Seyir halindeki motosiklette kanlı infaz

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çeşitli suçlardan sabıkası bulunan bir kişi, seyir halindeyken motosikletin arka tarafında oturan arkadaşı tarafından ensesine ateş edilerek öldürüldü.

Alınan bilgiye göre, Antalya'da hırsızlık, gasp gibi çeşitli suçlardan sabıkası bulunan Kazım Arslan adlı şahıs, seyir halindeyken motosikletin arka tarafında oturan arkadaşı tarafından ensesine 2 el ateş edilerek vuruldu.

motorinfaz.jpg

motorinfaz2.jpg

Karşıyaka mahallesi 3931 sokakta meydana gelen olayda, Kazım Arslan olay yerinde hayatını kaybetti. Polis ekipleri, olay yerinde vatandaşların verdiği eşkal üzerine kaçan katili yakalamaya yönelik çevrede arama başlattı.
Olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alan polis ekipleri, motosiklet ve ceset üzerinde inceleme yaptı. Ceset üzerinde yapılan araştırmada polis, Kazım Arslan'ın ensesinde 2, vücudunda da 4 kurşun izine rastladı. Yapılan incelemenin ardından şahsın cesedi adli tıp morguna kaldırıldı.

Polis, olay ile ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı. İHA

Ne olur bu memleketin hali.Neden böyle bizim insanımız? Cezalar bence yeterince caydırıcı değil galiba...adama bak ya kendisinin de üstünde olduğu motorda sürücüyü vuruyo ya.Kendini bilgsyr oyunlarında yaşıyo sandı heralde.Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın!:farao:

Allah rahmet eylesin diğerine.Ailesine sabırlar dilerim, yazık olmuş :(

Bu haberin de resimli olarak verilmesi çok da zaruri değildi zannedersem 17 yaşın altında bile bir sürü üyesi var bu forumun, onu da geçtim cesede saygı biraz :farao:

bu nedir ya? ne yorum yapılır bilmem ki. insan nasıl suç işler nasıl gasp yapar, nasıl rahatlıkla insan öldürür, nasıl bir ruh haletidir çok garip geliyor bana. Allah herkesten uzak tutsun böyle uğursuz tipleri.

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazın yediğin hurmalar kışın kıçını tırmalar demiş atalar.. bide su testisi su yolunda kırılır demişler,ne diyelim Allah rahmet eylesin... desekte boş

ölen ararnan bi suçlu öldürende muhtemelen aynıdır (en azından şimdi öyle)
su testisi olayı bu olsa gerek... Allah ıslah etsin bunları ne diyim....

ya benim kafama takılan bu arkada oturan şahıs seyir halindeyken motosikleti kullananı vuruyo... acaba onun ölümü kendisininde sonu olabilecegini düşünmüyomu? yada şöyle sorıyım motosikleti kullanan kişi konumuzda oldugu gibi hayatını yitirirse artcı olaya müdahale edebilirmi? (böyle bi haberde sordugum soru abes gelebilir, okurken aklıma takıldı, aklımdayken sormak istedim.)

bu nasıl bir olaydır anlamadım ki insan değil bunlar ya.diyecek söz bulamıyo insan Allah geride kalanlarına sabır versin Allah rahmet eylesin

İnsanlıgın sonu nereye gidiyor ? :silent:

Allah rahmet eylesin. İkisi de suclu artık ki biri hayatta bile degil

İlginç ve üzücü olay. Keşke hiç yaşanmamış olsaydı. Kurşunu sıkan kişi kazadan kendini nasıl kurtarmış merak ettim..

Bazı arkadaşlar resme ne gerek vardı demişler. Bu site de amaç gurupta olanların bir birine haberleri aktarması ve iletişim kurması amacını da içeriyor ise resmin bir sakıncası yok. Arkadaşımız bizler için emek etmiş. Bu olay gazete tv. lerde de açıkça yayınlanır. Bakmak istemiyen bakmaz. Resmin konulması ölen kişiye saygısızlık amacını da taşimaz.
15-20 gün kadar önce B.Çekmece E-5 üzerinde motosikletli arkadaş hemem yaya üst geçidinin altında karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya vurdu ve olay ikisinin de ölümü ile sonuçlandı. Burada ölenler üzeri gazete kağıdı örtülü 2 saatten fazla yol ortasında savcının gelmesini bekledi. Ya buna ne demeli..?

Son düzenleme:

h2o

Forumdan Uzaklaştırıldı
İlginç ve üzücü olay. Keşke hiç yaşanmamış olsaydı. Kurşunu sıkan kişi kazadan kendini nasıl kurtarmış merak ettim..

Bazı arkadaşlar resme ne gerek vardı demişler. Bu site de amaç gurupta olanların bir birine haberleri aktarması ve iletişim kurması amacını da içeriyor ise resmin bir sakıncası yok. Arkadaşımız bizler için emek etmiş. Bu olay gazete tv. lerde de açıkça yayınlanır. Bakmak istemiyen bakmaz. Resmin konulması ölen kişiye saygısızlık amacını da taşimaz.
15-20 gün kadar önce B.Çekmece E-5 üzerinde motosikletli arkadaş hemem yaya üst geçidinin altında karşıdan karşıya geçmeye çalışan yaya vurdu ve olay ikisinin de ölümü ile sonuçlandı. Burada ölenler üzeri gazete kağıdı örtülü 2 saatten fazla yol ortasında savcının gelmesini bekledi. Ya buna ne demeli..?

çok güzel açıklamışsın tşk ederim... kimseyi üzmek istemem ...motosikleti alet edenleri kınamak için koydum ...motosikletimi kirletmesinler...

denebilecek hiç bişe yokki insanlar çıldırmış artık kim ne yaptığını bilmez duruma gelmiş nedir bu ya ?...

dünya bi pislikden daha kurtuldu daha ne denirki!!!!!

bune demek oluyo şimdi belki bu adamın 1 yaşında kızı belkide daha yeni okulabaşlamış bi oğlu vardı belki onun seveni senden çoktu belki belki evinde bi ihtiyara bakıyodu daha nediyim aga daha nedenir daha ne denir ne

hiç kimnse bole bi sonu hak etmiyo dimi sonuçta

Son düzenleme:
Motosikleti
cb 125 f
neyseki motosikletin konuyla alakası sadece olayın motorun üstünde gelişmesi. adımızı karalayan bi durum yoksa sorun değil. ölene allah rahmet eylesin herşeye rağmen.:pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar