Dostum sen bu tekniği Honda eğitiminde mi öğrendin? Ben Süleymam Memnun'un ilk eğitimine gittim kısmetse Eylül 2.haftası Honda Güvenli Sürüş 2 eğitimine gideceğim. Sen Honda'da mı öğrendin merak ettim de.
Hem de sadece güvenli sürüş 1de:cat:Ama kontrayı mesela bu kontradır deyip göstermediler onu kendim internetten ve de Honda'nın eğitim alanlara para ile sattığı bir kitabından öğrendim.Ben honda'yı tek geçerim.Tek tavsiyem piste çıkıp milletle yarışma.Adamlar ne diyorsa kendini kas yapmaya çalış.Düşsen de orada düşersin hiç korkma:cat:
Sağol dostum yok zaten öyle piste çıkıpta hız yapmak gibi bir niyetim yok. Süleyman Memnun'da dediğini yapanlar vardı sinir oluyodum öyle tiplere, adam gibi gidiyoruz ne diye geçiyosun ki beni, bende gaz açmasını bilmiyomuyum sanki.
Kafaya koydum kesin gidicem Honda'ya, zaten benden çok nişanlım gitmemi istiyor, iyice öğrende öyle alalım motoru diye şart koştu valla
Tavsiyeler için teşekkürler. Ayrıca viraj konusunda sağa rahat sola daha zor dönülürmüş doğru mudur acaba?
ben nerdeyse duruyorum vırajlara gırerkenögrencez inş
![]()
ben nerdeyse duruyorum vırajlara gırerkenögrencez inş
![]()
virajlara önce besmele sonra desturla girersin..