[Bursa - MT]

Misafirlerim vardı iftarda Mert'çiğim kusura bakma pc açık kalmış.O halde şimdi biz yine 7 kişiyiz.Benim bir arkadaşım daha gelirse 8 oladabiliriz. Yalnız Barannet ve momi arkadaş getirecekmi orasını bilemiyorum.Yolda gelirken gördüğünüz motorluları peşinize takabilirseniz hızla çoğalmaya kabul deriz biz.Bu arada ne hocası olduğum(Öğrencilerimle top oynayarak para kazanıyorum ve bunun için 15 sene okudum :p)

Arkadaşlar rıfat'ın motorunda ufacıcık bi problem oluştu dün akşam halledebilirsek sorun olmıcak ama halledemezsek benim motorla gelicez...
yani kişi sayısıda değilde motor sayısında bi eksilme olabilir :wiinkk:

Son düzenleme:
Ben geldim,azıcık evde değildim de.şimdi napıyoruz.Umarım hava tadınızı kaçırmaz ve gelişinizi engellemez.

Bu arada Engindimn geliyordun değilmi ve Mert umarım üşütmezsin cnm sağlam bişeyler giy yoksa 20 tane şınav cezası var.

Son düzenleme:
Ben çok zevk aldım.Biz az daha Gemlik yapıyorduk.Vakit geç olmasa basıcaktık.İyiki tanıştık arkadaşlar.

Misafirlerim vardı iftarda Mert'çiğim kusura bakma pc açık kalmış.O halde şimdi biz yine 7 kişiyiz.Benim bir arkadaşım daha gelirse 8 oladabiliriz. Yalnız Barannet ve momi arkadaş getirecekmi orasını bilemiyorum.Yolda gelirken gördüğünüz motorluları peşinize takabilirseniz hızla çoğalmaya kabul deriz biz.Bu arada ne hocası olduğum(Öğrencilerimle top oynayarak para kazanıyorum ve bunun için 15 sene okudum :p)

hocam nerelisiniz

02:20 ewe yeni girdim dışarıda dolu yağıyor...
Acaba fazlamı haytalık ediyorum herkez uslu uslu ewine gitmiş:p

yok abi bende cıktım ewe geldikten sonra sen o kadar anlatınca motorla ilgili anılarını we az da olsa arkanı bınınce ewde durasım gelmedı cıktım dısarı senin gibi tek teker yapıyım dedim yapısıyodum az kalsın son anda kurtuldum :) :)

Evet hava haricinde herşey güzeldi :p Güzel dostluklar kurucağımıza ve güzel vakit geçireceğimize inanıyorum. Fotolar hazırlanıyo yakında yayınlanıcak elinde foto olan arkadaşlar mümkünse bana atsınlar hepsini toplu olarak yayınlayabilirim :wiinkk: [email protected]

evet ÇohK güzeLdi vaLLa Hiç Haßerim YohKtu ama tbk'nın Sayesinde tanıŞtım sizLerLe inŞ kıSa Zaman Sonra Yine YaparıZ

02:20 ewe yeni girdim dışarıda dolu yağıyor...
Acaba fazlamı haytalık ediyorum herkez uslu uslu ewine gitmiş:p

ßenden eRken Gitmişsin aRkadaŞı Gördüm ßir Saat Muhabbet Kapı eŞiğinde :p
fotoLar Nezamn topLanıcak :)

ßarannet ßu arada Sizin Cafenin iSmi CyßerCity Mi ?

ooo tßk Yatıyodur :p

16 Saate Kadar uYuya ßiLiyor. :queen:

Son düzenleme:
Bundan sonraki organizasyonu söylüyorum Gemlik,bayram sonrası herkesin müsait olduğu bir gün,Mert sen trafik kitabıyla geliyorsun cnm, he birde test soruları falan getir molalarda boş durma(zavallı öğrencim).
Açıkçası arkadaşlar enduro gibi aşırı kalabalık organizasyonlardansa böyle ufak ve samimi geziler çok daha iyi olucaktır.Zaten iyi kaynaştık muhabbetlerde süper.
:cat:
hocam nerelisiniz

Bursalı sayılırım ama kök Bulgaristan hatta orayada Konya dan,dahada geçmişe gitmek gerekirse orta asya kavimler göçü falan olmalı.:queen:

Bundan sonraki organizasyonu söylüyorum Gemlik,bayram sonrası herkesin müsait olduğu bir gün,Mert sen trafik kitabıyla geliyorsun cnm, he birde test soruları falan getir molalarda boş durma(zavallı öğrencim).
Açıkçası arkadaşlar enduro gibi aşırı kalabalık organizasyonlardansa böyle ufak ve samimi geziler çok daha iyi olucaktır.Zaten iyi kaynaştık muhabbetlerde süper.

bide motorcu ozgur adam derler gezide bile rahat yok :pale: :p :mrgreen:

:cat:

Bursalı sayılırım ama kök Bulgaristan hatta orayada Konya dan,dahada geçmişe gitmek gerekirse orta asya kavimler göçü falan olmalı.:queen:

olumlu :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar