öpme olm, ses olur..
uyku festivali ya, uyandırmayalım milleti..
Bırak ulan millete yılıısmayı sen topigi hazırla :mrgreen:
Hem hazırlarım hem yılışırım
öpme olm, ses olur..
uyku festivali ya, uyandırmayalım milleti..
Bırak ulan millete yılıısmayı sen topigi hazırla :mrgreen:
demagoji yapmayalım, ısrarla alıntı yapmıyorum ortaya konuşuyorum..
geren yok
işin özü şu;BURASI MOTOSİKLET.NET YA SEV YA TERKET...
ne garip insanlarız..
festival festival dedik patladık
şimdi sitede sorun yaratma peşindeyiz..
arkadaşım öncelikle sen busitede bu klüpte arayamassın sorunu, Sitemizin yaptığı bir organizasyon değildir, Sitemiz herhangi bir sorumluluk almamıştır..
yalova motosiklet klübü bağzı gruplarla organize olmuş ve böyle bir festival düzenlemiş, bizde mt nin üyeleri olara kendi içimizde(üyeler) bi oluşuma gittik ve bir arada olalım dedik..
kim buna yanaştı?
alper arkadaşımız öncelikle bir başlık açtı, katılanlar gelenler gidenler diye
sonrasında cuma ve cumartesi günü için birlikte gidelim dedik..
kaç kişi adını yazdırdı? yada yazdıran kaç kişi geldi..
biz motosiklet.net olarak festival alanında sadece üyeler olarak bi katılım gösterdik arkadaşlar..
tmm bizimde adminimiz var ama birçoğumuzun bildiği gibi bu hafta sonu kendisi dünya evine giriyor ve oldukça yoğun bir dönemle, ki buna karşn geldi alanda bizi ziyaret etti..
mt yi gelip bulamadık diyenlere, eğer orda 50 kişi isek mt den en az 35 imizde mt tshirtleri vardı, makinalarımızı yan yana çektik, tüm gün bahsettiğiniz garip klüplerden gelenlerle karşılılşı egzoz yarıştırdık
mt istanbul naraları havada uçuştu..
ki, çadır alanımız ortadaki etkinlik alanının girişindeydi
görmemeni imkanı yok ama ne demiş atalarımız, görmeye göz gerek köre ne gerek..
başka klüplerin düzenine birliğine özenebilirsiniz, hoşunuza gidebilir sorun deil
herkezin beyenisi görüşü ayrıdır, o zaman MT nin forumunda onları öveceğinize
onların forumunda Mt yi kötüleyin..
biz bu klübe gönül verdik, tek kişi de olsam giyerdim tshirt üümü, lastiği patlatana kadar yakar MT burda derdim, ki yaptım..
polemik değil tartıştığım, kimse burdan menfaat almıyor, belkide kendinden veriyor ama bu iş gönül meselesi..
gelelim festivale, tmm ii deildi, organizasyonda eksiklikler vardı vs.. umarım tecrübe olur ve daha iyilerini görürüz..
ama sonuçta bir festivaldi, dostların bir arada olması bile yetti..
pazat günü öğleden sonra bir tek bizler ordaydık
sesten şikayet edenler olmuş..
nedir arkadaşım, otele tatile gittinizdde önünüzde gazmı çektik?
festival festival, motosiklet festivali..
saat 2 dede gaz çekeriz, 5 tede teker yaparız, mesele eğlenmek deilmi?
ki bunu diyen kim allah aşkına? aynada kendine bakıp biraz empati yapsın..
mersin motosiklet klübünü başkanı olan abimiz, amcamız (ismini hatırlayamadım) çok şeker bi amcaız hemde, 60 yaşlarında ve hepmizden rica edip egzozlarımızın ateş atışını, redline sesini videoya kaydetti ve sanki bir dünyanın en ünlü opera grubunu dinler gibi mutluluk ve saygıyla dinledi.. yüzündeki gülümseme haala aklımdan gitmiyor, kendi fazer ına yaptırdığı özel egzozları görmeliydiniz..
şimdi biz gençlermi uyuyamadık ses oldu diye şikayet ediyoruz??
yapmayın arkadaşlar, başka şeylere takın kafanızı..
bir daha festival olsun, gene gidicez, gene gaz çekicez, gene ayakta kalıcaz, gene çadırda kalıcaz, gene kirlenicez, gene ses yapıcaz...
nedenmi?
neden diyenlere 2 sorum..
motosiklet tutkunu kimdir?
eğlence nedir?
1. sinin cevabı benden; adrenalini ve özgürlüğü damarlarında yaşayan kişidir motorize..
2. si ise tamamen hayal güzünüzle sınırlı, o gece benim eğlence anlayışım gece 3 te helyumu çekip canavarı anlatmak üstünede lastiğimi bitirmek istemiş.. bunlarla sınırlı kaldığına şükredelim..
balayına değil alayına gideriz!!! bu kadar![]()
demagoji yapmayalım, ısrarla alıntı yapmıyorum ortaya konuşuyorum..
gerenk yok:cherry:
işin özü şu;BURASI MOTOSİKLET.NET YA SEV YA TERKET...
arkadaşlar sitemizin pankartını alan arkadaşa ulaşamadığımız için pankart asamadık bu yüzden gelen arkadaşlardan özür dileriz::utangac:
ben orda sana agresif hiçbirşey söylemedim.Muhattap bile olmadık biliyorsun.Benden bu akşam çok neşeli şeyler çıkacak ki ben sürekli neşeli bir insanım..Yazmam gerek yerlere de yazmamı engellemez neşeli bi şahıs olmam..
Bırak laf yetiştirmeyi şu topiği tamamla :mrgreen:
herkezin beyenisi görüşü ayrıdır, o zaman MT nin forumunda onları öveceğinize
onların forumunda Mt yi kötüleyin..
Gazlama len benzın olmuş 3.60 ytl
jesse yavrum, seviyorum seni kardeşim..
bu bi gruplaşma deil, bizde bu site sayesinde tanıştıki, bizde adrenalini damarlarımızda yaşamak için kaynaştık..
sokakta sağa şekmiş olarak gördüğümüz motosikletçinin bile durup bi sıkıntısı olup olmadığnı soran biz motoriza tayfa, burda birbirimize taş atmaya mt ye taş atmaya çalışırsak olmaz..
yenen tas a edilmez..
senin motür dahala benzinlemi çalışıo laa =)) tüp taktırdık biz
olüm motor fan aççak şimdi yavaş laa =)
Benzinle çalışmıyomu bu akülü arabamı bu (ivedik smileysi):queen::queen:
gkn valla senin sonunu pek iyi görmüyorum bune önüne gelen öpüyo :queen:
GKN googleden mi alıosun lan bu lafları![]()
Hem o herkese öptürmez..Sınırlıdır.. max.100-150 kişi..![]()