ben bi sure uzak kalicam ozaman aksamcilardandukan actik yeni masraf masraf ustune geliyor :queen: kimse kenandan bi site alalim demiyor
r::cherry:
varmı dükkan da kimse sıkıldım yawww
o kadar bekledik gelmediniz kardeş yapacak bir şey yok eve geldim ben
murat abi valla ben hastayım gelmiycem dedim ama gene dayanamadım geliyordum neyse artık yarın acısını çıkarırız toplantı da..
bende motorum hazır demiştim ama aksilik oldu balatalar yanlış gelmiş, inşallah yarına hazır olacak. Toplantıyı kısa kesip biraz yol yapak yarın. Pas tuttum ben![]()
len ... totoş ares hani nerdesin saat kaça kadar bekliyeceğiz seni hani geliyordun.![]()
60ı geçeceksen gelelim yoksa hararet yapıyo benim makina:queen:
60ı geçeceksen gelelim yoksa hararet yapıyo benim makina:queen:
alıyonuz öyle çim biçme makinalarını; yok hararet yaptı, yok teker kabaklaştı, yok çok yaktı
biraz delikanlı motorlarına binin![]()
ooo ortak dayanışması ha::sos:: walla sizede motor beğendiremedik ya dahada bişey demiyomr: en sonunda aldıracaksınız banada bi bmx o olacak:queen:
alooooooo benim makinem afrika dikkatini çekeri şekerim![]()
kardeşim hep diyoruz ya "enduro, enduro" diye. Sen de bir tutturamadın bi kaykay, bi çim biçme makinası![]()
teker teker gelin yawale: takma kafana seninde bi gün avrupa motorun olur:cherry:
tek sorumlusu metin usta... girdi kanıma f650 yada dl vstrom alalım diye başlamıştık aslında ama bu kısmetmiş dahada ayar tutmam sonraki makinam sanırım hayabusa olucak:cat:
teker teker gelin yawale: takma kafana seninde bi gün avrupa motorun olur:cherry:
ben medeniyete gelemem senin olsun avrupa motor Afrikanın çölleri yeter bana :rendeer:
metin ustanın tükkanın daki afrika senin demek abi , hoş alet hayırlı olsun![]()
bugün 640 adventure nin sahibiyle konuştum bu iş olacak gibi :cherry:
amcam hayırlı olsun da fotolar nirde adam kardeşine kıyak yapar mail olarak atar mağlum internete kaçak girebiliyorum onun dışında şirkette bana pc yasak..:cat: