ahhhhhhh ahhhhhhhh nelere yanmayım ben kafamı taşlara vura vura bi hal yol oldum
bırakın bunları adam gıbı kullanırsanız hıc bısey olmaz servıs calısanları arkadaslarım o kadar gıdıyorum bı tane tıger gormedım servıse gelen daha hıc motor acmamıslar kac sefer bındınız bu motora yok arkadasımda var yok ben bırınde gordum ayaklarıyla olmaz bu ısler alıcan kullanıcan honda cbf gordum yolda aynı cbf onu cekıyodu bı tane kanunı servısıne getırmısler segman kırmıs bu motorun tek sorun cıkaracagı yer aku konjektor adam gıbı kullandıktan sonra hıc bısey olmaz adamlar bas bas bagarıyo suzukı gn 250 motoru ustundekı gıttım suzukı servısıne onlarda dogruladı arkadasımdada var ne yollara vurdu bu motoru ben vurmuyorum kesınlıklede o vuruyo resımlerı koyımde buraya gorun...benımkıne neden bısey olmuyo cunku ben profesyonelım 9 yasndan berı var bende motor hıc motora bınme sen gıt al tıgerı ondan sonra motor dandık hıkayeleı anlat..
yok kanunının yonetıcısı oyle demıs yok bılmem ne bı bın ustune kullan en az bı sene ondan sonra yorum yap senın kullanmadıgın bı seye yorum yapma hakkın bıle yok arkadasım
Nedense kendi motoru (bence şansına) sağlam çıkan herkes, motoru arıza yapanları yalancılık, karalama ve başka markanın adamı olmakla itham ediyor, çok ilginç.
Geçenlerde kayıt dışı (off-the-record) olarak Kanuni'den cidden üst düzey bir yetkiliyle görüştüm, Kanuni hakkında demediğini bırakmadı, o adamın söylediklerini buraya yazsam dava yerimAdam bana Kanuni'nin üretim bantlarını, montaj yapanların yetersizliğini, firma mentalitesini ayrıntılarıyla anlattı; ki bunları söyleyen alelade bir servis olsa bir gram ciddiye almazdım.
sen ingilizmisin(off the record).kardeşim bırakın bu şunla görüştüm şöyle dedi palavra larını.ben seni kanuni yazan her forumda karalama kampanyasının içinde görüyorum.siz ne kadar çatlasanızda kanuni türkiyede en çok satan marka yani bir numara yani (number one (ingilizler anlasındiye))
olcan138' Alıntı:Daha sonraki günlerde Tiger'la aldığımız yolları uzatmaya başladıkça artan hız değerleri de gelmeye başladı. Düz yolda Tiger alışılmışın dışında bir hıza çıktığınızı hissettirmeden ve çok da uğraşmadan 140-150 km/h gibi hızlara ulaşıyor. Bu hıza çıktığınızı ise titremesi rahatsız eden gidondan anlıyorsunuz. Her hızda ve her devirde var olan vibrasyon özellikle yüksek hızlarda verdiği rahatsızlığı artırarak dayanılmaz bir el bırakma isteğini de beraberinde getiriyor. Titreşimli dediğim kardeşi Enduro'dan sonra Tiger bu hızlarda titreşim nedir gösteriyor ve Enduro 200'ün titreşimini arattırıyordu. Ama hız sınırları içerisinde keyifli bir yolculukta, bu derece rahatsızlık hissetmeden ani hızlanma ve sollamalarda ise son derece rahatça altınızdaki gücü kullanarak seyredebiliyorsunuz.