3. MOTOFEST08 Yalova Festival Fotoları

Motorculuk sizlerle prıl prıl gençlerle güzel zaten bende gençimde geceler hariç 30 yaşındayım daha. Ben tüm motor kulup ve kuruluşlarındayım her orgazinasyondayım sizlerle her yede beraber olmak çok güzel sizler bu güzelliklere renk ve ahenk katıyorsunuz.

Tüm motorcuları seven "derkunt"

Üç kişi gittik oradaki dostlarla 23 kişilik bir grup olduk Tüm motorcular kardeş ve dosttur.
derkunt
Evet yan masada oturuyoduk bizde cumartesi gündüz avatardan tanıdım... ama dikkat ettim yaklaşık 1.30 kadar uyudunuz sandayede :queen::queen: sizin gibi insanları gençlerin arasında görmek güzeldi... bizde bigün böyle genç kalabilir festivallere katılırız inşallah...

5000 motorluk rekor kırıldı mı?
Hayır kırılmadı zaten 1000 motor bile yoktu sanırım tam rakam yakında açıklanır..

derkunt abi ye paylaşımı için teşekkür ederim güzel bir festival olmuş emeği geçen herkez sağolsun.
Geliboluda programlarım dolayısıyla katılamadım tüm motosiklet sevelere kardeşlik dolu nice motofestivaller dilerim.......

Evet yan masada oturuyoduk bizde cumartesi gündüz avatardan tanıdım... ama dikkat ettim yaklaşık 1.30 kadar uyudunuz sandayede :queen::queen: sizin gibi insanları gençlerin arasında görmek güzeldi... bizde bigün böyle genç kalabilir festivallere katılırız inşallah...

İhşallah sizlerde benimgibi tüm insanları seven bir motorcu olursunuz. Çadır getirmeyi unutan bir çifte çadırımı verdim ve ben geceyi Jandarmalarla ateş başında laflayarak geçirdim o nedenle gündüz iskemlede biraz kestirdim.

Ustadım yan masamızdaydın gelmeyi dusundum tanısmak icin ama yeni bir cift arkadamısızla yeni tanısmıstık. onlarla sohbet ederken kalktınız.
insallah baska sefere.
İnsanın ruhu genc olsun siz bosverin geceleri :wiinkk:

Keşke gelseydiniz tanışır konuşurduk. Uykuda boşa geçen zamandan çok çok değerli oludu sohbetiniz benim için

Son düzenleme:
ben bir tek croner - metehanı gördüm bunlarda resimler

Hayır kırılmadı zaten 1000 motor bile yoktu sanırım tam rakam yakında açıklanır..

yaklaşık 700 motor dediler biz çıkarken

Son düzenleme:
Super Moderator
bnde gittim ama bizim siteden kimseye rastlayamadım :( çok kötü çookkkk...

tebrik ederim büşra nası görmedin bizi hayret:cat::queen:
organizasyon beklenildiği üzere iyi değildi malumunuz ama genede biz MT dostları ve motorcu dostlarıyla eğlenmesini bildik
katılım gösteren tüm motorcu dostlara teşekkürler
5000 motorluk dünya rekoru denemesine gelince organizasyonun bozukluğu burda da göz önüne çıktı
öncelikle hiç iyi tanıtım yapılamadığı için yalova ve çınarcıktaki hemen hemen hiç kimsenin bu organizasyondan haberi yoktu
adres soranlar iyi bilir:farao:
grup sürüşünü saat 14,00 da dendi baktılar o sıcakta kimse gelmiyor bu sefer saat 17:00 de yapılcak dediler
kasksız hiç kimse sürüşe alınmayacak dediler organizasyon sorumlularının hiçbirinde kask yoktu :farao:
sonuç olarak patron grubu önünden geçerken tek tek saymıştır ve sayı 233 dür:farao:
ancak sayı olarak 950--1450 -- 700 gibi rakamlar dolaşıyor haberiniz olsun
şimdi bazı arkadaşlar böle büyük organizasyonlarda bu tür şeler olur felan diyecekler eminim
kabul edilebilir belki ama şöle yapcaz böle olcak diyerek kimse atıp tutmayacak o zaman
ben bangijump düşünüyordum ama yoktu göya bu tür etkinlikde olcaktı
sözün özü bana göre tam bir fiyasko organizasyondu patch takmakla büyük motor sürmekle olmuyo demek ki bu işler :farao:
festival alanında biralar ucuzdu allah için örnek bi bardak bira 3 ytl :cat:
şişe biraları sormadım ama kutu biralar 4 ytl idi:cat:
resimleride akşama doğru atacağım görüşmek üzere:cat:

:queen:bizleri yolda karşılayan playboy_77 ve arkadaşlarına,adana MT ye,İstanbul Mt ye ve kocaeli Mt ye yeni tanıştığım tüm arkadaşlara gelen gelemeyen herkeslerede teşekkürlerimi sunarım
ismini yazmadıklarım kıskançlık göstermesinler herkesi tek tek yazamayacağım:p
genede iyi eğlendik biz beaaa:queen:

Son düzenleme:
alper_tim demişki;
"şöle yapcaz böle olcak diyerek kimse atıp tutmayacak o zaman. sözün özü bana göre tam bir fiyasko organizasyondu patch takmakla büyük motor sürmekle olmuyo demek ki bu işler :farao: "

öncelikle seni yazma üslubundan ötürü kınayarak lafıma başlamak istiyorum. hayatında kaç kere festival adı altındaki oluşumlara katıldın, hayatında kaç kere toplu sürüş yaptın bilemiyorum ama yukarda alıntısını yaptığım cümleler hiç hoş olmayan laflardan ibaret !

eğer sen bu organizasyon "fiyasko" idi diyorsan, daha iyisini sen düzenle de görsün bütün motor camiası "festival" nasıl oluyormuş...

kısacası;

* kimse hiçbirşeyi ATIP-TUTMADI ! ama sen diyorsan ki; ben mutlu olmadım, olamadım... yeterince eğlenemedim... bu sadece seni ilgilendiren bu problemdir. kaldı ki orda bulunan 1000'lerce insanın tamamını çok mutlu edebilmek nerdeyse imkansız gibi birşeydir, çünkü herkesin beklentisi ve mutluluk anlayışı birbirinden farklıdır...

* organizasyon "festival" adı altında yapılan diğer organizasyonlara göre her bakımdan çok daha iyiydi (bunu zaten orada bulunan 100 kişiden 98'i söylüyor, sadece benim fikirlerim değil)

* birbiri ile bağdaştırdığın konular, birbirinden kel alaka konular bilmem farkındamısın? büyük motor sürmek ile PATCH'li olmanın hiç alakası olmasa gerekki, benim makinam 250cc ama bende senin o beğenmedin PATCH'li olanlardanım... ve bilmem şunu bilirmisin ama; sana göre PATCH denilen şey, senin için belki basit bir kumaş parçasıdır... ama bize göre bu iş böyle değildir! özellikle de PATCH kırmızı-beyaz ise hiç hiç hiç değildir, çünkü bizim için PATCH motorcunun namusudur. sen nasıl ki namusuna birisi dil uzatırsa deli olur yerinde duramazsın, aynı şey bizim içinde geçerlidir. Dolayısı ile "organizasyon fiyasko idi, yok efendim PATCH takmakla olmuyo bu işler" tarzındaki konuşmaların öncelikle festivali düzenleyen Göksel ER ve ekibine (yani BlackWolves MC ve YMSK'ya gider), sonrasında da bu gruplarla bağlantılı olan tüm KIRMIZI-BEYAZLI'lara giderki, o insanlarla birgün bir yerde karşılaşırsan şayet, bu tür cümleleri motosiklet.net gibi günde binlerce kişinin ziyaret ettiği, forum trafiği oldukça yüksek sanal ortamlarda sarfettiğin bu tür aşağılayıcı, karalayıcı ve tahrik edici cümlelerin sonucunda çok üzülürsün, canın çok sıkılır haberin olsun !!!

son diyeceğim de şudur,

bu mesaja alıntı yaparak tüm motosiklet.net camiası önünde PATCH'lileri yerin dibine sokmayı bildiğin gibi,
şimdide tüm PATCH'lilerden ÖZÜR DİLEYECEKSİN ve bundan sonrada dilinin kemiğine sahip çıkmayı BİLECEKSİN !!!

Gökhan AYAS
BlackWolves MC İstanbul - Prospect

Son düzenleme:
yaşasın MT...... :queen: bizi göremeyenlere diyecek laf bulamıyorum..bas bas bağırdık burdayız diye.cumt gece okadar lastik yaktık.koptuk.herkes başımıza toplandı.üzerimizde tişörtlerimiz ve şapkalarımız vardı hatta motorsikletlerimizde bile sticker'lar vardı.pes yani :queen:

alper_tim demişki;
"şöle yapcaz böle olcak diyerek kimse atıp tutmayacak o zaman. sözün özü bana göre tam bir fiyasko organizasyondu patch takmakla büyük motor sürmekle olmuyo demek ki bu işler :farao: "

öncelikle seni yazma üslubundan ötürü kınayarak lafıma başlamak istiyorum. hayatında kaç kere festival adı altındaki oluşumlara katıldın, hayatında kaç kere toplu sürüş yaptın bilemiyorum ama yukarda alıntısını yaptığım cümleler hiç hoş olmayan laflardan ibaret !

eğer sen bu organizasyon "fiyasko" idi diyorsan, daha iyisini sen düzenle de görsün bütün motor camiası "festival" nasıl oluyormuş...

kısacası;

* kimse hiçbirşeyi ATIP-TUTMADI ! ama sen diyorsan ki; ben mutlu olmadım, olamadım... yeterince eğlenemedim... bu sadece seni ilgilendiren bu problemdir. kaldı ki orda bulunan 1000'lerce insanın tamamını çok mutlu edebilmek nerdeyse imkansız gibi birşeydir, çünkü herkesin beklentisi ve mutluluk anlayışı birbirinden farklıdır...

* organizasyon "festival" adı altında yapılan diğer organizasyonlara göre her bakımdan çok daha iyiydi (bunu zaten orada bulunan 100 kişiden 98'i söylüyor, sadece benim fikirlerim değil)

* birbiri ile bağdaştırdığın konular, birbirinden kel alaka konular bilmem farkındamısın? büyük motor sürmek ile PATCH'li olmanın hiç alakası olmasa gerekki, benim makinam 250cc ama bende senin o beğenmedin PATCH'li olanlardanım... ve bilmem şunu bilirmisin ama; sana göre PATCH denilen şey, senin için belki basit bir kumaş parçasıdır... ama bize göre bu iş böyle değildir! özellikle de PATCH kırmızı-beyaz ise hiç hiç hiç değildir, çünkü bizim için PATCH motorcunun namusudur. sen nasıl ki namusuna birisi dil uzatırsa deli olur yerinde duramazsın, aynı şey bizim içinde geçerlidir. Dolayısı ile "organizasyon fiyasko idi, yok efendim PATCH takmakla olmuyo bu işler" tarzındaki konuşmaların öncelikle festivali düzenleyen Göksel ER ve ekibine (yani BlackWolves MC ve YMSK'ya gider), sonrasında da bu gruplarla bağlantılı olan tüm KIRMIZI-BEYAZLI'lara giderki, o insanlarla birgün bir yerde karşılaşırsan şayet, bu tür cümleleri motosiklet.net gibi günde binlerce kişinin ziyaret ettiği, forum trafiği oldukça yüksek sanal ortamlarda sarfettiğin bu tür aşağılayıcı, karalayıcı ve tahrik edici cümlelerin sonucunda çok üzülürsün, canın çok sıkılır haberin olsun !!!

son diyeceğim de şudur,

bu mesaja alıntı yaparak tüm motosiklet.net camiası önünde PATCH'lileri yerin dibine sokmayı bildiğin gibi,
şimdide tüm PATCH'lilerden ÖZÜR DİLEYECEKSİN ve bundan sonrada dilinin kemiğine sahip çıkmayı BİLECEKSİN !!!

Gökhan AYAS

Gökhan ÇOK Haklısın kardeşim

Bu festival benim açımdan çok enteresandı, bunca yıllık motosiklet sürücülüğümde karşılaşmadığım ne kadar fazla motor grubu(chopper) olduğunu gözlemledim. Çok cahilmişim megerse.
Bilhassa chopper /crusier model motosikletlerin ve gruplarının egemen olduğu festival sanki Türkiyede değilde ABD de gibiydi..
Hep filmlerde gördüğümüz , o görüntüsü modifiye edilmiş pırıl pırıl chopperlar ve uzunsaçlı, bol dövmeli , deri kıyafetli, sırtlarında kocaman nakışlı(bağlı oldukları grubun şekilleri)PATCH'leri sürücülerini görmek şaşırttı beni, İstanbulda bu tipde en fazla 20-30 motor ve motorcu vardır herhalde derken yüzlercesini bir arada gördüm gurur duydum. Türkler her şeyin daha iyisini yaparlar , baktım ki motosikletler ve kıyafetler süper, görünüşte ABD lileri geçmişiz ,ama filmlerde , belgesellerde gördüğümüz Amerikalı motor gruplarının gangaster ruhu yerine, bizimkilerin dosluğu, eğlenceleri ve keyifleri daha da yakışmış bu oluşumlara..
Karşılama kusursuzdu , kamp alanları özenle seçilmiş düz zeminde motorlar ve çadırlar için yerler ayrılmıştı, yemek ve içecek konusunda bir sıkıntı yoktu, fiyatlar ise gayet uygundu, keza stand açan dükkanlarda gayet yeterli idi.Yer seçimi konusunda bir başka başarıda orman ortamından çıkıp , deniz kenarında bulunan plajlara gitmek sadece bir kaç dakikamızı aldı.
Eğlence organizasyonu mükemmeldi , Grup Bultsuzluk Özlemi gecenin starı oldu.
Emek verilmiş , tüm festivallerden daha fazla katılımcıyı getirilmiş(benim gözlemimdir, cmtesi gecesi iğne atsan yere düşmüyordu),bu kadar katılıma rağmen organizasyonda bir bozukluk yoktu, BlackWolves MC ve YMSK'nü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Tüm motorları, motorsiklet guruplarını ve motorcuları seven Derkunt

Son düzenleme:
MC guruplarini burdan tebrik ediyorum , gercekten en duzgun surusu ve gurup ruhunu onlar bize gosterdi . MT nin sesi cikmaz iken onlar hep grup halinde dolastilar. Cok guzel ornek oldular. Kutlarim sizi

