37 model nsu marka hurdalasmıs motoru ne yapsam

GKN

oldukça hurda görünüyor, bence daha da kötü duruma düşmeden ya maddi yada manevi olarak değerlendir:wiinkk:

Bana dedemden öyle bir motor kalsa baş tacı yaparım. Çalışmasa bile üzerindeki bulunan parçaları onarırım ve görüntüsünü düzeltirim. Şu an çamur yada pas v.s. gibi bir şey olmuş. Üstelik savaşa girmiş ve hala hayatta. O bir GAZİ....
Bana göre manevi değeri yüksek bir makina.

:farao:kardes bosver sen bunları makina tam bi hurda ona haryacagın paraya emege yazık zaten. savas gormusmus her yeri savas gorse nolur teneke yıgını olmus artık:) senin yerinde olsam yarın sabah kapının önüne koyarım biri alır hurda niyetine:cat::cat: plakayıda üstünde bırak ugursuz mugursuzdur evde kalmasın:bounce:

nerde oturuyodun bu arada kardes tanısalım ?

sahibinden kom 'da nsu'ları toplayıp 8 bin € dan başlayan fiyatlarla satan bi usta vardı ( antep yada adanada ) onlar alabilirler , eğer motor çok çürümemişse ama adamlar ortaya sanat şaheseri çıkartıyorlar resmen .

:farao:kardes bosver sen bunları makina tam bi hurda ona haryacagın paraya emege yazık zaten. savas gormusmus her yeri savas gorse nolur teneke yıgını olmus artık:) senin yerinde olsam yarın sabah kapının önüne koyarım biri alır hurda niyetine:cat::cat: plakayıda üstünde bırak ugursuz mugursuzdur evde kalmasın:bounce:

nerde oturuyodun bu arada kardes tanısalım ?

şaka gibi yaa:bounce:2525

şaka zaten:) ciddi anladım deme harbiden vururum kafayı duvara:pr:

yaw bişey diycem de adam şimdi motoru ve plakayı alıp evın ıcıne sokmaya kalkmasın mahalle şehir verse gidip bakalım dıycem ama adam bızden kurnaz cıktı bu motor bende olcak bahceye koyar kasasına çiçekler yada havuz halıne getırıp motordan su cıkartırdım dekorasyoncu cagırsan para verırsın uğraş dur bızım fıkırlerımızı dusunsun dursun haa buarada dıkkat etraf antika hırsızı dolu:queen:

yaw bişey diycem de adam şimdi motoru ve plakayı alıp evın ıcıne sokmaya kalkmasın mahalle şehir verse gidip bakalım dıycem ama adam bızden kurnaz cıktı bu motor bende olcak bahceye koyar kasasına çiçekler yada havuz halıne getırıp motordan su cıkartırdım dekorasyoncu cagırsan para verırsın uğraş dur bızım fıkırlerımızı dusunsun dursun haa buarada dıkkat etraf antika hırsızı dolu:queen:

oo sen ne diyosun dostum çoktan kıymete bindi motor :cat:

oo sen ne diyosun dostum çoktan kıymete bindi motor :cat:

dedesi miras olarak bırakmış anladıgım kadarıyla kıymet bındı ama adam bındımı ? belkı ozaman doğmamıştı bızde yoktuk kacınsı nesil kacıncı kuşak oldugunu bılmıyom harp olsa bu motoru gotururlermı gotururlerse bunun ustasını kım ol::sos::cak gibi sorular kafamızı karıştıra dursun::sos:: ::sos::

dedesi miras olarak bırakmış anladıgım kadarıyla kıymet bındı ama adam bındımı ? belkı ozaman doğmamıştı bızde yoktuk kacınsı nesil kacıncı kuşak oldugunu bılmıyom harp olsa bu motoru gotururlermı gotururlerse bunun ustasını kım ol::sos::cak gibi sorular kafamızı karıştıra dursun::sos:: ::sos::

türkiyeden harbe girmemiştir zaten avrupadayken 2.dünya savasında kullanılmıs sonra gelmiştir belki buraya plakadaki yazıdan belli olur aslında ahhh bi ele gecirebilsem yatamam şimdi hele almanca yazıyorsa direk nakit calısır ama bide arkadası gorebilsek:cherry:

kayıplara karışmıştır şimdi o nede olsa antikası var hiç dururmu hemen elıne tornavıda cekıç kerpeten alıp inşaata başlamıştır

Ukraynada olmasam yarın gelir alırdım :p Mükemmel birşey bu. Hatta vereceksen bana bi özel mesaj çekebilirsin... Sadece plaka değil komple! :wiinkk:

Ukraynada olmasam yarın gelir alırdım :p Mükemmel birşey bu. Hatta vereceksen bana bi özel mesaj çekebilirsin... Sadece plaka değil komple! :wiinkk:

kardeş sıranın ucu diğer tarafta:bounce: biz sabahtan beri bi plaka için bekliyoruz komple goturdun maaşallah:cherry: arkadas gittigidiyora koyacak konustum biraz once kimde kalırsa diyor artık:cherry:

Alınacaksa komple alınmalı bence... Plaka alınsa ne olacak , geri kalanı arkadaş çöpe atacak. Böyle bir eserin değerlendirilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Baştan sona. Neyse , son kararı arkadaş verir... Ama motora yazık olur...

ser hadı iyi geceler sohbet ıcın saol

iyi geceler kardeşim gorusuruz..

Alınacaksa komple alınmalı bence... Plaka alınsa ne olacak , geri kalanı arkadaş çöpe atacak. Böyle bir eserin değerlendirilmesi gerektiği düşüncesindeyim. Baştan sona. Neyse , son kararı arkadaş verir... Ama motora yazık olur...

motor saglam çürümüş yalan olalı 40 sene olmus:) elini attıgın yer kalır elinde oyle boyle bi hurda degil yani:)

ama plaka iş gorebilir:wiinkk:
ayrıca mesaja ilk ben cevap verdim ve ben istedim ben almalıyım benim hakkım benim almam lazım benim o plaka istiyorum onu benim benim beniiiiim:pr::pr::pr:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar