[Muğla - MT]

herkese merhabalar ...

uzun zamandır topıge ugramayan bır mugla mt cı olarak herkese selamlar

sahınım aramıza tekrardan hosgeldın bı ara goruselım arabada hayırlı olsun bu arada..

bıldıgınız uzre motoru sattım su an motorsuzum ama en yakın zamanda almayı dusunuyorum pek alısamadım onun yokluguna :p ..

hehe işe bak
muğla mt'nin yarısı motorsuz kalmış :cyclopsan
48000 video güzel olmuş
çoğu cruiser'di gördüğüm kadarıyla :cat:
illegal kardeşim umarım sende iidirsin
umarım sonbahar kış aylarında yine hepimiz tekrar buluşuruz
muğla mt'ye selamlar

Sevgili arkadaşlar 24 ağustos gezimizle ilgili resimler gezi sayfası bölümünde MUĞLA MT yeniden yollarda başlıği altında bulunmaktadır.
Selamlar...

Arkadaşlar ben de geldim aranıza. Marmaris'ten Şadiye (şado) ben... Aranızdan sadece bir kaç kişiyi tanıyorum umarım bundan sonra hepinizle gezilerde tanışırız...

Ben de Levent ULUTÜRK bunda sonra ben de Venox'umla aranızdayım. Hepinizle tanışmak üzere şimdilik hoşçakalın...

Arkadaşlar ben de geldim aranıza. Marmaris'ten Şadiye (şado) ben... Aranızdan sadece bir kaç kişiyi tanıyorum umarım bundan sonra hepinizle gezilerde tanışırız...

Ben de Levent ULUTÜRK bunda sonra ben de Venox'umla aranızdayım. Hepinizle tanışmak üzere şimdilik hoşçakalın...

Sevgili Ulutürk'ler aramıza hoş geldiniz sizlerle burda da buluşmak çok güzel. Nice gezilerde görüşmek üzere.
:cat:

bir süre aranıza artçı olarak katılacağım sanırım...yada lordskeldan ile benim kinetix le geliriz.can abi motoru sattı sayılır ve kortayda motoru sattı...Ex üyelerimiz motorsuz kaldı.biz 4 teker gelmeye çalışırız yeni motor alana kadar.:)

bundan 2,5 sene öncede arabayla katılıyordum...bir süreliğine böyle idare edeceğiz....:)

Sevgili Şahinim benim artçım yok biliyorsun.
Seve seve seni taşırım tabi bizim Macit ikimizi taşırsa...:queen::queen::queen:

Hemen benim ulutürk brother'ı da yönlendiriyorum...

Bende diyordum junıor Ulutürk nerde diye hemen haber ver oda gelsin. Ha unutmadan Mazahtürk'ü de çağır gelsin...:queen::queen::queen:

Son düzenleme:
benim sacit neleri taşıdı be yorgun abi senin macit hayli hayli taşır taşımazsa biz onu taşırız:queen:

ben de burdayım . marmaristen ahmet.tüm muğlalılara marmarislilere ve civar köylülere tüm motorcu kardeşlerime selamlar.en yakın zaman da buluşmak tanışmak dileğiyle...

yorgun abicim aynen konuştuğumuz gibi toplanıyoruz büyüyoruz.

Son düzenleme:
aramıza hoşgelin mazahturk.eee soner abi bir organizasyon fena gitmeyecek ne dersin.yapalımmı bu hafta sonu bir şeyler ben bu hafta sonu bir aksilik çıkmazsa söğütte kalacağım 3-4 gün.toparlaşıp gelin.

Sonunda arabayı sattık,motorunda eli kulağında.Bisikletle katılırım artık gezilere.:mrgreen:Şahin araban hayırlı olsun.Güle oynaya kullan. Soner bebek iyi yiyip içip sı.... yor. Pazar'a çalışmıyorum.gezi mezi olursa atlar gelirim. Bu arada tüm yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.

ben de burdayım . marmaristen ahmet.tüm muğlalılara marmarislilere ve civar köylülere tüm motorcu kardeşlerime selamlar.en yakın zaman da buluşmak tanışmak dileğiyle...

yorgun abicim aynen konuştuğumuz gibi toplanıyoruz büyüyoruz.

Hoşgeldin sevgili Mazahtürk. Senide aramızda görmekten mutluyuz. Junıor Ulutürkle DJ Emrah nerde kaldi onlarin ben bi kulaklarını çekeyim...:queen:

Ahhh ah ben yokum arkadaşlar bu haftasonu benim yerime de eğlenin...

Hala daha bi bankacılığı öğrenemedin hep kurslara devam ediyon...Olmaz böyle şey çabuk öğren şu bankacılığı...:queen::queen::queen:

Sonunda arabayı sattık,motorunda eli kulağında.Bisikletle katılırım artık gezilere.:mrgreen:Şahin araban hayırlı olsun.Güle oynaya kullan. Soner bebek iyi yiyip içip sı.... yor. Pazar'a çalışmıyorum.gezi mezi olursa atlar gelirim. Bu arada tüm yeni arkadaşlar hoşgeldiniz.

Sevgili Banro gezi planı yaparsak burdan haber veririm. Sevgili yeğenimiz yemeye içmeye ve s...... ya devam etsin...:queen::queen::queen:

aramıza hoşgelin mazahturk.eee soner abi bir organizasyon fena gitmeyecek ne dersin.yapalımmı bu hafta sonu bir şeyler ben bu hafta sonu bir aksilik çıkmazsa söğütte kalacağım 3-4 gün.toparlaşıp gelin.

Sevgili Şahinim Cuma ve Cumartesi bende yokum Şehir dışına çıkıp gelcem ama pazar günü için arkadaşlarla konuşuruz gelmek isterlerse ayarlarız bişiler.:bounce:

Son düzenleme:

abi ben sanırım cumartesiye kadar söğüt civarında olacağım.haberleşiriz seninle.benimde motorun eli kulağında satılığa koydum ilgilene bir kaç kişi oldu.araba güz<el oldu be abi gel sanada bi alfa alalım tadından yenmiyor benden söylemesi.bu arada marmaris tayfası klimalı ucuz bir pansiyon tanıdıkları varmı söğüt yada o civarlardaki sakin bir yer arıyorum:silent:

iste size yeni bir kullanici/uye vede yeni sorular/sorunlar bas agritma durumlari :p bende bodrumdan katiliyorum herkeze selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar