Arap Kadrim kaldırımlarımın en yüksek müyendizi, sabah uyandırmaya kıyamadım seni. dolaptan bir armut çaldım haberin olsun.
bende ARMUT SAYIMI yaptım kalkınca bi eksik neden çıktı acep diyodum:queen::queen:
ee sen hala yola çıkmadın mı miskin armutçu? bi de tezgahın üstündeki kapaklı kutudan da bir tane kek araklamıştım onu da tesbit edebildin mi?
hani RECİM yapıyodun sen müyendizim:cyclopsan:queen::queen::queen:
sabah yenenden bişi olmaz.:cat::rendeer:
hadeee leemmm:queen:
sabah ZEYTİNLİ YOLLARINDAYIM:bounce:
emin misin? dün gecede aynı hikaye vardı gündemde:queen:
sen bu mesajı okurken
ben ZEYTİNLİ yolunda mp3ümde PENTAGRAMı dinleyerek yol alıyo olacam:queen::queen::queen::queen::queen:
İzmir mt ben geldim. Tanışma yazıları nasıl oluyo özgeçmiş yazmam gerekmez umarımAdım Alper yaşım 23 çaylak bir motor severim. Saygılarımla efenim.
bu ne yaw:silent:...topic açalım size :queen:
Adaşıma sert çıkma...alper kardeşim yanlış yere açtın topiyi tanışma topiyi var formda yine de hoş geldin :rendeer:
bu gece amada içtin be aykut alper abi buna bişi varmiyelim içtimi bozuyor kendini :queen::bounce:
Adaşıma sert çıkma...Daha çok alper lazım bize....:queen::queen:
Ne içtiğini bilmiyom ki?.... Bişey mi yaptı ben yokken?....:silent::silent::wiinkk:
daha ne yapsın son zamanların en kalabalık toplantısını en faydalı şekilde yaptı mutluluk sarhoşuydu EMEĞİNE SAĞLIK :rendeer:
he ya keyfinden gecenin şerefine 2 şişe doğal kaynak suyu patlattı
he ya keyfinden gecenin şerefine 2 şişe doğal kaynak suyu patlattı