motor hangi mevsimde alınır.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aralık sonu Ocakbaşı'nda alınır bence...

2. el alacaksan kısın al cünkü kısın paraya sıkısanlar satıyo ama 0 alacaksan bu zamanlar tam sırası

bir de merak ettiğim motorların yeni modelleri genellikle hangi tarihlerde çıkıyor.

2. el kışın piyasanın altına alabilirsin, sıkışanlarda oluyor motorunu yaza kadar elden çıkaramıtıcağını bilen satıcı mecbur fiyatı kırıyor...

Tok satıcılarda var tabiii:) ama 2. elde de sıfırdada pazarlık avantajı sana geçiyor

ben harita teknikeriyim. hekimhan ilçesindeki demir madeninde çalışıyorum. hem arazide hemde arasıra gezmek için ramzey 200 cc de karar kıldım. sitedeki bazı arkadaşların memnun olduğunu duydum. malatyda servisi var. ama aklımda hala sorular var. ev ile iş yerimin arası gidiş geliş 40 km. yol vivaşlı ve asfalt aslında enduro tarzı istiyorum ama bana şimdilik büyük gelir diye düşünüyorum..

bir de sormak istediğim bu 200 cc kroslarla mesela mersin malatya arası gidilebilirmi yaklaşık 600 km .

sevgili abiciğim.
ben de malatyalıyım hekımhanı iyi biliyorum
arazide gzmek içinde 40 deil isterse 80 km mesafen olsa da sana hekımhan ın yolları için dagları taşları için güzel bı cross yakışır malatya ya saygılarla :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar