Vitez nasil Atilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
alcan motor nasıl bişey olcak bellimi orda sen 16 yasındaaysen 50 cc için ehliyet veriyorlar 17 de 125 cc sanırsam ama burda geçmiyor gelba ehliyetleri

ya arkadasım git baskasıyla kafa bul sen sen önce vitesin yerini bul sonra hayabusan olur oke

ayrıca 17 yasında A2 ehliyet veriliyor 125cc die birsey yok

maytapmı geçion nabıon

yukarıda yazan ehliyeler almanyada geceli olanlar

benim yazdığımı diyorsan Türkiyede geçıyo :) ama bu osman bizlerle maytap geçiyo

17 yaşındayım ve kursa gidiyorum A2 için. Seneye B için gireceğim 50cc için tr'de ehliyet gerekmiyor

50 cc için ehliyet gerekiyor a1 ehliyeti

gerekmiyor diye bir söylenti var öyle bi tasarı 2 yıldır tartısılıyor ama yürürlüğe geçmedi

no_nameye katılıyorum A1 ehliyeti istiyorlar fakat ben 17 yasında A1 alma derim ben öle yapıyom 18 yasıma 6 ay kaldı 6 ay daha ehliyetsiz kullancam araba ve motoru (tabi caddeye çıkmamaya çalıyıyom ve çok az binmeye dikkat ediyom bu ara çok sıkıyorlar) :D B-A1 alırsan hem bir dosya parası ödüyon bu bizim tokatta 150-180 ytl civarı ber fiyat yapıyo hemde B yi önce aldğın için A1 alırken sadece 20 soru motordan çözüp sınavı bitiriyosun sağlık ve trafikten girmiyosun sınava A1 de daha avantajlı ve daha karlı 150 ytl yede benzin koy gez :D:D:D

Babam öyle yapacak. birlikte gidiyoruz kursa zaten. Ondada motor sevdası var :) Bendede var. O 20 sorudan girecek.

Bende A2'yi alınca tüm motosikletleri kullanabileceğim değil mi ? Seneyede b ehliyeti için gireceğim. A2 ehliyetli biri B ehliyeti için sınava girince yine ilk yardımdan trafik'ten motordan aynen mi sorumlu oluyor ? Bilen varmı

Scooter kullanıyorum yamaha cygnus rs , sınavda vitesli soracaklar . Alıştırma yapmam lazım :)

hayabusam var diyosun vites nasıl atılır diyon ondan sonra bu nasıl oluyo emeklemeyi bilmeyen bebek koşmayı biliyor gibi bişey oluo

Scooter kullanıyorum yamaha cygnus rs , sınavda vitesli soracaklar . Alıştırma yapmam lazım :)

ben edirnede oturuyorum burda ister kendi motorunla gir ister sürücü kurslarının bazıları scoter bazıları cbf 150 filan

Son düzenleme:
Yeni üyelerle ve heyecanlı gençlerle dalga geçmenizi bu siteye hiç yakıştıramıyorum.

Lüleburgaz'da oturuyorum. Kursta Kanuni var 150'lik sanırım. Kurslar motorla test yaptırıyorlardır herhalde.

tabiki sınavı girip geçtikten sonra sanırsam 30 saat test hakkın var ama 30 saat kullandırırlarmı bılmem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar