Ben motorumu alalı 7 gün oldu 120 km yol yapmışım. Zevkle bindiğim bir motor kime gösterdiysem hayran kaldı. Pazar günü motoruma bakım yaptım güzelce yağladım ve temizliğini yaptım. Şu an 100 km de nekadar yaktığını ögrenmeye çalışıyorum. Sınıfının en az yakan motoru olduğunu söylüyor Savaş abi. Alıpta memnun değilim diyenede rastlamadım henüz gerçekten çok güzel bir araç.
bende de keeway var 250 cc 1 depoyla, depomda 9 lt. hiçbir zaman 200 km yi göremedim350 yapabilem arkadaşı tebrik etmek istiyorum son 150 km yi motoru elinde mi götürüyor acaba
![]()
Bisan ın kendi sitesinde de bu motorsiklet için 13 lt depo hacmi gösterilmiş. Acaba yedek depo hacmi de 3 lt mi ? Bu zamana kadar yedek depoyu kullananınız oldumu ?
Supershadow ve roadstar arasında bukadar çok yakıt farkı olduğunu bilmiyordum doğrusu. Roadstar ve başka süpershadow kullanıcısı arkadaşlarda yaktıkları yakıtı yazarlarsa bir nebze daha bilgi sahibi olabiliriz.
Şöyle bir durumvar galiba yeni çözdüm olayı benbizim shadowla roadstar motor olarak aynı fakat depodan kaynaklı olarak bu fark oluşuyor demekki. çünkü bizim supershadowlar 7.5+1.5lt.yedek depoyla toplam 9lt.kapasitesi var.bisanda sizin dediğinize göre 13 lt.depo var onun için ben depo hacimini bilmediğimden kendi depomu baz alarak bisan 350km mümkün değil gitmez dedim ama deposu büyükse tabi iş değişir.ben 9 lt.depomla 200km civarı yol yapıyorum.13 lt'lik deponun 300 km civarı yapması bu şartlarda normal karşılanabilir. Saygılar.
Roadstarda hiç titreşim yaşamadım oyüzden çok memnunum. Başka motorlarda aynadan bakınca arkayı bile göremiyorsun titreşimdenAyrıca çok atak bir motor seri bir şekilde hızlanıyor.
85 km hızı geçince aynadan bi bak var mı yok mu titreşim. ilk motorum 1200kmdir kullanıyorum 250 cc yetmiyor artık.:cherry: ama az yaktığı içinde cazipliğini koruyor.