduğunu biliyor en azından girdiği çıktıı ortamları biliyosun kendin gözünle görüyosun ama motor tutkunu olmayan eşler için bunlar tam tersi anlat kendini anlatabilirsen...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadın milleti bir sartla kıskanır kardeşlerim
motoru,tekneyi,ucagı,parasutu,hatta bisikleti
bunları"kuma" yaparsak kıskanır :)

Yanlız degılsın benım kız arkadasım kıskanıyorr Neymıs onunla daha cok ılgılenıyormusum onu daha cok sevıyormusum ılerde de motorla hep tek gezecekmısım hıc araba almayacakmısım ba ba ba ba ba ba ba :)

kıskanma olayı abartı olmuş. motosiklet kıskanılırmı. eşlerin içindeki korkudan başka bişey değil. yavaş git demeleride normal bence.

kıskanma olayı abartı olmuş. motosiklet kıskanılırmı. eşlerin içindeki korkudan başka bişey değil. yavaş git demeleride normal bence

PIERzig´isimli üyeden Alıntı
Bu yüzden eş seçimimde çok dikkatli olucam

Evli değilim ama sevgilim acayip kıskanıyor.

biyere gidiceksem motosikletle anında burnumdan getiriyor gittiğime gideceğime pişman oluyorum :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar