3. MOTOFEST08 Yalova Festival Fotoları

Kim teker yaktı ise, kim çuvala kum doldurma yarışmasına girdiyse, gecenin 4 ünde vorn vorn motorlarını bağırttı ise ben oradan kaçtım o gruplardan uzak durdum, MT topluluğuda bunu yaptıysa motokolikler gibi, benim sizleri bulamamam çok doğal :pale: Ayrıca patchli sürücüler dediklerinizi de ben çok beğendim şahsen. Özellikle de Macho Kings grubu devamlı davet ettiler muhabbetlerine bizi. Dolayısı ile MT sürücüleri ile neden bi türlü tanışamadığımız gerçeği de ortaya çıktı :)
MT bunu 1 kere 5 dklik bir sürede yaptı ve gitti.Sadece Çapırcıları susturmak için..Başta sustular ama biz nerden bilebilirdik hemen gaza geleceklerini :p
Tequ, şapkanın üzerine yattım ama kusura bakma. Ben Yusuf'un zanettimdi.
Rica ederim giden gitti artık :p
tequ bende senin ustune yattım ama kusura bakmadın inşallah (((:) seni adriana lima sandım :mrgreen:
Rica ederim giden gitti artık :queen: :p
arkadaşlar sizde olaylara gazla gitmeyin yaw
sonuçta hepimiz motor sevdalısı insanlarız
görüşlerimizi paylaşıyoruz sonuçta sakin olalım lütfen
genel anlamda güldük eğlendik bazı verilen sözler dışında yapılmayanlar yada yapılamayanlar oldu onada tepkimizi yazzarak verdik bence
inş. seneye daha güzel bir organizasyon olur
yannış anlama olduysada kusuruma bakmayın
Nereye gazla gitme yaw ? MTyi beğenmeyip Mc sempatizanı olanlar gitsin onların forumunda takılsın.Burda saçma sapan yazıpta insanların sinirini bozmasın..

lem benim üstüme yatanlar çıkın ortaya isimlerinizi toplucam:)
Alper ben yatamadım:pale:Bi ara gelsen de yatsam geri gitsen ? :p
ilk atlayan loft son atlayan valentino rossi .. artık gelip geçenin hesabını sen yap (:) ama kurşun kalemle not alma sana bi dolma kalem lazım .. bide kagıt vabrikası hihihihihihi :D :D :D
Efendi sandığım Mod olacak adam bile en son 10 mtre yükselip atladı :p

Son düzenleme:
alper üstüne ne zıpladık haaa :queen: senin kadar benimde bağırsaklarım çıktı valla. :queen:

Kim teker yaktı ise, kim çuvala kum doldurma yarışmasına girdiyse, gecenin 4 ünde vorn vorn motorlarını bağırttı ise ben oradan kaçtım o gruplardan uzak durdum, MT topluluğuda bunu yaptıysa motokolikler gibi, benim sizleri bulamamam çok doğal :pale: Ayrıca patchli sürücüler dediklerinizi de ben çok beğendim şahsen. Özellikle de Macho Kings grubu devamlı davet ettiler muhabbetlerine bizi. Dolayısı ile MT sürücüleri ile neden bi türlü tanışamadığımız gerçeği de ortaya çıktı :)

Sizce tanışamamamızın sebepleri bunlar yani..
Oysa bende o festivaldeydim..
MT gece 4 lerde hiç vorn vorn diye motor bağırtmadı..
MT gece çadırda sevişenler var diye Baltasına sarılıp kavga etmedi.. (Evet gerçek Balta)
Akşam çok gürültü yaptınız diye sabahın 7 sinde birilerine küfürler yağdıranlarda MT'den değildi..
MT köfte sırasında bekleyenlerin önüne dayı dayı girip sırayı bozmadı..
MT Sadece Cumartesi gecesi Lastik yakti ki MT bunu yapınca motorunu kapan alana geldi.. (Çokta güzel oldu :))
MT yine Cumartesi gecesi çadır kazıklarını yerinden çıkarıp birbirinin üzerine yürüyen , kavga eden grup değildi..
MT olay anında tüm ekip toparlanıp bu saçmalığı çekirdek çitleyerek ve kınayarak izledi.. (Fotoğraflarıda var yüklerlerse görürsünüz :wiinkk:)

Başka gruplar size hoş gelmiş olabilir.. O zaman gider onlarla takılırsınız.. Ama saçma sapan şeyleri "MT ile birlikte olamamanıza" sebep gösteremezsiniz.. MT kendi içinde ya da başka gruplardan herhangi biri ile en ufak sorun yaşamadan eğlenip geri döndü.. Kıyıda köşede kalmanızı MT'ye mal etmeniz yersiz olmuş..

:cat:
MT gece çadırda sevişenler var diye Baltasına sarılıp kavga etmedi.. (Evet gerçek Balta)
Akşam çok gürültü yaptınız diye sabahın 7 sinde birilerine küfürler yağdıranlarda MT'den değildi..
MT Sadece Cumartesi gecesi Lastik yakti ki MT bunu yapınca motorunu kapan alana geldi.. (Çokta güzel oldu :))
MT yine Cumartesi gecesi çadır kazıklarını yerinden çıkarıp birbirinin üzerine yürüyen , kavga eden grup değildi..
MT olay anında tüm ekip toparlanıp bu saçmalığı çekirdek çitleyerek ve kınayarak izledi.. (Fotoğraflarıda var yüklerlerse görürsünüz :wiinkk:)

Başka gruplar size hoş gelmiş olabilir.. O zaman gider onlarla takılırsınız.. Ama saçma sapan şeyleri "MT ile birlikte olamamanıza" sebep gösteremezsiniz.. MT kendi içinde ya da başka gruplardan herhangi biri ile en ufak sorun yaşamadan eğlenip geri döndü.. Kıyıda köşede kalmanızı MT'ye mal etmeniz yersiz olmuş..

arkadaşıma katılıyorum..grup kendini bilmeden içip sağa sola salça olmak değil.kavga esnasında herkes bilinçli davranıp MT arkadaşlarımızı uzak tuttuk.herkes kendinden çok arkadaşını düşündü.(bir ara kavganın ortasında kalır gibi oldum 4-5 ark beni çıkarmaya gelmiş) grup-dostluk-kardeşlik budur.yeri geldi bizde gülmekten karnımız ağrıdı,yeri geldi birbirimize yardım ettik VS...MT bir arkadaşım cadırsız geldi onunla çadırımı paylaştım.grup gecenin 5inde gaz açmak,sabaha kadar bağırmak,bacımıza bakmak,bel altı konuşmaksa ben grupla takılmayayım.her yere tek giderim.tersini düşünenler varsa öle gruplara katılsın.biz öle değiliz neyazık ki.daha çok şey yazarımda işteyim şuan

MC guruplarini burdan tebrik ediyorum , gercekten en duzgun surusu ve gurup ruhunu onlar bize gosterdi . MT nin sesi cikmaz iken onlar hep grup halinde dolastilar. Cok guzel ornek oldular. Kutlarim sizi

arkadaşım sen bunları çok beenmişsin ama sabahın dördünde bunlar bi yanlış anlaşılmadan dolayı kavgaya başladılar ve ben sadece ayırayım derken bende gidiyodum gümbürtüye evet o çok iyi dediğin BlackWolves MC olayı başlattı arada ben ve bursalı bi arkadaşta birkaç darbe yedik ama onların seviyesine inmektense ordan uzaklaşmak daha mantıklı geldi ve ondan sonra gördüm ki baltayı zinciri sopayı kapan geliyo dolayısıyla bu grup benim için tam birbozuntu kendilerini ıspatlamaya çalışan işe yaramaz adamların grubu.pazar sabah dikat etiğisen onlardan iz bile yoktu hepsi gece kaybolmuş nedense.

sonuç olarak geçen seneye göre organizasyon biraz daha iyidi biz kendimizce çok ta güzel eleniyoduk taaki o kavgalar başlayana kadar ama olsun kimleri ne olduğu çıktı ortaya.

Super Moderator
işte resimler geldi millet

tarzan rıfkıda aramızdaydı hemen belgeledim:mrgreen::queen::queen:

Moderatör tarafında düzenlendi:
:cat:

arkadaşıma katılıyorum..grup kendini bilmeden içip sağa sola salça olmak değil.kavga esnasında herkes bilinçli davranıp MT arkadaşlarımızı uzak tuttuk.herkes kendinden çok arkadaşını düşündü.(bir ara kavganın ortasında kalır gibi oldum 4-5 ark beni çıkarmaya gelmiş) grup-dostluk-kardeşlik budur.yeri geldi bizde gülmekten karnımız ağrıdı,yeri geldi birbirimize yardım ettik VS...MT bir arkadaşım cadırsız geldi onunla çadırımı paylaştım.grup gecenin 5inde gaz açmak,sabaha kadar bağırmak,bacımıza bakmak,bel altı konuşmaksa ben grupla takılmayayım.her yere tek giderim.tersini düşünenler varsa öle gruplara katılsın.biz öle değiliz neyazık ki.daha çok şey yazarımda işteyim şuan

aferin sana mesut ta o kavganın ortasında senin ne işin var hadi ben adamları ayırayım derken dört kişi beni tutup kenara çekti ama iyiki bursalı arkadaşlar görmüş gelip çıkardılar beni yoksam o BlackWolves zanedersem 20 kişi birden üstümden geçerlerdi ama iyiki beni sevenlerde varmış ki ucuz kurtulduk:cherry:

festival degerli mt üyeleri ile çok çok çok güzel geçti saygılı, kavgasız, seviyeli dolu dolu bir hafta sonu yaşadık hepbirlikte orda tüm mtyi bir araya toplayan ve sürekli ortada dolaşıp tek tek hepimizle sohbet edip ilgilenen çok değerli dostumuz alper_time ve orda güzel vakit geçirmemizi saglıyan bi çogu ile yeni tanıştıgım tüm mtli dostlarıma teşekkür etmek istiyorum
festival biz eglenmeyi bildiğimiz için güzeldi :bounce:

festival degerli mt üyeleri ile çok çok çok güzel geçti saygılı, kavgasız, seviyeli dolu dolu bir hafta sonu yaşadık hepbirlikte orda tüm mtyi bir araya toplayan ve sürekli ortada dolaşıp tek tek hepimizle sohbet edip ilgilenen çok değerli dostumuz alper_time ve orda güzel vakit geçirmemizi saglıyan bi çogu ile yeni tanıştıgım tüm mtli dostlarıma teşekkür etmek istiyorum
festival biz eglenmeyi bildiğimiz için güzeldi :bounce:

senin konuşmaya hiç hakkın yok ilk başta benim polarlı eşofman üstünün nerde olduğunun hesabını ver:p:p

aferin sana mesut ta o kavganın ortasında senin ne işin var hadi ben adamları ayırayım derken dört kişi beni tutup kenara çekti ama iyiki bursalı arkadaşlar görmüş gelip çıkardılar beni yoksam o BlackWolves zanedersem 20 kişi birden üstümden geçerlerdi ama iyiki beni sevenlerde varmış ki ucuz kurtulduk:cherry:

tartışma başladığında(itişme kakışma) gözümün önünden tanıdık bir sima geçti.tabi sn. kadar an meselesi gibi.acaba tanıdık biri var mı diye kavganın ortasına gittim.demek ki tanıdık sima sendin.fakat kavganın ortasında gözlerim tanıdık birini ararken seni hiç farkemedim.zaten MT'den arkadaşlar gelip çektiler beni.sonrada uzaktan izledim.seni hiç göremedim.eğer görseydim ve ciddi olarak sana bişey olsaydı yalovayı yığardım oraya :bounce:

Tequ

Bırak facebook u fotolarla doldurmayı da rapidle sende artık...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Blackwolves grubunu beğendim diye hiç bir kelime kullanmadım, beğendiğim dediklerim tekrar edeyim ,Macho Kings, Raptor rider ve kırıklardı. Kavgayı ben görmedim karışmadım, gece yarısından sonra milleti uyutmayanlardan hoşlanmadım, sabahın 7 sinde bangır bangır müzik çalıp çadırımda beni zıplatanları da hiç beğenmedim. Eğer bunları MT üyeleri yaptıysa zaten benim yerim burası değil. Bir kişiyi suçlamak kolaydır ancak delillerinin sağlam olması gerekir. Önceki mesajlarımı oku istersen, bir insanı söylemediği sözlerle suçluyorsun ve ayrıca ağız dalaşına girmek en nefret ettiğim şeydir. Bir bayrak altında toplanmak çok mu zordu, farkedilmediniz arkadaşlar bir grup olarak; dolayısı ile benim sizi bulamamdan daha anlaşılır bir şey yok. Ben festivalde iyi eğlendim kıyıda köşede de kalmadım bir sürü insanla tanıştım ama maalesef MT üyelerinden hiç kimse ile tanışamadım, zaten bu tür muhabbetler bir kişiyi tanımadan sözlerini yeterince değerlendirmeden yapılıyorsa da iyiki de tanışmadık...

Blackwolves grubunu beğendim diye hiç bir kelime kullanmadım, beğendiğim dediklerim tekrar edeyim ,Macho Kings, Raptor rider ve kırıklardı. Kavgayı ben görmedim karışmadım, gece yarısından sonra milleti uyutmayanlardan hoşlanmadım, sabahın 7 sinde bangır bangır müzik çalıp çadırımda beni zıplatanları da hiç beğenmedim. Eğer bunları MT üyeleri yaptıysa zaten benim yerim burası değil. Bir kişiyi suçlamak kolaydır ancak delillerinin sağlam olması gerekir. Önceki mesajlarımı oku istersen, bir insanı söylemediği sözlerle suçluyorsun ve ayrıca ağız dalaşına girmek en nefret ettiğim şeydir. Bir bayrak altında toplanmak çok mu zordu, farkedilmediniz arkadaşlar bir grup olarak; dolayısı ile benim sizi bulamamdan daha anlaşılır bir şey yok. Ben festivalde iyi eğlendim kıyıda köşede de kalmadım bir sürü insanla tanıştım ama maalesef MT üyelerinden hiç kimse ile tanışamadım, zaten bu tür muhabbetler bir kişiyi tanımadan sözlerini yeterince değerlendirmeden yapılıyorsa da iyiki de tanışmadık...

arkadaşım ne laf dalaşı yapıcam nede sözü uzatıcam.sabahın 7sinde çıkan kavgada ben işe gitmek üzere ayaktaydım ve herşeyi gördüm beğendiğim dediğin (beğendiğim dediklerim tekrar edeyim ,Macho Kings, Raptor rider ve kırıklardı. ) bu grupların arasından birisi yüzünden oldu.bilmem anlatabildim mi:silent: ayrıca organizasyonun içinde olduğum için bu beğendiğin gruplardan uzak tutun bize onlardan uzak yerden yer ayırın diye bir çok teL konuşmasına şahit oldum.:cat:

MT sürücüleri (bu ne anlama geliyorsa) ile tanışamamanızın gerçek nedenleri arasında MT nin ortak olduğu hiç bir durum yok..
Alın işte herkes ayrı bir olay anlatıyor.. Festivalde öne çıkan durumlar bunlardı..
MT bunların hiçbirini yapmadığı için "farkedilemedi" oldu..
Ve siz hala "eğer bunları MT grubu bunları yaptıysa" gibi sözler yazabiliyorsunuz..
Yapsaydık bizide farkederdiniz..
Ama biz farkedilmek derdi yerine muhabbetin ve eğlencenin dibine vurduk..
Neyse sorun yok.. Uzatmanında alemi yok..
Orada olan aklı selim herkes örnek grupları tanıdı..
Tanışmadığımıza çok sevindim..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar