3. MOTOFEST08 Yalova Festival Fotoları

Organizasyon kötüydü.Arkadaşlık ortamı idare etti.O da olmasa koca bir "0" dı festival.Organizatörler kimseye babalanıp tehdit mehdit abuk subuk işler yapmasınlar, en basitinden kafalarını ellerinin arasına alıp bi şunu sorsunlar kendilerine: İnsanlar geçen sene için niye iyi dediler de, bu sene için neden kötü dediler ?

Ha "kardeş çık sen daha iyisini yap yapabiliyosan" diyenler olabilir.Benim öyle bir iddiam yok ki.Merak ettim geldim.En basitinden aktiviteler arasında bungie jumping olacağı yazıyordu, yoktu festivalde(veya ben göremedim).Yapamayacaksanız yazmayın bu kadar basit.İnsanlarda boş beklenti yaratmak sadece ve sadece kötü geri bilidirim almanıza sebep olur.

Son düzenleme:

GKN

demagoji yapmayalım, ısrarla alıntı yapmıyorum ortaya konuşuyorum..
gerenk yok:cherry:
işin özü şu;BURASI MOTOSİKLET.NET YA SEV YA TERKET...

ben orada idim çok süperdi sabah maviş beach te herkes orada idi ben motorla gelemedim ama atv kiraladım gezdim arkadaşın yazlığı vardı allahtan bi bucuk gün güzel bi anı idi :) (Bu arada iLk festivala gidişim artı onca motoru bi arada ilk defa gördüm gözlerim bayam etti ALLAHA ŞÜKÜR ) Derkunt abi seni gördüm siteki resminden tanıdım daha doğrusu sakalından çok sert bakıyodun diye gelipte selam veremedim kardeşinin ksurunu bakmazsan seviniirim :(

ne garip insanlarız..
festival festival dedik patladık
şimdi sitede sorun yaratma peşindeyiz..
arkadaşım öncelikle sen busitede bu klüpte arayamassın sorunu, Sitemizin yaptığı bir organizasyon değildir, Sitemiz herhangi bir sorumluluk almamıştır..
yalova motosiklet klübü bağzı gruplarla organize olmuş ve böyle bir festival düzenlemiş, bizde mt nin üyeleri olara kendi içimizde(üyeler) bi oluşuma gittik ve bir arada olalım dedik..
kim buna yanaştı?
alper arkadaşımız öncelikle bir başlık açtı, katılanlar gelenler gidenler diye
sonrasında cuma ve cumartesi günü için birlikte gidelim dedik..
kaç kişi adını yazdırdı? yada yazdıran kaç kişi geldi..
biz motosiklet.net olarak festival alanında sadece üyeler olarak bi katılım gösterdik arkadaşlar..
tmm bizimde adminimiz var ama birçoğumuzun bildiği gibi bu hafta sonu kendisi dünya evine giriyor ve oldukça yoğun bir dönemle, ki buna karşn geldi alanda bizi ziyaret etti..
mt yi gelip bulamadık diyenlere, eğer orda 50 kişi isek mt den en az 35 imizde mt tshirtleri vardı, makinalarımızı yan yana çektik, tüm gün bahsettiğiniz garip klüplerden gelenlerle karşılılşı egzoz yarıştırdık
mt istanbul naraları havada uçuştu..
ki, çadır alanımız ortadaki etkinlik alanının girişindeydi
görmemeni imkanı yok ama ne demiş atalarımız, görmeye göz gerek köre ne gerek..
başka klüplerin düzenine birliğine özenebilirsiniz, hoşunuza gidebilir sorun deil
herkezin beyenisi görüşü ayrıdır, o zaman MT nin forumunda onları öveceğinize
onların forumunda Mt yi kötüleyin..
biz bu klübe gönül verdik, tek kişi de olsam giyerdim tshirt üümü, lastiği patlatana kadar yakar MT burda derdim, ki yaptım..
polemik değil tartıştığım, kimse burdan menfaat almıyor, belkide kendinden veriyor ama bu iş gönül meselesi..
gelelim festivale, tmm ii deildi, organizasyonda eksiklikler vardı vs.. umarım tecrübe olur ve daha iyilerini görürüz..
ama sonuçta bir festivaldi, dostların bir arada olması bile yetti..
pazat günü öğleden sonra bir tek bizler ordaydık
sesten şikayet edenler olmuş..
nedir arkadaşım, otele tatile gittinizdde önünüzde gazmı çektik?
festival festival, motosiklet festivali..
saat 2 dede gaz çekeriz, 5 tede teker yaparız, mesele eğlenmek deilmi?
ki bunu diyen kim allah aşkına? aynada kendine bakıp biraz empati yapsın..
mersin motosiklet klübünü başkanı olan abimiz, amcamız (ismini hatırlayamadım) çok şeker bi amcaız hemde, 60 yaşlarında ve hepmizden rica edip egzozlarımızın ateş atışını, redline sesini videoya kaydetti ve sanki bir dünyanın en ünlü opera grubunu dinler gibi mutluluk ve saygıyla dinledi.. yüzündeki gülümseme haala aklımdan gitmiyor, kendi fazer ına yaptırdığı özel egzozları görmeliydiniz..
şimdi biz gençlermi uyuyamadık ses oldu diye şikayet ediyoruz??
yapmayın arkadaşlar, başka şeylere takın kafanızı..
bir daha festival olsun, gene gidicez, gene gaz çekicez, gene ayakta kalıcaz, gene çadırda kalıcaz, gene kirlenicez, gene ses yapıcaz...
nedenmi?
neden diyenlere 2 sorum..
motosiklet tutkunu kimdir?
eğlence nedir?
1. sinin cevabı benden; adrenalini ve özgürlüğü damarlarında yaşayan kişidir motorize..
2. si ise tamamen hayal güzünüzle sınırlı, o gece benim eğlence anlayışım gece 3 te helyumu çekip canavarı anlatmak üstünede lastiğimi bitirmek istemiş.. bunlarla sınırlı kaldığına şükredelim..

:farao::farao::farao::farao::farao::farao:

arkadaşım o lastigi ben söküp takıcam .. dimi .. niye yakıyosun . allahallah yaaa

festival nasıldı iymidi kötümüydü şunu yaptık bunu yaptık diye anlatmayua gerek kalmamış .. anlattı işte kardeşim..

ya herşeyi anlıyorum da mt ortada yoktu diyenleri anlamıyorum .. grup olamadı diyenleri anlamıyorum ..

ya dostlar bende ordaydım .. bu kadar resim çekilmiş mt orda yoktu diyebilirmi kimse..

biz oraya geldigimizde .. kayıt yapan elamanlar bizi mt standına kadar götürdü.. ki gerek bile toktu .. gireişte ilk gzüme çarpan uçanteneke oldu . sonra bizim çocukların motorunu gördüm .. sonrada digerleri beni gördü .. yerleştık

gittik dolaştık . kah kamp alanındaydık kah sealedeydik . denize gittik kampa döndük . gaz çekenlere egzostla karşılık verdik .. çünkü bu festival motosiklet festivali. bunlar çok dogal şeyler .. insanlar oraya eglenmeye birlik olmaya gittiler .. gece 8 de yatıp sabah 8 de kalmaya degil... gece 5 te yatıp 8 de kalktık . ne yorgunduk nede bitkin ..

gkn ın dedigine katılıyorum .. tequ ve lofta da ayrıca teşekkür ediyorum .. düşünün ki aklımıza gelenlerin yarısını bile yapamadık

gkn kardeşim senden bidaha helyumlu balonla karadeniz fırtınasını soyleticem .. böyle bişey olamaz kardeşim ...:queen::queen:

arkadaşlar sitemizin pankartını alan arkadaşa ulaşamadığımız için pankart asamadık bu yüzden gelen arkadaşlardan özür dileriz::utangac:

ben oraya A4 kağıdına motosiklet.net diye yazmıştım ama kimse görmedi demekki :p

ben orda sana agresif hiçbirşey söylemedim.Muhattap bile olmadık biliyorsun.Benden bu akşam çok neşeli şeyler çıkacak ki ben sürekli neşeli bir insanım..Yazmam gerek yerlere de yazmamı engellemez neşeli bi şahıs olmam..

şu dalgaları bi dindirelim artık gerek yok bööle şeylere hepberaber gittik eğlendik döndük işte

Bırak laf yetiştirmeyi şu topiği tamamla :mrgreen:

he walla yaa

herkezin beyenisi görüşü ayrıdır, o zaman MT nin forumunda onları öveceğinize
onların forumunda Mt yi kötüleyin..

anlından öpüyorum gökhan. denilecek en güsel şeyi söölemişsin:rendeer:

onu bunu geçinde iki kişi gördüm hayal meyal .. kucakdansı yapıyolardı kimdi onlar .. ((((((:)

GKN

jesse yavrum, seviyorum seni kardeşim..
bu bi gruplaşma deil, bizde bu site sayesinde tanıştıki, bizde adrenalini damarlarımızda yaşamak için kaynaştık..
sokakta sağa şekmiş olarak gördüğümüz motosikletçinin bile durup bi sıkıntısı olup olmadığnı soran biz motoriza tayfa, burda birbirimize taş atmaya mt ye taş atmaya çalışırsak olmaz..
yenen tas a edilmez..

Gazlama len benzın olmuş 3.60 ytl

senin motür dahala benzinlemi çalışıo laa =)) tüp taktırdık biz :D

jesse yavrum, seviyorum seni kardeşim..
bu bi gruplaşma deil, bizde bu site sayesinde tanıştıki, bizde adrenalini damarlarımızda yaşamak için kaynaştık..
sokakta sağa şekmiş olarak gördüğümüz motosikletçinin bile durup bi sıkıntısı olup olmadığnı soran biz motoriza tayfa, burda birbirimize taş atmaya mt ye taş atmaya çalışırsak olmaz..
yenen tas a edilmez..

olüm motor fan aççak şimdi yavaş laa =)

gkn valla senin sonunu pek iyi görmüyorum bune önüne gelen öpüyo :queen:

ben hergün öpüyorum .. çok iyi öperim . gkn beni öper ben gkn ı öperim .. sabah kahvaltı getirirm yatagına kadar .. niye ????? çünkü saglam kahvaltı saglam gazcı adam için vitamin kalsüyum azot nos ve oktan içerir:cat::rendeer:

öperim .... :queen:

Hem o herkese öptürmez..Sınırlıdır.. max.100-150 kişi.. :p

GKN

GKN googleden mi alıosun lan bu lafları :p

kanka ben orda bi takım yatak bi lastik harcadıysam bir burdayız demek için, 2 kuruşluk laflarla karalanmasın dimi:cat:

gkn valla senin sonunu pek iyi görmüyorum bune önüne gelen öpüyo :queen:

ne var yani, öpüşmek ayıpmı? sen onu burakta çadırın kapısıdna bilet kesiyodu jess benim için görmedinmi:p

Hem o herkese öptürmez..Sınırlıdır.. max.100-150 kişi.. :p

eğer yataklar ve lastik için ödenek bulamassam, kapasite arttırımına gidicez :p:mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar