[İzmir - MT]

Abi zaten kalmış yaklaşık 40 gün.
sıkayım dişimi, çalışayım biraz daha, borçları kapatayım ki yeni bi motosiklet alabileyim... Girme kanıma... :)

Abi zaten kalmış yaklaşık 40 gün.
sıkayım dişimi, çalışayım biraz daha, borçları kapatayım ki yeni bi motosiklet alabileyim... Girme kanıma... :)

kardeşim o zaman çalış hatta bol bol çalış. istekleri de ücretlendir. kışa sende yeni bir motorla gir ki izmirdeki vaktimiz daha da keyifli geçsin. ama düşünemiyorum sende motor bende motor allah allah. ver elini nereye eserse. dağlar oy oy oy yollar oy oy oy:cat:

ben de geldim izmir'e.! sonunda kavustum memleketime hem de motorumla.. beni de aranıza kabul edin ey MT izmir..!! :queen:

kardeşim o zaman çalış hatta bol bol çalış. istekleri de ücretlendir. kışa sende yeni bir motorla gir ki izmirdeki vaktimiz daha da keyifli geçsin. ama düşünemiyorum sende motor bende motor allah allah. ver elini nereye eserse. dağlar oy oy oy yollar oy oy oy:cat:

Abi artı 2 motosiklet olacak, kışın aramıza iki arkadaş daha katılacak benimle, bu da her haftasonu kesintisiz yol demek :) her hafta en az üçünüzden biri dürter beni ::queen:
ben de geldim izmir'e.! sonunda kavustum memleketime hem de motorumla.. beni de aranıza kabul edin ey MT izmir..!! :queen:

E hoşgeldin o zaman :cat: Sen nerdeydin ki bu zamana kadar, biz o konuyu kaçırmışız hocam? :)
kardeşim yeni makinanın nazar boncuğu benden :cat::rendeer:
Abi eyvallah, sağolasın, ben de bir önceki motorda ne eksik diye düşünüyordum :):queen::rendeer::rendeer::rendeer:

Nazar boncuğu Türkiye'de vazgeçilmez bir aksesuar evet, hatta motosikletin önüne bir maaşallah, deponun üzerine de Dostlar Sağolsun yazısı alırsan çok makbule geçer abi... :queen: Plakanın yanına yazılacak şiirimsi şeyi ben hallederim :queen:

Nazar boncuğu Türkiye'de vazgeçilmez bir aksesuar evet, hatta motosikletin önüne bir maaşallah, deponun üzerine de Dostlar Sağolsun yazısı alırsan çok makbule geçer abi... :queen: Plakanın yanına yazılacak şiirimsi şeyi ben hallederim :queen:

tamam istediin yazılar hazır bil:cat:

yalnız elim değdi artık şiiride ben yazarım:)
nede osa şair tarafımda var unuttuysan hatırlaa:queen::queen::queen:

DEDEMMM sayende çok keyifli bir pazar geçirdik. üstüne özer abilerin süprizi de çok iyi geldi. mutlulukl ayrılırken benim güneş gözlüğünü sende unutmuşum. bir ara gelip alırım artık.

öpüyorum hepinizi tekrardan

Senin gözlüğün çobanı mı var burda, yemezler yavrum hoşuna gidince geri gelmek için bahane bunlar.:queen: Bugün biraz önce Viperle görüştüm, Dalyandaymış Şimdiden özledim kızımı .

bana uğramazsınız artık, yeni motorlarınızla.

Son düzenleme:
beyler cuma terasta buluşalımmı bi topak açayım açmayalı uzun zaman oldu :queen: gezi ayrıntılarınıda konuşmaya başlarız cesi ve karmacomanında teşrifiyle :cherry:... (alternatif bi yer isteyen varsa yazsın...)

gerekli tüm boncuk ve yazılar özenle temin edilecektir kardeşim. çapır olursa püsküllerde benden

tamam istediin yazılar hazır bil:cat:

yalnız elim değdi artık şiiride ben yazarım:)
nede osa şair tarafımda var unuttuysan hatırlaa:queen::queen::queen:

senin yazdığın şiirle vay o motorun haline.:p
Abi tamam sen şiiri de yaz, olmadı ben beğenmezsem Tosun'dan birkaç mısra yazarım....

Tosun mu? sakat mevzu girmeyeyim ben bu konuya:p

ne diyon olm sen:)

tosuna şairliği öreten adamım ben yaw:queen::queen::queen::queen:

ona hiç şüphem yok işte:queen::queen:

Senin gözlüğün çobanı mı var burda, yemezler yavrum hoşuna gidince geri gelmek için bahane bunlar.:queen: Bugün biraz önce Viperle görüştüm, Dalyandaymış Şimdiden özledim kızımı .

dedem sen mi özledin ben mi? onu sen birde bana sor. Gözlüğü bilerek unuttumn dediğin gibi gelmek için bahanem olsun.:queen::queen:
Yeni motorlarla ilk sana geliriz el öpmeye destur almaya:cat::rendeer:

beyler cuma terasta buluşalımmı bi topak açayım açmayalı uzun zaman oldu :queen: gezi ayrıntılarınıda konuşmaya başlarız cesi ve karmacomanında teşrifiyle :cherry:... (alternatif bi yer isteyen varsa yazsın...)

Aykutum TERAS yaz aylarında hiç çekilmiyor. çok sıcak ve esinti olmuyor bahçesinde. Etrafı duvarlarla kapalı bir bahçesi var. Daha havadar bir yerler bulun toplaşmak için bence. Sıcakta bir de terlemekle cebelleşmeyelim:cat::rendeer:

Bu cuma mümkünse açık hava ve eser bir yerlerde toplanma ayarlayın. Şu Kuşadası detayları bir netleşsin konuşulsun. Vakit daraldı iyice

Son düzenleme:

çok iyi olur :cat:
aman ne demek efendim rica ederim, fizanda toplanalım de gelirim, bi kenardan süzülür kalabalık yaparız işte,

uzuuuun bi masanın diğer ucunu görmeyeceğimiz, oturduğumuz yerden kalkarken 5 kişiyi yerinden oynatmak zorunda kalacağımız bi yer olmasın da,
ferah bi mekan ve kolay bir adres olabilecek her yer uygun olur.

Dede, o nasıl söz yahu, ben senin yanına motosikletsiz de gelirim... ;Hele bir geleyim İzmire, beni kapıdan kovma ihtimalin bile var...:cherry:

Dipnot: Pencere veya bacadan girerim
:queen::queen::queen::rendeer::rendeer::rendeer:

Dede, o nasıl söz yahu, ben senin yanına motosikletsiz de gelirim... ;Hele bir geleyim İzmire, beni kapıdan kovma ihtimalin bile var...:cherry:

Seni kapıdan kovmakmı ? Yanlış okudum heralde ::angry2:: ::ranntign ::yanliss:

neyse kendin düzeltmişsin :cat:

Son düzenleme:

kapı baca farketmiyor ki. dedemin evi mevlana hatta nasreddin hoca türbesi gibi. her yerden giriş var:queen::queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar