yılmadım yılmayacağım:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayırlı olsun diyelim :)
İlk gün düşmen kadar doğal bişey yok..
Önemli olan düşünce azmini yitirmemen.. Sende bu sınavı başarıyla geçmişsin ne güzel..
Bu, yeni bi motorcu katıldı demektir aramıza:wiinkk:

Son düzenleme:
Hala bi tarz bulamadıysan kendine chopper,enduro,race vb arasından gidip hepsini tek tek denemen bence en iyisi çünkü aldığın zaman diğer motorlara bakıp iç geçirmezsin en azından.

Benzer bir durum başıma geldi 20 sorudan 7 8 tanesini bilmiştim geri kalanları işaretlememiştim sonra etraftakilerin test kağıtlarına baktım epey bi sağa sola baktım sonrasında onlarınkine göre işaretledim 17 doğruyla geçtim.:)

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
rana sanada bulaştı bu motorculuk hastalığı,artık dönmen mümkün değil,ilkdüştüğünde devam etmeseydin soğurdun belki ama devam etmen seni daha çok bağladı motora kendine güvenin gelmiş devam etmimşin yada çok istemişin.neyse sakın vazgeçme ama 250 cc demişin acemilik motoru için bence 125cc de dene scooterda onda tecrübe kazan heyecanını yen sonra 250 cc fitesli alırsın sonrada büyükleri.başarılar sana şimdiden

bende yeni motosikletimle plakayı cıkardıktan bi gün sonra kaza yaptım sence hangisi daha can sıkıcı:silent: kafana takmaya bile gerek yok :mrgreen:

istek ve azim olduktan sonra herseyi basarırsın:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yazınızı büyük bir keyifle okudum elinize yüreğinize sağlık,
ehliyetinize ve rüzgara karşı koyacağınız motosikletinize en kısa zamanda kavuşmanız ümidi ile :rendeer:

Yaa aklıma ilk düşüşüm geldi..
Hyo yu görmek için sahibiyle buluştum..
Hadi sürmeyi öğret dedim ben bu motoru alıcam..
Neyse helikopter pistine gittik..

Bak dedi önce kontağı aç, vitese tak, gaz verirken debriyajı yavaş yavaş bırak.. Araba gibi kolay geldi hemen kalkış yaptım..
Yalnız kalkışım biraz hızlı oldu ilk denemeye göre..
Gidiyorum sadece.. Frene basmakta aklıma gelmiyo..
Neyse arkadaş yanımda koşuyo frene bas frene bas diyince küt diye bastım frene..

Ee o hızda sadece ön freni sıkınca ki arka frenin yerini öğrenmemiştim bide :)
Yere kapak oldum bi haylide canım yanmıştı.. Sonra allahtan bi mani çıkmadı, düşürdüğüm motoru alamasam çok üzülürdüm..:)

bu konularda tecrübeli arkadaşlar var sanırım burada
bende 5 temmuzda sınava girdim şimdi direksiyonu bekliyorum 1 adet suzuki bordo an 125 scooter sahibiyim acaba kendi motorumla girebilirmiyim direksiyon sınavına ... 26 temmuz sanırım direksiyon

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bende 5 temmuzda sınava girdim şimdi direksiyonu bekliyorum 1 adet suzuki bordo an 125 scooter sahibiyim acaba kendi motorumla girebilirmiyim direksiyon sınavına ... 26 temmuz sanırım direksiyon
evet girebilirsin genelde alıyorlar kendi motorunla,bende kendi motorumla girmiştim direksiyona

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Bak dedi önce kontağı aç, vitese tak, gaz verirken debriyajı yavaş yavaş bırak.. Araba gibi kolay geldi hemen kalkış yaptım..
Neyse arkadaş yanımda koşuyo frene bas frene bas diyince küt diye bastım frene..

Yere kapak oldum bi haylide canım yanmıştı.. Sonra allahtan bi mani çıkmadı, düşürdüğüm motoru alamasam çok üzülürdüm..:)

:p:p:p heee sen hyo yumecburen aldın yani bölece öğrenmiş olduk:queen::queen::queen:

Hadi hayırlısı... Düşe kalka öğrenirsin. :)

sağolasın herkese hayırlı ve yumuşak düşüşler:)

iyi sen yine gazı acmaya cesaret edip yürümüssün düşmüş olsanda. motorun üstüne cıkıp afallayan kızlarda var donup kalan:) duymasın:bounce:

mecburdum keza o anda devam etmeseydim kendimi bildim bileli var olan hayalim bitecekti:)

scooterla değil ama ybr ile bende çok düşmüştüm :queen:
ahh ahhh ne günelerdi :p

bi de ona yanasım var Kuyucadısı scoter dan düştüm rezillik diz boyu diyorum kendi kendime:))

Son düzenleme:
çok teşekkürler cevabınız için ...
herhalde ben bir düşsem deprem olur ufak çaplı 1,85 + 100 kg yim
ama herhalde benim sonum da bir adet suzuki GSX - racing
acaip ilgimi çekmeye başladı ...başladıysada 40 senededir kendimi tanıyorsam bu iş bitmiştir.

bu alet kendi kendine hareket etmezki ablacığım gaza basarsan gider frene basarsan durur,,,bana anneme araba sürmek için çırpındığım ve sinir küpüne döndüğüm günleri hatırlattın annem yaptı zor oldu ama,,,,,,,,,,,sizde yaparsınız saygılar ve başarılar

araba öğrenirken hiç böle olmamıştı kardeş:)
bi de çok güvenyordum kendime bisikleti iyi kullanırdım araba da da vitesli sorun yok destur der demez kendiliğinden vın die gidebileceğimi sandım:))ama öle olmuyomuş:p

Hayırlı olsun diyelim :)
İlk gün düşmen kadar doğal bişey yok..
Önemli olan düşünce azmini yitirmemen.. Sende bu sınavı başarıyla geçmişsin ne güzel..
Bu, yeni bi motorcu katıldı demektir aramıza:wiinkk:

işte o benim :) yeni bir motorcu:) eylemlerim devam eedecek kafam gözüm kırılsa da:D

Hala bi tarz bulamadıysan kendine chopper,enduro,race vb arasından gidip hepsini tek tek denemen bence en iyisi çünkü aldığın zaman diğer motorlara bakıp iç geçirmezsin en azından.

ben de aynısını düşünüyorum. onun için bu sene kiralık kullanmak var içimde. farklı farklı.
ama her halükarda biliyorum kendimi ne alırsam alayım gözüme güzel geen motorlara kızlara bakan çapkın erkekler gibi bakacağım:)))

ehliyetinize ve rüzgara karşı koyacağınız motosikletinize en kısa zamanda kavuşmanız ümidi ile :rendeer:

innnnşallah. herkesiin yüreğine gönlüne göre versin Allah. beni de unutmasın aminnn

benm öle bi şansım yok kursun motoru:( ama yine de arada ziyaretine gideceğim ilk düştüğüm motorun:)

Son düzenleme:
Super Moderator
öncelikle ilk kazan için geçmiş olsun:)
aramıza hoşgeldin düşmeden öğrenilmez zaten
250cc ile başlaman gayet ideal ama en az 2 sene 250cc kullanmanı tavsiye ederim 2 sene derkende sadece hafta sonları kullanıp 2 sene oldu tamamen öğrendim artık 600cc alayım deme bence diyenleri büyük kazalarda gördük allah korusun :pale:
umarım herşey senin için hayırlı olur kazasız belasız sürüşler dilerim

ben de kurstaki motorla girebilecekmişim sınava:) vitesli olması gerekiyor die duymuştum ama hoca öle dedi?

bende yeni motosikletimle plakayı cıkardıktan bi gün sonra kaza yaptım sence hangisi daha can sıkıcı:silent: kafana takmaya bile gerek yok :mrgreen:

istek ve azim olduktan sonra herseyi basarırsın:)

valla benimkisi komik seninkisi biraz can sıkıcı olmuş arkadaşım ben bana baya bir güldüm. bir de kaskı takınca kask tam kapalı ve ben de tüysiklet olduğum için atom karıncaya benziyorum. o halde bir de komik şekilde düşünce millet de yıkıldı:)) ama kaza olmasın Allah bir daha göstermesin

Son düzenleme:
Motorumu teslim almaya gittim, anahtarı verirken sürmeyi biliyosun değil mi dedi, yooo dedim. Buna basıyosun çalışıyo, gaz vericeksin, buna basıcaksın duracak dedi.. Bindim gittim eczaneye. :) Doğuştan yetenekliyim caanıımmm. :mrgreen:

Bu arada ilk motosikletini ne düşünüyorsun... ??

Benzer bir durum başıma geldi 20 sorudan 7 8 tanesini bilmiştim geri kalanları işaretlememiştim sonra etraftakilerin test kağıtlarına baktım epey bi sağa sola baktım sonrasında onlarınkine göre işaretledim 17 doğruyla geçtim.:)

iman gücüyle salladım:) Allah ne verdiyse bir baktım baya vermiş:))etrafa bakmak salladıktan sora aklıma geldi bir baktım tam yandaki de Z kitapçığı anlamadım aynı cevap vermiştik. ya o önceden bana baktı ya da hepsi doru die düşündüm ki hemen hemen hepsi doğruymuş:D

rana sanada bulaştı bu motorculuk hastalığı,artık dönmen mümkün değil,ilkdüştüğünde devam etmeseydin soğurdun belki ama devam etmen seni daha çok bağladı motora kendine güvenin gelmiş devam etmimşin yada çok istemişin.neyse sakın vazgeçme ama 250 cc demişin acemilik motoru için bence 125cc de dene scooterda onda tecrübe kazan heyecanını yen sonra 250 cc fitesli alırsın sonrada büyükleri.başarılar sana şimdiden

ümmet abi yüzmeye benzemiyormuş ya:(
yine de motorla dünay turuna çıkmaya adar gider bu macera bilesin:))

herbikimseler kavuşsunlar inşallah:) rüzgarı artçı olarak hissettmekle kullanarak hissetmek çok farklıymış. bulaştı bir kere diye düşünüyorum ne kadar düşmüş olsam da:)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun ve tebrik ederim.
Bak 2 gün önce kız arkadaşımı motordan indirdim 10 adım attı ayağını burktu ve 2 gündür ayağı alçıda yatıyor. Ve 10 gün daha kalacak. Düştüğün için bırakmadığına hatta inatla üstüne gitmene sevindim. Kız arkadaşımda düştüğü için yürümekten vazgeçmedi sende motor tutkundan vazgeçme. Bu arada bizi gören herkes, "Biz size söylemiştik, bakın en sonunda oldu akıllanmadınız illa bir yerlerinizi kırmanız şart dimi" diye ırça atarken kız arkadaşımın yürürken ayağımı burktum motorla alakası yok demesi üzerine yaşadıkları dumuru ve benim duyduğu hazzı anlatamam :):):):):)

Kazasız sürüşler.

Motorumu teslim almaya gittim, anahtarı verirken sürmeyi biliyosun değil mi dedi, yooo dedim. Buna basıyosun çalışıyo, gaz vericeksin, buna basıcaksın duracak dedi.. Bindim gittim eczaneye. :) Doğuştan yetenekliyim caanıımmm. :mrgreen:

Bu arada ilk motosikletini ne düşünüyorsun... ??

işte ben de öyle sandım:) başlar başlamaz vın die gideceğim dedim ama senin kadar yetenekli değilmişim:(
yakından asfalt görüntüsü:)) sanırım enduro tarzı alacağğım. kıpır kıpır oluyorum onlardan bi tane gördüğümde:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar