Prometheus kaza yaptı (Durumu İyi)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:( geçmiş olsun paşam Allah daha beterinden saklaısn cümlemizi

Geçmiş olsun Onur. Allah korusun. İnşallah bir daha böyle bir olay yaşamazsın.

çarpma anında bilincim açıktı, her saniyesini yaşadım ve her saniyesinde yerde yatanın ben olup olmadığımı düşündüm.

çevreden başına toplananlar, ambulansa taşıyanlar, ambulansın acı çığlığı, hastane acilinde sana bakan şaşkın suratlar vs.

çok kötüydü çook..

Third person view modunda yaşadın demek... O hastane aciline Allah kimseyi düşürmesin keza sağlam gidenin hasta çıkması çok olası.

Tekrar geçmiş olsn

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun tekrardan bizlere yazılarınla geri dönebilmen bile çok güzel
umarım en kötü kazan bu olur ve allah tekrarını yaşatmaz
tüm motorcu dostlarımı allah görünmez kazalardan korur inşallah

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
onur iyileştin mi , iyileştiysen beni arasana :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
çarpma anında bilincim açıktı, her saniyesini yaşadım ve her saniyesinde yerde yatanın ben olup olmadığımı düşündüm.

çevreden başına toplananlar, ambulansa taşıyanlar, ambulansın acı çığlığı, hastane acilinde sana bakan şaşkın suratlar vs.

çok kötüydü çook..

aynısını bende yasadım yerde sürüklenirken , allahım ya canımı al yada beni durdur demiştim kafamı yere vurmaktan ( kask tabıkı var ) gözlerimin artık kaymaya başladığını hissettim , hemen etraftan üşüştüler kimisi bacağından tut yolun kenarına çekelim der kimisi kaldıralım der . ben sakın mudahele etmeyın sadece 2 dakıka trafıgı kesın demıstım ve kollarımda vucudumu cekerek yol kenarına cekılmıstım . hatta soforun bırı dayak yıyecektı kalabalıktan ınsanlar yolu kestıgı halde aradan cıktı ve surunmekte olan benım uzerıme dogru gelıyordu hopp dıye bagırdım durdurdular fln amcamda sıse tabanı gıbı gozluk var neyı gorsun hele o ambulans sırenı yokmu allahım kımseye duyurmasın

neyse pro gecmıs olsun

ödüm koptu yaa..! :(

geçmiş olsun, Allah(c.c) beterinden sakınsın!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar