Burakla beraber yaptigimiz Bodrumdan Marmaris Marmaristen izmir manisa yolculugu Zen iyi dayandi bitek asiri yukten manisada son duzlukte lastik patladi
http://www.motosiklet.net/forum/gez...ve-izmire-mondial-125-zn-ile.html#post1165819
Kaan ne iş her tarafa satış ilanı vermişsin sarı olan senin ki değilmi mavi nerden çıktı.
sen kadıköylerde gez... sonra gel arkann motoru sat![]()
arkadaşlar siteyi bir senedn beri takip ediyorum hala sahip olamadım 125zn ye inş alıcaz bu motorla iligili ne önerirsinz birçok yazıyı okuduk ettik tabi ama...
yani şöle nerden almalı ne renk olsa daha iyi bakım için ne yapmlıym bugünde direksyn sınavına 125zn yle girdim sürüşü keyfliydi çok begendm
çok teşekküederim, herhangi bir bayiden alsam olur herhalde. sıfır almayı düşünüyorum, tabi rengini siyah düşünüyorum, ikinci el hiç düşünmüyorum bildiğin temiz motor varmı tşk.
mrblar arkadaslar ben yenı uye oldum hepinize slmlar saygılar simdi benım bı kac sorum olcak ben asya 125 t alcam bırınden yanı para fln vermıcem adam kullanmıyo al senın olsun dedı sımdı
1.motorun arkadakı demırı yok
2.camurlugu kırılmıs
3.motorun on taraftakı dıs kısım tamamen degıscek
4.sinyalleri yok
bu saydıklarımı tabıkı bı servıse sormam lazım ama bı danısım dedım
tahmını bana bunlar ne kadara patlar
sinyaller ön sinyaller ve arkadakı demır derkende arkaya oturan kısının yaslandıgı demır
sımdıden tsk edrım verceğınız bılgıler ıcın