[İzmir - MT]

Arap Kadrim kaldırımlarımın en yüksek müyendizi, sabah uyandırmaya kıyamadım seni. dolaptan bir armut çaldım haberin olsun.

İzmir mt ben geldim. Tanışma yazıları nasıl oluyo özgeçmiş yazmam gerekmez umarım :) Adım Alper yaşım 23 çaylak bir motor severim. Saygılarımla efenim.

İzmir mt ben geldim. Tanışma yazıları nasıl oluyo özgeçmiş yazmam gerekmez umarım :) Adım Alper yaşım 23 çaylak bir motor severim. Saygılarımla efenim.

alper kardeşim yanlış yere açtın topiyi tanışma topiyi var formda yine de hoş geldin :rendeer:

bu ne yaw:silent:...topic açalım size :queen:

bu gece amada içtin be aykut alper abi buna bişi varmiyelim içtimi bozuyor kendini :queen::bounce:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
alper kardeşim yanlış yere açtın topiyi tanışma topiyi var formda yine de hoş geldin :rendeer:

bu gece amada içtin be aykut alper abi buna bişi varmiyelim içtimi bozuyor kendini :queen::bounce:
Adaşıma sert çıkma... :) Daha çok alper lazım bize....:queen::queen:

Ne içtiğini bilmiyom ki?.... Bişey mi yaptı ben yokken?....:silent::silent::wiinkk:

daha ne yapsın son zamanların en kalabalık toplantısını en faydalı şekilde yaptı mutluluk sarhoşuydu EMEĞİNE SAĞLIK :rendeer:

Adaşıma sert çıkma... :) Daha çok alper lazım bize....:queen::queen:

Ne içtiğini bilmiyom ki?.... Bişey mi yaptı ben yokken?....:silent::silent::wiinkk:

olurmu seninle baş edemiyoz bitanesin alahtan 2 nemi lazım :queen::rendeer:

daha ne yapsın son zamanların en kalabalık toplantısını en faydalı şekilde yaptı mutluluk sarhoşuydu EMEĞİNE SAĞLIK :rendeer:

evet abi süper organize olduk emeyine sağlık kardeşim :rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar