çayla birayı karıştırdım ondan oldu herhalde...bu gece amada içtin be aykut alper abi buna bişi varmiyelim içtimi bozuyor kendini :queen::bounce:
geç geldin abi tüm karnavalı kaçırdın senNe içtiğini bilmiyom ki?.... Bişey mi yaptı ben yokken?....:silent::silent::wiinkk:
abi valla ben bişey yapmadım sadece topic açtım...ama güzel oldu ne zamandır böyle kalabalık toplanamamıştık...3 kişi 5 kişi sağda solda toplanmalarla geçen koca yazın ardından kışa yaklaşırken izmir MT nin dirileceği sinyalleri alındı bu toplantıda...:cat:daha ne yapsın son zamanların en kalabalık toplantısını en faydalı şekilde yaptı mutluluk sarhoşuydu EMEĞİNE SAĞLIK :rendeer:
abicim mekanı sen ayarladın senin emeğine sağlık...gecenin köründe gurmeyi arayıp rezervasyon yaptırdın...uyandırdın adamları demeyecem çünkü senden önce telefon edip uyandıranlarda var...neyseee açmıyorum azımı bir müddet daha.evet abi süper organize olduk emeyine sağlık kardeşim :rendeer:
işte o kısımları hiç hatırlayamadım demek benim kafa baya güzelmiş :queen:he ya keyfinden gecenin şerefine 2 şişe doğal kaynak suyu patlattı
eksiklerin yokluğu hissediliyor dostum haftaya görüşmek üzere:bounce:Toplantı güzel geçmiş anlaşılan.... Haftaya görüşürüz millet... :cat:
yok dedem sek içermiyim çaya kattım da içtim :queen:Doğal kaynak suyu'mu Eyvaaaahhhh eğer sek içtiyse çok fena olmuştur . neyse ki ben doğal kaynak suyunu sek içemem kepek yapıyo bende:queen: