[İzmir - MT]

bu gece amada içtin be aykut alper abi buna bişi varmiyelim içtimi bozuyor kendini :queen::bounce:
çayla birayı karıştırdım ondan oldu herhalde... :p
Ne içtiğini bilmiyom ki?.... Bişey mi yaptı ben yokken?....:silent::silent::wiinkk:
geç geldin abi tüm karnavalı kaçırdın sen :p
daha ne yapsın son zamanların en kalabalık toplantısını en faydalı şekilde yaptı mutluluk sarhoşuydu EMEĞİNE SAĞLIK :rendeer:
abi valla ben bişey yapmadım sadece topic açtım...ama güzel oldu ne zamandır böyle kalabalık toplanamamıştık...3 kişi 5 kişi sağda solda toplanmalarla geçen koca yazın ardından kışa yaklaşırken izmir MT nin dirileceği sinyalleri alındı bu toplantıda...:cat:
evet abi süper organize olduk emeyine sağlık kardeşim :rendeer:
abicim mekanı sen ayarladın senin emeğine sağlık...gecenin köründe gurmeyi arayıp rezervasyon yaptırdın...uyandırdın adamları demeyecem çünkü senden önce telefon edip uyandıranlarda var...neyseee açmıyorum azımı bir müddet daha.

he ya keyfinden gecenin şerefine 2 şişe doğal kaynak suyu patlattı
işte o kısımları hiç hatırlayamadım demek benim kafa baya güzelmiş :queen:
Toplantı güzel geçmiş anlaşılan.... Haftaya görüşürüz millet... :cat:
eksiklerin yokluğu hissediliyor dostum haftaya görüşmek üzere:bounce:
Doğal kaynak suyu'mu Eyvaaaahhhh eğer sek içtiyse çok fena olmuştur . neyse ki ben doğal kaynak suyunu sek içemem kepek yapıyo bende:queen:
yok dedem sek içermiyim çaya kattım da içtim :queen:

Tüm arkadaşlara selam aranıza yeni katıldım.ben oguz çatal ın abisiyim.neşeniz daim rüzgarınız bol olsun

Tüm arkadaşlara selam aranıza yeni katıldım.ben oguz çatal ın abisiyim.neşeniz daim rüzgarınız bol olsun

hoş geldin turan abi...dün gece tanıştık tokalaştık çok sohbet edemedik bir dahaki sefere inş...hoş geldin yeni motorun hayırlı olsun...
toplantı ve gezilere bekleriz her zaman:rendeer:

Slm arkadaşlar... Öncelikle kandiliniz mübarek olsun.

Arkadaşlar ben şu an alanya dayım çeşmeye geçmeyi düşünüyorum. motorum mondial zat. Bana tavsiye edeceğiniz bir rota varmıdır?

Bir diğer sorm ise izmirden sonra ankaraya trenle dönmek istiyorum acaba motorumu trene koyma şansım olurmu? İnternetten baktım ama tcdd yük taşımacılığı hakkında bilgi bulamadım. Umarım sizlerden bilgisi olan vardır.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

turan abi dün toplantımıza katıldığın ve tanıştığım için çok memnun oldum, yeni makinan tekrar hayırlı olsun, hoşgeldin :rendeer:

birde üyelik bilgilerinde motosikletin kısmında VN eksik olmuş :)

Aşiretime rakip bir ÇATAL Aşireti görüyorum...

Hoşgeldin Turan Abi, en kısa zamanda görüşmek, tanışmak dileğiyle...

Pazarola İZMİR... :cat:

Tüm Arkadaşlarıma Günaydın Iyi Pazarlar Diliyorum

turan abi dün toplantımıza katıldığın ve tanıştığım için çok memnun oldum, yeni makinan tekrar hayırlı olsun, hoşgeldin :rendeer:

birde üyelik bilgilerinde motosikletin kısmında VN eksik olmuş :)

KARDEŞİM BAZI gelişmeler oldu bu sebepten dolayı benim gelip gelmeyecegim netlik kazanmadı.heralde son gün belli olacak yani c.tesi kendinize iyi bakın dostlarım

Son düzenleme:

turan abi hoşgeldin seni devamlı bekliyoruz öyle bidefa gelip gürünmek yok :rendeer:altındaki canavara dikat et allah kaza bella vermesin tekrar hayırlı olsun tekerin düz basın :rendeer:

Arkadaşlar ÖSYS sonucu yaptığım tercihlerde sonuç İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ çıktı bayramdan sonra kalıcı ve katılımcılığımla beraber sizlerle olmayı istiyorum umarım aranıza benide kabul edersiniz =)

Arkadaşlar ben şu an alanya dayım çeşmeye geçmeyi düşünüyorum. motorum mondial zat. Bana tavsiye edeceğiniz bir rota varmıdır?
Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler....

antalya korkuteli üzerinden devam et söğüt ve buharkennten geç aydın otobanından izmir.
kazasız belasız

Arkadaşlar ÖSYS sonucu yaptığım tercihlerde sonuç İZMİR EGE ÜNİVERSİTESİ çıktı bayramdan sonra kalıcı ve katılımcılığımla beraber sizlerle olmayı istiyorum umarım aranıza benide kabul edersiniz =)

hayırlısı olsun. hangi bölüm?

Merhabalar Abiler... Kütahya Mt den yeni transfer ben... Ege üniversitesini kazanınca artık yeni evimdeki abileri tanıyım diye İzmirMT yi ziyaret ediyorum,önümüzdeki 5 sene olacağı gibi.. Geçen senelerde skutır kullanıcıydım, önümüzdeki ay içinde en azından 250 bi çopper le motor sevdasını V motor hırıltısıyla tadıcam.. Herkese tekrar merhabalar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar