supersport scooter (modlu) :)

çok saçma ve iğrenç olmuş :farao::farao::farao: emek harcadın madem birazda para harca güzel bişeye benzet tam bir hurda yığını olmuş yahuuu

eheuehe değişik bi çalışma olmuş

Bizim cerrahiyede lazım bundan birtane :mrgreen:

Berbat birşey olmuş harcanan emeğede,zamanada,parayada yazık...Zevksiz ötesi artık sözün bittiği yer çok kötüler gördümde bu kadarını uzun zamandır görmemiştim

arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın tamam mükemmel değil ama bi düşünün benğenmediğiniz bu şeyn ne kadarını yapabilirsiniz!!!!!!:wiinkk:

arkadaşlar bu kadar acımasız olmayın tamam mükemmel değil ama bi düşünün benğenmediğiniz bu şeyn ne kadarını yapabilirsiniz!!!!!!:wiinkk:

dil'e kolay dostum kötülmek ama insanın onu yaparken duyduğu haz, zevk ve istekten anlamayan sadece parmaklarını kullanır harflere basar. aklına geleni yazar geçer. :) zevk meselesi. ben emeğe saygı duyarım. keşke benim de elimden böle maharetler gelse de ybr'a bişeyler yapabilsem :)

Düşünce güzel,emek güzel. Bence maddi imkanları biraz daha iyi olsaydı daha iyisini yapabilirdi. Helal olsun yinede maddiyat her zaman kazanılabilir önemli olan kısmı yapan kişide mevcut. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
walla süper olmuş yaa ama eksik war yaa yoşumiro eksoz we ön takımı düşürmen lazım kardeşş :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aynısından bende istiyom walla yaaaaa:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
TÜRKLER niye hep böle kimsenin yapamadığı bişeyi yapar ama nedense boş şeyler yaparlar:queen:

Bu desenleri nereden bulmuş ya :D Hiçbir yer birbirini tutmuyor... Bide motoru yıkamamış galiba veya olay yeni yapılmamış..

Ama emeğe ve tasarımcı ruha saygı, tebrikler, ellerine sağlık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar