Yorumları fazla okuyamadım ama şöle diyim, ben de senin gibi 5 temmuzda girdim sınava, eski bilgilerim yardımcı oldu ve muhtemelen direksiyon sınavım kaldı. bende senin gibi pazar günü denedim ilk motor deneyimimi. Garip bi his ardından süzülen berna. tek farkımız başta senin düşüp kararla kalkman. Hoca ilk başta arkamdan koştu ben koşturmiim die gazı tın tın veriyorum ayarlıyabiliyorum adam rahatladı bıraktı

ertesi gün motorumu aldım

ama hala siftah yapmış değilim. seneye bu zamanlarda toplu gezilere çıkıcas bunu düşünmek bile çok hoş. Tek diyeceğim; daha bilmeden gönlüm 600 lerde demen ve heycanla gaza basmandan anladıım kadarıyla hafif acelecisin. Artık bu yola başlamışsın herşey senin, acele etmene gerek yok..
ecele etmemeye imkan yok inan

tabiki gözü kara riske ederek 600 olmaz. kendim bir yana bu başalarının canını tehlikye atmaktır. ama bi seneye hallederim gibi görünüyor.
emeklemeden koşmayı öğrenemeyecksin ama keşke bir arkadaşından birazcık eğitim filan alsaydın be arkadaşım. ben 2 arkadaşımı sınavlara hazırlamıştım. keşke burda olsaydın da bizim kızlar sana yardımcı olsalardı... ama başaracaksın eminim....
ne demişler, balıkçının sermayesi, sabırdır...
baraşrı haberlerini bekliyoruz
ya aslında çok arkadaş var yardımcı olabilecek. ama ne bilim sabırsızlık işte beklemek istemedim aklımda şu cümle vardı: bir an önce gidicem binicem ve sürücem.
cümlenin sonunda bi de düşücem kelimesi varmış hayırlısı diyorum
kardes sen istersen ybr le degil hayabusayla 300 bas boş yolda. motorda en onemli şey virajlardır o da çook zamanla ogrenilir yavas yavas:cat:
ben de iki günlük de olsa iyi bir kursun çok faydası olacağını düşünüyorum. ki deneyen hrkes aynı şey söylüyor.
evrm atlatır bence. okumak tamam ama teor ve pratik birleşince tam oluyor:cat:
Deniz kızı arkadaşım yorumlarını okudun. Öncelikle bu ilk kazanın bu sekilde hafif atlatmış olmana sevindim gerçekten azimle başaramayacagın bişi yoktur... Ailen kimsenin haberi olmayıpda annenin "kızım düz yol da da yürüyemiyormusun demesi gülmeden edemedim..İnşallah en kısa zaman da BAŞARDIM diye bi topik daha acarsın.
Şükürler olsun ki ben bu işi agabimin motorunda ögrendim. Motordan önce Debriyej firen gaz üçlüsünü kullanmayı traktörde ögrenmişdim.. İlk kalkışlarda motoru defalarca stop ettirdim. Yani direk vitesli motor kullandım. Bana göre Debriyej firen gaz üçlüsünü kullanabildikten sonra vitesli motor daha kolay geliyor...
Ben ikl düşüşümü kaza yaparak oldu. Gerci ikinçi de kaza ile oldu sayılır... Akşam malle arasında giderken tali yoldan önüme mobilet ile bi cocuk cıktı. Bobiletin ne farı ne fireni bişi yok. Önüme aniden cıkınca firenlere yuklendim ve yerdeyim. Motor3-4 m sürüklendi Bende bişi yok motorda Granejlar da cızık ve kırık vardı..110 ytl masrafım oldu 50 ytl cocugun babasın dan aldım...
saol kardeş. %50 başarmış sayıyorum kendimi.
Ranacım düşe kalka öğreneceksin bu işi.O kadar dedim gel sana Vasconun motorunda öğreteyim sürmeyi diye

Honda düşürülür mü yazık

Profesyonel bir yardım alacağını söylemişsin.. Herzaman yardıma hazırım
Böle devam et 2 ay sonra tek teker havada gezersin sen
m'alii

gel öğreteyim dedin de ne yaptım arkadaşım sora stefle uyumaktan başka

))
he bu arada tek teker m'ali çok tehlikeli ama korkumu yenmiş olmuştum. saol arkadaşım uyanık zamanlarındaki iyiliklerin için
bendee istiom ehliyettt kullanırken bende düşeyimm ama alayım sunu:mrgreen:
aha benden bi tane daha var
azmin elinden bişe kurtulmaz bunu unutma kesinlikle başarıcagını biliyorum:cat:
saolasın kardeşim

:cat:
Bugün özel ders verdim benim motosikletimle..
Vallaa hemen kaptı..
Gaza geldim, bunu ticarete döksem mi ne yapsam :mrgreen:
Bu arada konu dışına çıktığınızı da farketmedim diil hani
ben de yapacağım Pınar. hatta evin adresin öreticem uykum geldiğinde evin yolunu kendi bulacak
Almak istediğin motorun üzerine otur ben bunu kullanabilir miyim, rahat mıyım, merete aşık olur muyum sorularını sor bence önce ama sıradan hepsinin üzerine bin scooter, race, cruiser, enduro

mutlaka biri fısıldayacak sana beni al diye, bu arada bisiklet kullanmayı iyi biliyorsan ilk devreyi rahat atlatırsın. Ben araba kullanmayı bilmem, direksiyonuna bile oturmadım bisiklet hastasıydım çünkü ama İstanbul da bisiklet zulüm 30 yaşındayım ehliyetmde sadece A2 yazıyor:mrgreen:
tavsiyelerinin aynısını uygulayacağım kardeş. bence de en mantıklısı bu

A2 varsa B ye gerek yok bence

ailem izin verse bu gün satacağım arabayı
hewesin çok güzel 250 ilk motorun olmasın büyük we ağır gelir malum istanbulun trafiği we canawarları,125lik bişeyler kıwraklaş öle geç 250 we üstüne derim
hiç düşünmedim 125 aklıma bilem getirmedim. sanki hevesimi kıracakmş gibi geliyor.
ya walla öle güzel yazmışsınki inan öle kala kaldım harika bir yazı olmuş sende var bir cevher
herşeyin hayırlısı olsun diyerekten sana başarılar diliyorum
ama azmin harika inşallah 600 makinayı bisiklet gibi kullanmayı başarırsın umarım en iyisi olursun sende var bu yetenek belli ama ne yalan söliyim yazına hayran kaldım :rendeer::rendeer::rendeer::cat::cat::cat:
sağolasın kardeşim. hiç binmeden önce diyordum ki kendime bineceğim hemen süreceğim. yarım saate öreneceğim. düşmüş olmakla beraber gezmeyi başarabildim. şimdi diyorum ki bi sene sora 600 le gezeceğm. umarım olur