bnde gittim ama bizim siteden kimseye rastlayamadım

çok kötü çookkkk...
tebrik ederim büşra nası görmedin bizi hayret:cat::queen:
organizasyon beklenildiği üzere iyi değildi malumunuz ama genede biz MT dostları ve motorcu dostlarıyla eğlenmesini bildik
katılım gösteren tüm motorcu dostlara teşekkürler
5000 motorluk dünya rekoru denemesine gelince organizasyonun bozukluğu burda da göz önüne çıktı
öncelikle hiç iyi tanıtım yapılamadığı için yalova ve çınarcıktaki hemen hemen hiç kimsenin bu organizasyondan haberi yoktu
adres soranlar iyi bilir:farao:
grup sürüşünü saat 14,00 da dendi baktılar o sıcakta kimse gelmiyor bu sefer saat 17:00 de yapılcak dediler
kasksız hiç kimse sürüşe alınmayacak dediler organizasyon sorumlularının hiçbirinde kask yoktu :farao:
sonuç olarak patron grubu önünden geçerken tek tek saymıştır ve sayı 233 dür:farao:
ancak sayı olarak 950--1450 -- 700 gibi rakamlar dolaşıyor haberiniz olsun
şimdi bazı arkadaşlar böle büyük organizasyonlarda bu tür şeler olur felan diyecekler eminim
kabul edilebilir belki ama şöle yapcaz böle olcak diyerek kimse atıp tutmayacak o zaman
ben bangijump düşünüyordum ama yoktu göya bu tür etkinlikde olcaktı
sözün özü bana göre tam bir fiyasko organizasyondu patch takmakla büyük motor sürmekle olmuyo demek ki bu işler :farao:
festival alanında biralar ucuzdu allah için örnek bi bardak bira 3 ytl :cat:
şişe biraları sormadım ama kutu biralar 4 ytl idi:cat:
resimleride akşama doğru atacağım görüşmek üzere:cat:
:queen:bizleri yolda karşılayan playboy_77 ve arkadaşlarına,adana MT ye,İstanbul Mt ye ve kocaeli Mt ye yeni tanıştığım tüm arkadaşlara gelen gelemeyen herkeslerede teşekkürlerimi sunarım
ismini yazmadıklarım kıskançlık göstermesinler herkesi tek tek yazamayacağım

genede iyi eğlendik biz beaaa:queen: