MT bunu 1 kere 5 dklik bir sürede yaptı ve gitti.Sadece Çapırcıları susturmak için..Başta sustular ama biz nerden bilebilirdik hemen gaza gelecekleriniKim teker yaktı ise, kim çuvala kum doldurma yarışmasına girdiyse, gecenin 4 ünde vorn vorn motorlarını bağırttı ise ben oradan kaçtım o gruplardan uzak durdum, MT topluluğuda bunu yaptıysa motokolikler gibi, benim sizleri bulamamam çok doğalale: Ayrıca patchli sürücüler dediklerinizi de ben çok beğendim şahsen. Özellikle de Macho Kings grubu devamlı davet ettiler muhabbetlerine bizi. Dolayısı ile MT sürücüleri ile neden bi türlü tanışamadığımız gerçeği de ortaya çıktı
![]()
Rica ederim giden gitti artıkTequ, şapkanın üzerine yattım ama kusura bakma. Ben Yusuf'un zanettimdi.
Rica ederim giden gitti artık :queen:tequ bende senin ustune yattım ama kusura bakmadın inşallah (((seni adriana lima sandım :mrgreen:
Nereye gazla gitme yaw ? MTyi beğenmeyip Mc sempatizanı olanlar gitsin onların forumunda takılsın.Burda saçma sapan yazıpta insanların sinirini bozmasın..arkadaşlar sizde olaylara gazla gitmeyin yaw
sonuçta hepimiz motor sevdalısı insanlarız
görüşlerimizi paylaşıyoruz sonuçta sakin olalım lütfen
genel anlamda güldük eğlendik bazı verilen sözler dışında yapılmayanlar yada yapılamayanlar oldu onada tepkimizi yazzarak verdik bence
inş. seneye daha güzel bir organizasyon olur
yannış anlama olduysada kusuruma bakmayın
Alper ben yatamadımlem benim üstüme yatanlar çıkın ortaya isimlerinizi toplucam![]()
Efendi sandığım Mod olacak adam bile en son 10 mtre yükselip atladıilk atlayan loft son atlayan valentino rossi .. artık gelip geçenin hesabını sen yap (ama kurşun kalemle not alma sana bi dolma kalem lazım .. bide kagıt vabrikası hihihihihihi
![]()
![]()
![]()
Son düzenleme: