arkadaşım sen bunları çok beenmişsin ama sabahın dördünde bunlar bi yanlış anlaşılmadan dolayı kavgaya başladılar ve ben sadece ayırayım derken bende gidiyodum gümbürtüye evet o çok iyi dediğin BlackWolves MC olayı başlattı arada ben ve bursalı bi arkadaşta birkaç darbe yedik ama onların seviyesine inmektense ordan uzaklaşmak daha mantıklı geldi ve ondan sonra gördüm ki baltayı zinciri sopayı kapan geliyo dolayısıyla bu grup benim için tam birbozuntu kendilerini ıspatlamaya çalışan işe yaramaz adamların grubu.pazar sabah dikat etiğisen onlardan iz bile yoktu hepsi gece kaybolmuş nedense.
sonuç olarak geçen seneye göre organizasyon biraz daha iyidi biz kendimizce çok ta güzel eleniyoduk taaki o kavgalar başlayana kadar ama olsun kimleri ne olduğu çıktı ortaya.
Normalde site motorcusu olmadığımdan, forumlara yazı yazmayı yıllar önce bırakmış birisi olarak şimdi burada densiz bir kişinin densiz ve bilinçsiz bir lafı yüzünden bana söz hakkı doğduğunu düşünüyorum.
Bu sabir fikirli ve densiz kişinin olaylara neden taraflı gittiğini bilmiyorum ama sadece şuna açıklık getiricem.Blackwolves MC başlattı diyor.Peki densiz kişi sen blackwolvesin sabaha kadar kendi çadırlarının etrafında eğlendiğini sabah oluncada yalovayı gezmek için erkenden gittiklerini duymamış olabilirsin.Ben sadece cahil cesareti derim buna.baltayı sopayı kapan gelmiş diyorsunda kimlerin kavgaya girdiğini göremiyecek kadar kafan iyiymiş sanırım.Bu kendini ispatlamaya çalışan dediğin adamların arasında mühendisler banka yöneticileri avukatlar doktorlar var.Sen bilip bilmeden ne konusuyorsun.Sen birisine gidip bu blackwolves neyin nesidir diye sordunmu.Nedense bu blackwolves düşmanlığı aranızda bulunan ve herkes tarafından çok sevilen hakan abinin organize ettiği bir etkinliktede ortaya çıktı.Oraya uzun uzun girmeyecem Hakan abimiz gereken cevabı vermişti orada.Şimdi dönelim konuya.Diyorki Blackwolves kavgayı başlattı.Bende diyorumki blackwolves orada değildi.Diğer kişilerinde festivali yönetebilmek için 4 gündür uyumadıklarından onlarında ayakta durup ellerinde baltalarla sopalarla koşmaları bana abes geliyor.Uzun uzadıya savuncak değilimde birşeyi çünkü saçma çünkü komik.Çocukla çocuk olmam.Eğer merak ettiğiniz bir şey varsa alperde beni çok iyi tanır keza hakan abinizde.Bence sen atıp tutmadan önce ağzından çıkan lafların kime nasıl gideceğini bir düşün taşın.Bilip bilmeden konusuyorsun çocukluğuna veriyorum.Ben sana o festivale bağımsız olarak yada çok sevdiğiniz gruplarla birlikte takılan bazı dallamaların yaptıklarını anlatmaya kalkarsam formunuzun disk kapasitesi zorlanır.Sonucta mt üye sayısı olarak türkiyedeki en kalabalık motosiklet sitesi.Eyvallah güzel.Ama bu demek değilki MT dört dörtlük.önce iğneyi kendinize sonra çuvaldızı naparsanız yapın.Ve bilmeyenler için bir şey söyliyeyim.Sizin forum kurallarınız olduğu kadarda bizim yaşam kurallarımız vardır.Ve biz motorumuzu arkadaş bulmak için araç yapmayız.
Ve genel olarak şunu söylemek istiyorum ben bu festivalde şunu gördüm.
1-Biz hala motosiklet kültürüne sahip olamamışız.Bu gidişlede zor.
2-Ben o festivalde %30 motosiklet sevdalısı %70 şımarık ukala zengin kültürsüz ve görgüsüz motor sahibi gördüm.
2-Bir rekor denemesi yapıldı.1300 kusur motor yola çıktı.400-500 tanesi alanda kaldı.??
3-Sürüş esnasında özellikle ss kullanan kişiler grubun ortasından gazlayıp en öne geçmeye çalıştılar.başkalarını aynalarına carpa carpa.O beğenmediğiniz grubun önündeki kişiler binlerce cc'lik makineleri ile 20-40 km ile gittiler.
4-Hala başka motosiklet kullananlara saygımız yok.
5-Festival alanına gelen dar yolda yarıs yapıp virajlarda sollamaya kalkan karşıdan gelen kişileri zor durumda bırakan şerefsiz evlatları kim??
Ha sonuçta ne olacak! Gelecek sene yine marmoka gidilecek.Yine yalovadaki festivale gidilecek, eğlenenler eğlenemeyecek yada tam tersi olacak.Bir ihtimal birbirleri hakkında atıp tutan kişiler tanışacak dost olucak.Burada yazılan herşey yazıldığı ile kalacak.