Gökhan ÇOK Haklısın kardeşim

Bu festival benim açımdan çok enteresandı, bunca yıllık motosiklet sürücülüğümde karşılaşmadığım ne kadar fazla motor grubu(chopper) olduğunu gözlemledim. Çok cahilmişim megerse.
Bilhassa chopper /crusier model motosikletlerin ve gruplarının egemen olduğu festival sanki Türkiyede değilde ABD de gibiydi..
Hep filmlerde gördüğümüz , o görüntüsü modifiye edilmiş pırıl pırıl chopperlar ve uzunsaçlı, bol dövmeli , deri kıyafetli, sırtlarında kocaman nakışlı(bağlı oldukları grubun şekilleri)PATCH'leri sürücülerini görmek şaşırttı beni, İstanbulda bu tipde en fazla 20-30 motor ve motorcu vardır herhalde derken yüzlercesini bir arada gördüm gurur duydum. Türkler her şeyin daha iyisini yaparlar , baktım ki motosikletler ve kıyafetler süper, görünüşte ABD lileri geçmişiz ,ama filmlerde , belgesellerde gördüğümüz Amerikalı motor gruplarının gangaster ruhu yerine, bizimkilerin dosluğu, eğlenceleri ve keyifleri daha da yakışmış bu oluşumlara..
Karşılama kusursuzdu , kamp alanları özenle seçilmiş düz zeminde motorlar ve çadırlar için yerler ayrılmıştı, yemek ve içecek konusunda bir sıkıntı yoktu, fiyatlar ise gayet uygundu, keza stand açan dükkanlarda gayet yeterli idi.Yer seçimi konusunda bir başka başarıda orman ortamından çıkıp , deniz kenarında bulunan plajlara gitmek sadece bir kaç dakikamızı aldı.
Eğlence organizasyonu mükemmeldi , Grup Bultsuzluk Özlemi gecenin starı oldu.
Emek verilmiş , tüm festivallerden daha fazla katılımcıyı getirilmiş(benim gözlemimdir, cmtesi gecesi iğne atsan yere düşmüyordu),bu kadar katılıma rağmen organizasyonda bir bozukluk yoktu, BlackWolves MC ve YMSK'nü tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.

Tüm motorları, motorsiklet guruplarını ve motorcuları seven Derkunt

Sayın Derkunt,

Bu olumlu ve samimi tavrınız için tüm BlackWolves MC ve YMSK adına teşekkürü şahsınıza borç bilirim... Keşke herkes sizin gibi çok geniş açıdan değerlendirme yapabilme yeteneğine sahip olsa... Olsa da, her geçen gün gelişen motosiklet kültürü daha da güzel şekillense.

Sizinde dediğiniz gibi 17-20 Temmuz tarihleri arasında yapılan bu organizasyonda, yurt dışından katılım gösteren motoseverler de ülkemizdeki motosiklet kültürünün günden güne nasıl hızla geliştiğine şahit olarak "evet, bu kültür Türkiye'de de VAR" diyebilmiştir. Ülkemizde yeni yeni dallanıp budaklanmaya başlayan bu oluşumu, yurtdışında yıllardır yaşayan ve yaşatan insanlar bu yorumu yaptığına göre, bu başarı o ortamı paylaşan herkesin, yani hepimizin, yani bizlerin başarısıdır... Bu başarının altındaki mimari de şudur; öncelikli olarak organizatörler (BlackWolves MC Yalova ve YMSK), ardından diğer MC'ler (RedWolves, WhiteWolves, MachoKings), ardından çeşitli ve farklı motosiklet fan kulüpleri ve diğer katılımcılar...

Dolayısı ile benim alper_tim adlı arkadaşı eleştirmemin sebebi (hatta sert bir dille eleştirmemin nedeni desem daha doğru olacak); bu sitede oldukça aktif bir kullanıcı olmasına rağmen (yaklaşık 2000 mesaj yazmış ama nedense hala motosiklet kültürünü anlayamamış malesef) boş boş konuşarak ve çok yanlış bir üslup ve tarz ile düşüncelerini burada paylaşmasıdır. Sokaktaki hiç motora binmemiş bir insandan bile daha cahilce yapılan bu eleştiriyi ben kesinlikle kabul etmiyorum ve bu arkadaşı yaptığı yanlışı ACİLEN düzeltmeye davet ediyorum.

Sizinde dediğiniz gibi, herkesin o filmlerde görmeye alışık olduğu kavramları 17-20 Temmuz tarihleri arasında, özellikle de 19 Temmuz günü toplu sürüş yapılırken Çınarcık-Yalova halkı; yani bakkal hüseyin amca, tüccar zeki abi, ev hanımı ayşe teyze, emekli mehmet amca vs.. görebilmişse bu bir silsilenin başarısıdır ve bu silsilenin en başında da Türkiye'de çok az sayıda olan ve PATCH'lerine MC yazabilme yetkisine sahip olan kulüpler ve ardından sizler gibi geniş toplulukların sayesinde bu başarı oluşmuştur. Başarı denen şeyi sadece dünya rekorunu kırmak olarak algılayıp, resmi olarak 1.351 motoseverin yola çıkıp toplu sürüş yapmasını (ki bu bir Türkiye rekorudur!) alelade birşey olarak nitelendirmek ayıptır, günahtır !

Son düzenleme:
MC guruplarini burdan tebrik ediyorum , gercekten en duzgun surusu ve gurup ruhunu onlar bize gosterdi . MT nin sesi cikmaz iken onlar hep grup halinde dolastilar. Cok guzel ornek oldular. Kutlarim sizi

MTnin sesi çıkmaz iken derken ? MT yi kaç kere gördün ne kadar beraber oldun ki ? MT günün %75ini beraber geçirdi..Gülmekten karınları ağrıyarak..MT kavga etmedi.. MT festivalin tadını kaçırmadı..MT 1 adama 30 kişi dalmadı.. MT akşama kadar Motorlarını gorgorgorogr die çalıştırıp gövde gösterisi yapmadı..MT 1 kere alana indi tabiri caizse tozu dumana kattı,Diğer arkadaşlarımıza bıraktı sonra yerlerini..
Artı MTnin gurup sürüşünde sesi çıkmazken yada sana gurup sürüşü ruhunu gösterememesinden şunu anlarım,MT ile takıldın ne gurup sürüşü vardı ne ses,ama MC lerin yanına gittiğinde olay budur ! dedin..Arkadaşım gurup sürüşünde nerdeydin sen? MT nin yanında değildin? Nerden biliyorsun MT yi ozaman? Seni 2 günde sadece 1 kere gördüm ondada kulak tırmalayan sevimsiz egzost sesinle geçtin gittin..
Rica ediyorum başka klüplere kompliman yapılacaksa bu diğer insanları kötülemeden yapılsın !

Üyeliğim de yoktu. Nik yabancı gelebilir ama bendeniz Pınar.

Diğer arkadaşlardan da fotoğrafları bekliyoruz :)

Tequ, şapkanın üzerine yattım ama kusura bakma. Ben Yusuf'un zanettimdi.

Son düzenleme:
Super Moderator
alper_tim demişki;

kısacası;

son diyeceğim de şudur,

Gökhan AYAS

gökhan kardeşim (tüm motorcular benim kardeşimdir patch de taksalar takmasalarda motor süren herkes benim için bu sıfata girer yanlış anlama çıkarmayalım)
ben kimseyi aşşağılamadım sadece organizasyonda daha doğrusu organizasyon sayfasında yazılanlara ve bize anlatılanlara ve yapılmayanlara tepkimi göstermek istedim
bende bir çok organizasyon yaptım bu sitede ve bende biliyorum herkesi memnun etmek imkansız ama eleştirileri gözönüne alırsan daha sonraki yapılacak olan organizasyonlar daha iyi olur
gelelim patch konusuna ben aranızda (biz sizden olmayan motorculara hepinizi demiyorum bazılarınızı kastediyorum ki aranızda olan arkadaşlarım war onlarada anlattım bu olayı)dik dik bizlere bakarak hatta aşşağılayarak bakan adamları kastediyoruım ve kimseyide yerin dibine sokmadım sana öyle gelmiş beni tanıyanlar bilir kimseyi aşşağılamam
he düşüncelerim belki sana ters gelmiş olabilir ama sonuçta yazdıklarımı okuyorsun ve benim yüz ifadelerimi görmüyorsun onun için gerginlik içinde anlamış olabilirsin blacklerden isen hakan abi,ayhan ve oziye beni bi sor bi gün buluşup konuşalım beni daha iyi anlarsın bence
sonuçta patch olayı sizin tercihiniz bir olay ona namus gözüyle bakmakda öyle tabiki benim için ise kumaş parçası değil buna emin ol
ama dışardan gözüken ise sizden olmayanları beğenmiyorsunuz ve aşşağılıyorsunuz gibi geldi çoğu arkadaşımıza da öyle geliyor
neyse sonuçta iyi kötü bi organizasyon oldu ve o grup sürüşüne bi çok kişi katılmadı bildiğim acaba bişeyi mi protesto ettiler ne dersin:silent:

MTnin sesi çıkmaz iken derken ? MT yi kaç kere gördün ne kadar beraber oldun ki ? MT günün %75ini beraber geçirdi..Gülmekten karınları ağrıyarak..MT kavga etmedi.. MT festivalin tadını kaçırmadı..MT 1 adama 30 kişi dalmadı.. MT akşama kadar Motorlarını gorgorgorogr die çalıştırıp gövde gösterisi yapmadı..MT 1 kere alana indi tabiri caizse tozu dumana kattı,Diğer arkadaşlarımıza bıraktı sonra yerlerini..
Artı MTnin gurup sürüşünde sesi çıkmazken yada sana gurup sürüşü ruhunu gösterememesinden şunu anlarım,MT ile takıldın ne gurup sürüşü vardı ne ses,ama MC lerin yanına gittiğinde olay budur ! dedin..Arkadaşım gurup sürüşünde nerdeydin sen? MT nin yanında değildin? Nerden biliyorsun MT yi ozaman? Seni 2 günde sadece 1 kere gördüm ondada kulak tırmalayan sevimsiz egzost sesinle geçtin gittin..
Rica ediyorum başka klüplere kompliman yapılacaksa bu diğer insanları kötülemeden yapılsın !

Tequ
Söylenecek herşeyi söylemişsin.. Keşke bizede birkaç söz bıraksaydın..

Zeda3000
Yazdıklarından hiçbişey anlamadım dostum.. Sesleri çıkmadı derken? Örnek olmak derken? Komik olmuş bence yazdıkların..

Super Moderator
arkadaşlar sizde olaylara gazla gitmeyin yaw
sonuçta hepimiz motor sevdalısı insanlarız
görüşlerimizi paylaşıyoruz sonuçta sakin olalım lütfen
genel anlamda güldük eğlendik bazı verilen sözler dışında yapılmayanlar yada yapılamayanlar oldu onada tepkimizi yazzarak verdik bence
inş. seneye daha güzel bir organizasyon olur
yannış anlama olduysada kusuruma bakmayın

Son düzenleme:
tequ bende senin ustune yattım ama kusura bakmadın inşallah (((:) seni adriana lima sandım :mrgreen:

Super Moderator
lem benim üstüme yatanlar çıkın ortaya isimlerinizi toplucam:)

ilk atlayan loft son atlayan valentino rossi .. artık gelip geçenin hesabını sen yap (:) ama kurşun kalemle not alma sana bi dolma kalem lazım .. bide kagıt vabrikası hihihihihihi :D :D :D

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kim teker yaktı ise, kim çuvala kum doldurma yarışmasına girdiyse, gecenin 4 ünde vorn vorn motorlarını bağırttı ise ben oradan kaçtım o gruplardan uzak durdum, MT topluluğuda bunu yaptıysa motokolikler gibi, benim sizleri bulamamam çok doğal :pale: Ayrıca patchli sürücüler dediklerinizi de ben çok beğendim şahsen. Özellikle de Macho Kings grubu devamlı davet ettiler muhabbetlerine bizi. Dolayısı ile MT sürücüleri ile neden bi türlü tanışamadığımız gerçeği de ortaya çıktı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar