Vitez nasil Atilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önemli olan sınavı geçmek bende çok yakınımım sürücü kursu var ordan biliyorum bende de yok ehliyet 2009 da alcam kısmetse bu sağlık çok zor ara sıra bana test flan getiriyolar bakıyomda

Motor daha zor gibi geliyor bana. Sağlıkta düşünerek yaparsın mantıkla ama motor ezber biraz

egitimi ne yapacam burda scootr sürüyom ama vitezi bilmiyordum iste.

hem bizim köye gelse gelse yilda 1 kere polis gelir

hem bizim köyde motor icin ehliyet alani görmedim ben

bazilari arabayi bile öyle sürüo :D

tabi canım eğitimi napacaksın. Vitese vitez dersin bi dünya yazım hataları, kelimelerin zaten yanlış yazılmış ortaya sorduğun sorunun anlamı, içeriği ve soruş şekli ise tamamen tartışmaya müsait. Yaşın desen daha küçüksün.

Senin gibileri eğitmek olmaz zaten. sen doğuştan eğitimlisin. kurşunlusun. Herşeyin en güzelini bilir yaparsın.

Polise saygı yok, türkçeye saygı yok, konuşmalarda özen yok, sonra bir de ne eğitimi dersin.

kanuni seyhan 150 c alaacam su an hayabusa var :D

Alacaaam denmez alacağım denir. Birde hayabusanın olması Angelica Jolie nin sevgilin olması gibi birşeydir. Ancak rüyanda görürsün ikisini de.

17 yaşındayım ve kursa gidiyorum A2 için. Seneye B için gireceğim 50cc için tr'de ehliyet gerekmiyor

kim söylüyor bunu bilmiyorum ama külliyen yanlış.

arkadaslar ben kimsyle kafa bulmiom

bu cümlenin türkçesi ; arkadaşlar ben kimseyle kafa bulmuyorum olacaktı

50cc için ehliyet gerekmediğini söylüyorlar bazıları yalan diyor. Bazıları gerekiyor ama polis birşey demiyor diyor.

Ehliyet almak en güzeli

polis çevirme olmadığı sürece şuana kadar bir şey yapmadı çevirme olcak yerleri zaten az çok tahmin ediyorum oralardan pek geçmiyorum

50cc için ehliyet gerekmediğini söylüyorlar bazıları yalan diyor. Bazıları gerekiyor ama polis birşey demiyor diyor.

Ehliyet almak en güzeli

sen onu diyenlere bakma. ülkede kanun var. kanunlarda der ki ehliyet şart.

polis çevirme olmadığı sürece şuana kadar bir şey yapmadı çevirme olcak yerleri zaten az çok tahmin ediyorum oralardan pek geçmiyorum

ya bir gün bir kazaya karışırsan ne olacak. haklı olsan bile ehliyetsiz olduğun için tamamen suçlu olacaksın. iyi düşün bunu:cat:

Son düzenleme:
biliyorum dikkat ediyorumda yaşım tutsa şimdi gidip alcam zaten trafiğin olmadığı yerlerden kullanıyorum

az kaldı seneye bu zamanlar elimde

Bence vitesin yerini bilmeyen motosikletten biraz uzak dursun, önce ehliyet kursuna yazılsın öğrensin sonra eksiklerini burda tamamlasın :pr:
Şimdi güzel kardeşim vitesin yerini soruyor az sonrada fren nasıl yapılır onu öğrenmeye çalışacak :pr:
Bu sizce doğrumu :silent:

evet.bunun üstüne yorum yapılmaz.bunun oyuncak olduğunu düşünmüyorum.tabi hayat bi oyun diyosan başka:farao:

almanyada oturuyorumus biraz maytap geçmeye kalkmıs bide orda ehliyet alsa oranın motor ehliyetleri burda geçmiyor burdada dedesi alcakmıs ona

Önce bi Türkçe dersinden 5 al evladım. Sonra iki tekere bin sen.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çocukla niçin dalga geçiyosunuz ki, yurt dışında yaşayan bir arkadaşımız. Türkçesi bozuk olabilir biraz . çok doğal . ne gurbetçiler var bir alman kadar bir ingiliz kadar bir fransız kadar Türkçe konuşamıyor. ayrıca 16 yasında bir kardeşimizden 30 yaşının olgunluğunu bekliyorsunuz :)

çocukla niçin dalga geçiyosunuz ki, yurt dışında yaşayan bir arkadaşımız. Türkçesi bozuk olabilir biraz . çok doğal . ne gurbetçiler var bir alman kadar bir ingiliz kadar bir fransız kadar Türkçe konuşamıyor. ayrıca 16 yasında bir kardeşimizden 30 yaşının olgunluğunu bekliyorsunuz :)

o kadar birşey beklemiyoruz ama üslübu çok da hoş değil. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ViteZ mancinik veya sapan gibi gergi mekanizmalari ile sahane atilir , Vites ise atilmaz , genelikle degistirilir. Sen neyi atip neyi degistirecegine bir karar ver detayli konusuruz .:mrgreen:

Hızlı İmam 2 :rendeer:

Vites takımını, şanzıman dahil, toptan mı atıyorsun, yoksa sadece vites pedalını mı?

Sadece vites pedalını atıyorsan kolay. Tek bir cıvata tutar, onu sök, yallah çöpe...

Ama şanzımanı atmak için baya bir uğraşmak lazım.

sımdı benmde bır sorum olack benım bır tane motorum var fakat debrıyaj sol ayakta ve vıtes koldan ee bunu nasıl kullanacgım bılemıorm bırde bsa var bende onunda vıtesı atmaya kalktım motr duruo gıtmıor meger vıtes sagdayms bu konularda bana yardımcı olurmusunz

Motosikleti: SuZuKI HaYaBusA,

gerçek mi yoksa kafa mı bulunuyo bizle...
viteZ,üstelik yeri nerde,ne zaman değiştirilir diyo...

dünyada viteZ diye bişey yoktur..
vitesi atmak istersen öncelikle vitesi işe yaramayacak konuma getir ve sök,at...

gülmekten evde kramplar girdi vites süper bir soru ....

Şaka demi bu biri şaka yapıyo...::xs06:: ViteZ li şaka...::biggrinn

ya arkadasım git baskasıyla kafa bul sen sen önce vitesin yerini bul sonra hayabusan olur oke

ayrıca 17 yasında A2 ehliyet veriliyor 125cc die birsey yok

Bugünün eğlencesi de sensin hee:queen::queen:

hayabusayı otomatik vitesmi aldın:)

tabi canım eğitimi napacaksın. Vitese vitez dersin bi dünya yazım hataları, kelimelerin zaten yanlış yazılmış ortaya sorduğun sorunun anlamı, içeriği ve soruş şekli ise tamamen tartışmaya müsait. Yaşın desen daha küçüksün.

Senin gibileri eğitmek olmaz zaten. sen doğuştan eğitimlisin. kurşunlusun. Herşeyin en güzelini bilir yaparsın.

Polise saygı yok, türkçeye saygı yok, konuşmalarda özen yok, sonra bir de ne eğitimi dersin.

Önce bi Türkçe dersinden 5 al evladım. Sonra iki tekere bin sen.

allah rızası için bir o çocuğun yazdığı şeylere bakın bir de şu yukarıdaki yazılara bakın. kimin üslubu bozuk sizce ? :) çocuk şakasına hayabusam var demiş ve bunu diyen 16 yasında bir çocuk , sizde ciddiye alıp defalarca dalga geçmişsiniz . lütfen arkadaşlar ya, vallahi ayıp size :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar